Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hajjráá mindenki 😄D

én pídául nem írok csak olvasok és röhögök 😄DD amúgy húúzál bele mee vesztésre állsz!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
De azé gyüjjé este lüdözni nyócig.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

JAG1
Mamá ne is jöjjön, elfáradtam... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

atomboy
Flemamatorok. Volt vagy 130 uj hozzaszolas ejfel ota, es meg mindig nem vagyunk elsok...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TS Zolly
Hm. És Gémover sem volt ma még. 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

JAG1
Köszönjük nagylelkûségedet Ó magasztaló statkirályunk, hogy fentrõl lenézvén kis porbafingó, örömért lövöldözõ alattvalóidnak sokatjelentõ szabadságukat visszadod.

Eme szavaidat belefoglalván imáinkba mormoljuk áldásodat esténként, midõn leölünk egy ellent és dobpergés közepette unlockolunk hõn szeretett fegyverünket.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

gbc csabika
Én már kezdem érteni. A múltkor hazahoztam egy csajt, nem vagyok a szavak embere, egybõl a lényegre tértem: megmutattam neki a statom de azt mondta a felnõtt program elmarad mert nincs expert robbantós plecsnim, meg repülõvel is kevés a játékidõm. Gyanítom a hentes is ezért köpött le a múltkor.

uHs Gerzson
Aki nem képes felfogni amit neki írnak az haljon meg hülyén...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Oké, nem kínlódok hülyékkel akik azt se olvassák el amit neki válaszolok!
Visszaadom a szabadságotokat, eltûntem!!!
Jó játékot, sziasztok ...
JAG1
A másik meg, hogy velem te ne kiabáljál, mert nekifutásból tartón baszlak...

gbc csabika
Mi a fasz? Telihold lesz?😊

macskássy
hi! én beszalnék ebe a mecsbe . Irjáll privbe mikor mennyünk be a szervere.<#gun> Meghet a csheat harc hogy jo arány legyenn a statba <#oooo><#felkialtas>

JAG1
Jólvan faszfej, ezt vártam tõled.

Neked reménytelen az életed, jobb is, ha az ilyenek mint te, ki sem mennek az utcára, hanem egész nap a buzi billentyûzetet verik.

Élvezet, élmény, szórakozás, haverok, duma, röhögés. Gondolom ezeket még hírbõl sem ismered, mert akkor nem beszélnél ekkora faszságokat te gyökér.
Arról nem is beszélve, tuti egyetlen waron sem vettél részt, mert akkor abból rájöttél volna, hogy nem a kurva kitûzõ számít, hanem a csapatmunka. Ha az a feladatod, hogy eltereld mediccel a tank figyelmét, ami tuti halál, viszont ezzel az antitankos mögé tudjon kerülni, akkor megteszed gondolkodás nélkül. De elég volt, nem magyarázok egy elmeroggyantnak. Tényleg takarodj anyádba, a szaros plecsnieiddel, mert kezdesz felhúzni...

-nem 400000
-nem napi 4 órát
-nem 35 éves vagyok
-nem szeretek élesztgetni és földön fekvõ emberre lõni
-amúgy semmit se jól írtál, de csak röhögj, ha jól esik...
gbc csabika
"Ennek a játéknak (Bf2) készítõi kitalálták:
1.: gyûjtsetek pontokat
2.: szerezzetek rangokat,szalagokat,kitüntetéseket"

Hehehe, a szemetek ennek ellenére nullázták a statodat, nem gyanús?😊

uHs Gerzson
Egész végig ezt nyomod hogy pontok meg kitüntetés más nincs az életedben?

#117858 erre is kaptál választ fasz<#lama>, a játék élvezete és nem az hogy ilyen jelentéktelen baromságok miatt játszanak sokan a bf2-vel, többet ér az hogy másokkal együtt játszok.

