Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
El tudom kepzelni mennyire [/img]
<#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

JAG1
Öööö...jó. :-)

Nem semmi kis szösszenet. A lényeg, hogy a mezei usernek nem sokat dob a lendületén, ha ezzel operál, ahogy kivettem a szavaidból.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

koschwarz
jó film lesz, má várom<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
lehetne ezt 3 tõmondatban? mondtam má hogy ennyit nem tudok eccerre elolvasni?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bogdogege
<#ijedt><#csodalk>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Hát azthittem te nem leszel ma 7 körül 😄 <#idiota>
HTS s3rg1nh00
jaj<#wow3><#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Grat az elakadasjelzo haromszogekhez <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ja<#idiota>

JAG1
Elfelejtettem, hogy nem itt vagyok... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fujiryu
Nem ez a noob definíciója?<#fejvakaras><#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Elnézést<#smile>Akkor a lámák radikálisabb fajtája megfelel?

coRDHA Krieger
Bocs, NooB-ra nézve ez majdnem sértés<#hehe>

Te doki, mondták má h extra segg vagy?Az ilyeneket statlámának szokás hívni!E má szégyen ám!Noob<#banplz>

Üdv "kolléga" Te sem írtál még ma, neked is véget ért a mûszak?
nem mindenki a mezõgazdaságban helyezkedett el <#hehe>
Fujiryu
fejlõdsz<#taps>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
10 éves vérpistike kis pöcsök vagyunk akik nem járnak iskolába!
<#hehe><#eplus2><#buck><#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Na azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy azt a sok faszságot, amit itt délutánonként összehordok, azt most is szülöm meg...<#ravasz1><#hehe>
Ezt meg csak most olvastam. Neked meg:<#integet2>
Fujiryu
Okosan választottak munkahelyet😄

<#hehe>

Van, aki dolgozik is baszki!<#mf2> Amúgy Ti mivel foglalkoztok(illetve mivel nem), hogy délelõtt ráértek fórumozgatni?
Herold
Nem az SF modban hanem rendes BF2-ben természetesen.

Herold
Én is erre számítottam, de mikor a srác accountjával rangot léptem (neki nincs SF-je) jó 200 SF pont megszerzése után, akkor sem engedett SF-et unlockolni.

Fujiryu
Sztem akkor amikor elindítod az sfet és picit játszasz vele.Nekem legalábbis így mûkszött még a régen😄

Me0w
Mindig a kov. bf2-es unlocknal.

Together we'll fly someday...

Herold
Ha valaki 4800 pont után rakja fel az SF-et, mikor lehet SF fegyvert unlockolni?

kBagyula
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

jappy
minek a statpadding ha késes szerveren ilyen eredményt lehet produkálni??ja vagy itt lehet hogy célozni is kell??:-))

jobb ma egy sör mint holnap kettő

szép összefoglaló <#eljen>

Admiral Chris
Ez a dolog úgy mûködik, hogy mivel nem létezik végtelen netkapcsolat, ezért két csomag elküldése között eltelik valamennyi idõ. nahmost ugye ebben az eltelt idõben is meg kell jeleníteni valami, mert az elég vicces lenne, ha mindenki szaggatva közlekedne a pályán. Tehát, hogy kitöltsék ezt az idõt, a te géped az elõzõ mozgásokból kiszámolja, hogy a következõkben mi fog történni és te azt látod mindaddig, míg meg nem érkezik a következõ csomag. Ha minden megfellõen mûködik, nem szar a netkód és nem csal az eltalálandó játékos, akkor minden rendesen mûködik: Meglátod az ellent, lõsz, a golyó talál és az ellen meghal.
Ebbõl adódik az a megmosolyogtató dolog, hogy connection problemnél(csomag(ok) valamiért nem érnek célba) a tankok és egyéb földi jármûvek elkezdenek repülni vagy, hogy lagnál úgy látod, hogy tövább futott a muksó, aztán amikor megszûnik a lag, vagy csak egy csomag végre megérkezik, a muksó mintha visszateleportált volna néhány métert.

