Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Mingyá meghatódom geci<#worship><#vigyor2><#rinya>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
ezt a gipszjakabos dumát nem értem <#fejvakaras> ez most szimpla katona "humor" <#levele> vagy valami sztorihoz kapcsolódó pojén <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A sharqi-s kempelésüket speciel nem láttam, de meg tudom érteni. Korábban azt írtam, hogy helizve nem lehet mindig tisztességesen játszani, mert az az ember saját szórakozásának rovására megy. Ennek ékes bizonyítéka Sharqi, USMC oldal. Be lehet írni lent a keresõbe, hogy "Sharqi", elég sok találat lesz, amelyeknek a fele arról szól, hogy valaki így meg így anyázza a MEC-heliseket, amiért azok szarrá kempelték õt a TV-toronynál, ami ugye elfoglalható, így mindenki azt csinál ott, amit akar, míg a MEC-helisek nyeregben érezhetik magukat, mert az õ bázisuk szent és sérthetetlen.

Én is nem egyszer szálltam már fel amcsiként úgy a TV-toronyról a kör legelején, hogy egy TV-rakéta süvített el az orrom elõtt. Meggyõzõdésem, hogyha az betalál, még mindig kempelnének...Nem talált, több próbálkozási lehetõségük meg nem volt... Azt inkább nem részletezném, hogy hogyan kapcsoltam ki õket a játékból, mert azzal megint témánál lennénk, inkább mindenkinek a fantáziájára bízom.<#vigyor5> Mindenesetre, annyit elmondhatok, hogy rajtam senki sem fog élvezkedni pusztán azért, mert a pályaszerkesztõknek volt egy óriási hibájuk.

Egy szó mint száz: Sharqin amcsiként a következõket teheti az ember:
a)nem helizik;
b)helizik, és a kör végén jön ide sírni;
c)helizik - pofátlanul játszva.

Szóval én meg tudom érteni õket.
haggyad már a Public-Láma heliseidet...
az én szememben nem az a menõ helis aki publicon, hanem éles meccsen csinál ilyet,ilyet a Fuji is😄 de pl. õket már nem 1szer játszani és nem lenne esélye ellenük semmi public-noobnak...

gunner
pilot

solo

és hogy saját teambõl is emlitsek valakit😄

ja és ha kkora király vagy akkor szerezzél magadnak egy pilotát,vagy ha nagyon menõnek hiszed magad egyedül nevezz be az ESL vagy CB helis ladderbe,meglátjuk mit tudsz barátom

Team GIGABYTE

A Ghostal csak akkor lesz gáz ha változott a hardver felépítésed és úgy akarod felrakni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

hát de a driverek szerintem cdrõl vagy netrõl frisstsd.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

leveskocka
jaja...friss xp,ures,alap driverekkel...es a regi bf2 dvd meg megy...mik vannak😊
leveskocka
ha tenkkal lenne ilyen k/d,azt en is megneznem...de helibol meg en is tudok neha eltalalni valamit😊az ilyeneket mindig elvezet tankbol kirecskazni,aztan csak azt latod gipszjakab disconnect😊
XP-t ghostról telepítetted?

leveskocka
nem...ghostoltam,aztan vissza ua.beallitasokkal regi bf2,az megy...szal a delux edition ezek szerint egy kalap fos...mintha nem szokhattuk volna meg az eagémsztõl...höh
Én szerintem Ctalyst vagy Forceware firssítés lehet valamit javítana ha nem a legújjab van most fenn.

HTS s3rg1nh00
ez aztán egy igazi szerver<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Ati sokkal nagyobb lámább még nálad is. Csak a megszületõket tudja irtani, ráadásul szinte mindig valamilyen késes szerveren van. 3 csillagos rangja volt, de az ea pontfarmolásért elvette a pontait.