És ha már ennyire a pontokon vagy meg a statpadingon vajon miért törölték az eredményeid? Mert az ilyen hülyéket nem türik meg.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

rekettyes
Mennyit fizetsz 1 óra "stat pad" áldozatiságért a delikvensnek? <#vigyor1>

Fujiryu
Én speciál azért játszom, hogy lelõhessem a nyomi Runningot, meg lekéselhessem az ODINt<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

UTOLJÁRA: 1.:igen, stat paddingoltam
2.:nem vagyok büszke magamra
3.:TI NEM OLVASTOK,CSAK ÍRTOK?
Fujiryu
Sry, hogy valakinek az oltását kiütöttem😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Hogy lehetsz ilyen láma...Nincs meg az összes expert badge?!...<#lama><#lama><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#lama><#lama>

gbc csabika
Az oké, de a statpadding az nem is bf, te nem battlefieldezéssel szerezted a szalagjaidat, hanem azzal hogy repetitív módon nyomkodtad a bal egérgombot. Ennyi erõvel f***verésért is adhtanának szalagokat nem? Az sem bf...

koschwarz
tényleg, b+, én is mekkora fasz vagyok, 33 éves létemre nem érdekelnek holmi virtuális kitüntetések...lehet hogy az életben megkapom azt az elismerésmennyiséget és sikerélményt ami a harmonikus személyiség kialakulásához szükséges..??<#ravasz1>

engem játék közben egy cél vezérel, hogy nyerjen a team, amiben éppen játszok.

MOST KOMOLYAN? ELMÚLTÁL 30 ÉVES, NEM LEHETSZ EKKORA LÚZER!

(na, megyek farmolni, két évnyi játék után sincs meg a basic késes badge-em)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Te vak (is) vagy, vagy hülye (is) ? NEM LÁTOD AMIKET ÍROK? Soha nem mondtam,hogy büszke vagyok magamra faszfej!
koschwarz
ez rengetegszer megtörténik, már "rég" fedezékben érzi magát az ember, és úgyis lelövik. mindig "követ" a hitboxod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Csak azért válaszolok (pedig már kurvára unom), mert olyan szépen írtad: "légyszíves" ! Figyelj(etek) nagyon, mert nehéz! Ennek a játéknak (Bf2) készítõi kitalálták:
1.: gyûjtsetek pontokat
2.: szerezzetek rangokat,szalagokat,kitüntetéseket
Ha neked nem kellenek ezek, MI A FASZÉRT JÁTSZOL E Z Z E L ?????
gbc csabika
BF, de nem arra gondoltam hogy az ak átviszi a palánkot😊 Hanem hogy visszahúzódsz a fal mögé miközben lõnek rád

alma2
Melyik jatekra ertetted a "fal mögött vagy régesrégen, de lelõnek" ?
Mindkettoben tapasztaltam csak azert kerdezem 😊

szerintem

gbc csabika
A hitbox jobban egybeesik azzal amit látsz. Ennyi az egész, tök mindegy merre szalad. Alapból pedig azért nincs benne, mert az interpolationtime állítgatása eléggé leterheli a processzort, és szerették volna ha pölö egy 2 gigás celeronnal is játszható a játék. Cs-nek azért lehet normélis netkódja kisebb gépigény mellett, mert ott nem kompenzálja a pingedet alapból százra. Emiatt van az hogy te már a fal mögött vagy régesrégen, de lelõnek, a játék korrigálja az eltérést. Na most, ha nekem húsz a pingem, akkor miért százhoz igazítsa ezt?

JAG1
Ebben egyet értünk, csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet alapból autómatice beállítani?

alma2
Azzal meg kiegeszitenem, hogy itt pl a helinel, dzsipnel maradva, keptelenseg olyan gyorsan iranyt valtoztatni, hogy a gep "ne talalja ki merre fogsz menni" barmilyen reflexed legyen, szoval az elmeletem szerint igen jo kis segitseg ez, meg sajna nem jutottam el odaig, hogy kiprobaljam.

szerintem

alma2
Erre irtam a gep nem jovendomondo, de itt igen kis idorol beszelunk mondjuk a masodperc tized reszerol, annyi ido alatt azert ritkan valtoztatsz iranyt.Es ugye az emberek tobbsege lajhar reflexekkel rendelkezik, ott igen jo aranyba tud mukodni ez a "segitseg".
Biztos van itt par COD, Quake szerver uzemelteto, de a cod-nal maradva kb 200 tweak biztos forog kozkezen ami arra hivatott, hogy valamennyire kompenzalja a kesest, javitsa a talalati aranyod. Igen sok szerverrol egybol ki is vag a PB, ha ezeket nem allitod be a megfelelo ertekekre, /egyenlo esely ? / ott nem lattam ilyen neplazadast mint itt, ha csak maradunk annal a koztudott dolognal akinek gyorsabb gepe van kipresel egy bizonyos fps-t, annak igyis-ugyis elonye van ott, megsem olvasom sehol, hogy add el a jo geped, te csalo 😊

szerintem

norBOSS
Visszakerestem!!!Mostmár mindren világos!!Thx!!