Viszont, ha lõsz és a golyó nem talál(nem jelez a hit indikátor) több dologra is lehet következtetni: (Itt jegyezném meg, hogyha te lõsz, a hit indikátor jelez és az illetõ még jóadag ólom után sem akardzik meghalni, akkor egyértelmûen cheatról van szó)
Tehát ha nem jelez a hit indikátor, akkor elég sok dologra lehet következtetni. Tapasztalatom szerint legfeljebb az esetek néhány százalékában fordul elõ, hogy ilyenkor a célpont helytelen beállításai a ludasak.
Ilyenkor legjobb, ha mindenki mélyen magába néz és legelösször is eldönti, hogy tényleg oda mentek e a golyói, ahova lõtt. Esetleg tényleg nem célzott e mellé, vagy a fegyver nem szórta e körbe a szerencsés álldozatot(ennek eldöntésében nagy segítséget nyújthat a mögötte lévõ fal. Ha úgy látod, hogy a golyók az enemy körül a falon poroznak, akkor ne csodálkozz azon, hogy nem döglik.).
Következõ lehetõség a bf2 default hitbox késés, ami sima sprint nélküli futás esetén is fél méter beállítástól függetlenül. Egyéb mozgások esetében még több is lehet. Ennek köszönhetõ pl az, hogy te már úgy látod, hogy befutottál a fal mög, de hirtelen mégiscsak meghalsz vagy, hogy már lefeküdtél a korlát mög, amikor kilõnek.
Szintén egyik lehetõség a fegyver bugok. Ugyancsak tapasztalat, hogy m16 burst módja nem úgy mûködik, mint ahogy kéne neki...
Egyéb bugok, amikrõl valszeg senki sem tud, de biztos vagyok benne, hogy léteznek.
Végül elérkeztünk ahhoz a lehetõséghet, amirõl elöbb már beszéltem. Egyszerûen nem azt látod, ami valójában történik. Ezt az alább már említett "ping tweak" nevû dologgal lehet javítani. Ha megfelelõ értékeket állítasz be, akkor a géped gyakrabban fog kommunikálni a szerverrel és azt fogod látni, ami történik, és nem azt amit a gép kiszámol => kevesebb porzás több találat. Ezzel viszont az a gond, hogy jobban terheli a szevert, így, ha mindenki begyorsítja a kommunikációt, akkor az lagot, connection problemet, ésatöbbit okozhat. De ehhez nem néhány ember tweakolása szükséges. Egy fecske nem csinál nyarat 😊
Végül pedig, a dolog, amit csben ratehax-nak neveznek. Ez az, amikor olyan beállításokat alkalmazol, amivel azt éred el, hogy téged kevésbé találjanak el. Ehhez egy, vagy több másik értéket kell megváltoztatni. Erre még nem sikerült egyértelmûen rájönnöm... már nem is fogok. Ez az amit már én is mélységesen elítélek. Persze a cheateléssel együtt.

Yan
már megint hol szóltál be vkinek? 😊))

&#165; xfire: kistekila

Herold
Na megtalálta zsák a foltját. <#taps>

Pharolas
Jókat mosolyogtam ezen a statos eszmefuttatáson.

Most már kezdem érteni, hogy mért nem kapok olcsóbban kenyeret a sarki boltban. Nem vagyok benne a top 50-ben. Basszus, hogy ez eddig nem jutott eszembe <#email>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
Lesujto, te paraszt b+ 😊))

uHs Gerzson
Kreatív, lesulytó, groteszk, tömör mégis igazságos beszólások 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gbc csabika
Hát tényleg nem vagytok formában, Galilei-ék az univerzum eredete topikban még mindig elõttünk vannak😊

gerzson:

<#law><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w
Mi hianyzik? Probalkozom, igerem 😞

JAG1
El van átkozva a lámi. Csókold meg és visszaváltozik... :-)

uHs Gerzson
Õ Noob mit nem lehet ezzen megérteni xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Joebácsi nézz be a PH-ra!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

statláma!!!!!!!!! <#duhos2>

Fujiryu
Meow te nyertél😄 Változz vissza😄

😄D bibibi nekem már 40 van!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Ne légy visszafogott B+

( Hiányzik a régi Meow 😞 kérsz tejet? 😄 )

dicehater
Kezdek én is rájönni, azort nem buknak rám az indiai meg a feka csajok mert én sem repültem sokat, az air killek száma el sem éri a 40-et repülövel <#eljen> Na ezt ki tudja alul múlni? <#hehe>

Me0w
Legyszi szerezz ujra jo kitunteteseket, mert igy szegenyes az esti maszturbaciom, hogy csak Private First Class vagy.

hajjráá mindenki 😄D

én pídául nem írok csak olvasok és röhögök 😄DD amúgy húúzál bele mee vesztésre állsz!!!