Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én pídául nem írok csak olvasok és röhögök 😄DD amúgy húúzál bele mee vesztésre állsz!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Eme szavaidat belefoglalván imáinkba mormoljuk áldásodat esténként, midõn leölünk egy ellent és dobpergés közepette unlockolunk hõn szeretett fegyverünket.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Visszaadom a szabadságotokat, eltûntem!!!
Jó játékot, sziasztok ...
Neked reménytelen az életed, jobb is, ha az ilyenek mint te, ki sem mennek az utcára, hanem egész nap a buzi billentyûzetet verik.
Élvezet, élmény, szórakozás, haverok, duma, röhögés. Gondolom ezeket még hírbõl sem ismered, mert akkor nem beszélnél ekkora faszságokat te gyökér.
Arról nem is beszélve, tuti egyetlen waron sem vettél részt, mert akkor abból rájöttél volna, hogy nem a kurva kitûzõ számít, hanem a csapatmunka. Ha az a feladatod, hogy eltereld mediccel a tank figyelmét, ami tuti halál, viszont ezzel az antitankos mögé tudjon kerülni, akkor megteszed gondolkodás nélkül. De elég volt, nem magyarázok egy elmeroggyantnak. Tényleg takarodj anyádba, a szaros plecsnieiddel, mert kezdesz felhúzni...
-nem napi 4 órát
-nem 35 éves vagyok
-nem szeretek élesztgetni és földön fekvõ emberre lõni
-amúgy semmit se jól írtál, de csak röhögj, ha jól esik...
1.: gyûjtsetek pontokat
2.: szerezzetek rangokat,szalagokat,kitüntetéseket"
Hehehe, a szemetek ennek ellenére nullázták a statodat, nem gyanús?😊
#117858 erre is kaptál választ fasz<#lama>#lama>, a játék élvezete és nem az hogy ilyen jelentéktelen baromságok miatt játszanak sokan a bf2-vel, többet ér az hogy másokkal együtt játszok.
És ha már ennyire a pontokon vagy meg a statpadingon vajon miért törölték az eredményeid? Mert az ilyen hülyéket nem türik meg.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
2.:nem vagyok büszke magamra
3.:TI NEM OLVASTOK,CSAK ÍRTOK?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
engem játék közben egy cél vezérel, hogy nyerjen a team, amiben éppen játszok.
MOST KOMOLYAN? ELMÚLTÁL 30 ÉVES, NEM LEHETSZ EKKORA LÚZER!
(na, megyek farmolni, két évnyi játék után sincs meg a basic késes badge-em)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1.: gyûjtsetek pontokat
2.: szerezzetek rangokat,szalagokat,kitüntetéseket
Ha neked nem kellenek ezek, MI A FASZÉRT JÁTSZOL E Z Z E L ?????
Mindkettoben tapasztaltam csak azert kerdezem 😊
szerintem
szerintem
Biztos van itt par COD, Quake szerver uzemelteto, de a cod-nal maradva kb 200 tweak biztos forog kozkezen ami arra hivatott, hogy valamennyire kompenzalja a kesest, javitsa a talalati aranyod. Igen sok szerverrol egybol ki is vag a PB, ha ezeket nem allitod be a megfelelo ertekekre, /egyenlo esely ? / ott nem lattam ilyen neplazadast mint itt, ha csak maradunk annal a koztudott dolognal akinek gyorsabb gepe van kipresel egy bizonyos fps-t, annak igyis-ugyis elonye van ott, megsem olvasom sehol, hogy add el a jo geped, te csalo 😊
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A ping azt mutatja meg, hogy az általad elküldött adatcsomag, mennyi idõ alatt ér vissza. Ez ugye minél több, annál lassabb a kommunikáció.
Tehát rálõsz a faszira, a géped elküldi az infókat a szervernek, de ez lassú és mire a szerver feldolgozza, a muki már nem ott van, ezért nem találod el.
Namost. Ha jól veszem ki a szavaitokból, optimalizálni lehet ezt a késést egy adott értékkel. Ez mindaddig okés is, míg vissza nem küldesz infót a szerver felé, mert ugye az megint lassú lesz. Gondolom ebben az optimitzált csomagban van az infó, hogy kissé a delikvens elé told a hitboxot, mert a lövõ csávó nete lassú. Ez is oké. De mivan akkor, ha menetközben a halni vágyó megfordul és nem elõre, hanem hátrafelé kezd el menekülni?
Ha már az is csít, hogy valaki hajszálkeresztet rajzoltat a monitor közepére egy progival, és a PB kibannolja, akkor bármi megtörténhet.