<#hehe>

0Fritz0
Hát ez már a beszarsz-behugyozol kategória. <#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

norBOSS
Én 1 kis piros pöttyöt ragasztottam a monitorom közepére,remélem ezért nem vág ki a pb<#banplz><#guluszem1><#nevetes1><#nevetes1>

JAG1
Hangosan gondolkodom.

A ping azt mutatja meg, hogy az általad elküldött adatcsomag, mennyi idõ alatt ér vissza. Ez ugye minél több, annál lassabb a kommunikáció.
Tehát rálõsz a faszira, a géped elküldi az infókat a szervernek, de ez lassú és mire a szerver feldolgozza, a muki már nem ott van, ezért nem találod el.

Namost. Ha jól veszem ki a szavaitokból, optimalizálni lehet ezt a késést egy adott értékkel. Ez mindaddig okés is, míg vissza nem küldesz infót a szerver felé, mert ugye az megint lassú lesz. Gondolom ebben az optimitzált csomagban van az infó, hogy kissé a delikvens elé told a hitboxot, mert a lövõ csávó nete lassú. Ez is oké. De mivan akkor, ha menetközben a halni vágyó megfordul és nem elõre, hanem hátrafelé kezd el menekülni?

Herold
Én úgy vagyok ezekkel a csítnek nevezett megoldásokkal, hogy inkább nem kockáztatok. Ki tudja, holnap mit fejlesztenek az Evenbalance-nál PB ügyben, nem szeretnék kidobni az ablakon 10k-t és újrakezdeni.
Ha már az is csít, hogy valaki hajszálkeresztet rajzoltat a monitor közepére egy progival, és a PB kibannolja, akkor bármi megtörténhet.

norBOSS
Nem figyeltem az elején és lusta vagyok visszanézni ezért ezer bocsi!!!!

norBOSS
Vagy itt a játékot állítod át???

norBOSS
Mi kell ahhoz,hogy ez nálunk is mûködjön??Mekkora net kapcsolat kell??Vagy mi a hiba,hogy nálunk nem megy??Na és akkor az uccsó kérdés ezt hol tudom +nézni és honnan tudom leszedni a beállításokat,hogy kipróbáljam??De ez nem csít ugye???Tehát nem tartozik a csítek közé????Csak olyan mint a ködhatár beállítás a régi videó kártyáknál 1942-ben???

Me0w
Latom Atwenak akadt egy lelki tarsa...

Together we'll fly someday...

Fujiryu
Sztem igen.Csak nem nagyon mûkszik, mert nálunk okosabb és nyomorultabb külföldiek tudják, hogyan kell ezt mégjobban csinálni.(azon lepõdöm meg, hogy a DKE szerveren a gyereknek van 150-es pingje és rendszeresen 3 embert lelõ ilyen 2-3 lövésekbõl AK-val míg õ alig sérül...)

norBOSS
Bocsi csak aztán leesett!!

norBOSS
Ahan!!És a porzást szünteti + és helyette találat lessz???Tehát oda megy a skuló ahova lövöm??Ha ez így van akkor ez olyan mintha 1 pecs vóna??Persze sarkosítva!!!

Fujiryu
De majd nálam okosabbak kiokítanak😄(hovatûnt a hszed?)

Fujiryu
Sztem nem😄

Fujiryu
Kb annyit jelent, hogyha elötted megy az ember nem és rajta van a célkereszt és lövöd, akkor az esetek kisebb százalékában tapasztalod azt, hgy csak porzik(magyarul nem sebzed pedig rajta van a célkereszt...) és jobb eséllyel találod el.Tehát semmi olyan elõnyöd nem lesz, hogy látod, hogy merre van a fal mögött meg ilyenek...Csak a találati esélyedet növeli(és nem a játékban alapból bennelévõ szórást módosítja)

norBOSS
ALJAS!!!!<#nevetes1>

norBOSS
+ kérdezhetem pontosan ez mit takar???Van valami videó errõl??+ nézném!!