Még van valami???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Kar volt, az az Ati vagy Doki vagy mi a faszom egy szerencsetlen kis buzi kreten, apolasra sozrulo fitymaszukulet. Nem kell vele torodni, had gyujtogesse a pontjait (majd akkor fogok rohogni, mikor az EA leallitja a bf2 szervereket, es DROP DATABASE BF2_RANKED, es az ilyen Ati fele kis gennygubok orakat fognak zokogni, hogy elment 3 ev az eletukbol a semmiert. Ezert szanom a wowos lamakat is, egy tavoli adatbazisban inkrementalnak szamokat)

Together we'll fly someday...

Akkor a korábban említett sztori:

Már régóta vadászok igazán nagy spílerekre, mert az egyik ilyen már több videót is csinált, amikbõl én speciel rengeteget tanultam, úgyhogy a "Jobbtól nem szégyen tanulni!" felkiáltással nekilendülve gondoltam meglesem ezeket "élõben" is. A fent nevezett illetõ sajnos már nem játszik, pedig leginkább rá lettem volna kíváncsi. Ha nincs ló, jó a szamár alapon õt is meglesném, de még nem sikerült elkapnom.

Aztán rájöttem, hogy nem is kell olyan messzire menni, kis hazánkban is van extraklasszis teljesítményt nyújtó játékos. Legalábbis aki ilyen szinten ráver a magyar mezõnyre, az valamit nagyon tudhat. 17-es K/D! Te jó ég! Milyen szinten kell ehhez tudni kempelni? Az én girhes 5-ös K/D a fasorban sincs.<#nyes> Gondoltam, kaszálást tekintve el lehet majd lesni tõle egy-két figurát, igy nem is kellett nekem több, felmentem arra a szerverre, ahol gyakran megfordul.

Csak halkan jegyzem meg, hogy azért lélekben fel voltam rá készülve, hogy lehet, hogy nem egy átlagos szerver lesz, és majd esetleg egy kis statpadding is befigyel, de hogy ennyire pofátlanul arra azért én sem számítottam. A csatlakozásnál azt írták, hogy figyeljük a szabályokat, hát én figyeltem, meg is örökítettem egy párat belõlük. Íme:
Nem szabad elfoglalni az ellenség zászlóját! (...)
Nem lehet csak úgy gyilkolászni, elõbb meg kell kérdezni, hogy szabad-e! - Azért köztünk szólva ez nem gyenge, egy tapsot mindenképpen megér.<#taps><#hehe>

Sajnos hõsünket nem láttam akcióban, mert pusztán két percet tölthettem a szerveren, ezalatt kb. a következõt csináltam: beszálltam egy srác mellé a helibe, akivel nekimentünk az elsõ fának. Aztán egyedül repültem (volna) a helivel... Ez idõ alatt nem lõttem ki egyetlen golyót sem, nem szóltam senkihez semmit, hozzám sem szólt senki semmit. Kb. félúton járhattam a kínai reptér felé, amikor kirúgtak egy "You are a noob guy" felirat kíséretében. De nem ám holmi szaros kis kickel pirítottak. A lófaszt! Egybõl BAN! A semmiért!<#taps><#wilting>

Így sajnos a kiszemelt célszemélytõl nem sikerült semmit sem ellesni, de a szerverszabályzatból kiindulva, nem is maradtam le semmirõl. No mindegy, majd nézek magamnak egy másik "mentort".
schrank
innen B+ <#hehe>

atomboy
Blah, ki se probalom. /me amd parti.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

McKenny
Helo
honnan lehet leszedni az újj mappot linkelje be ma vki leccives

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

leveskocka
na,úgy látom,azért te is tudsz hülyeségeket kérdezni,höh...
valszeg egy melegedõs problémára rajöttem volna...
<#taps><#hehe>
leveskocka
hát,ugy lám,vannak akik egybõl rájönnek a dolgokra...sõt,ez is ment egy darabig,aztán mindenféle vátoztatás nélkül elbaszódott...egyik napról a másikra...
schrank
mi a fasznak friss drájvör ha idáig egy évig ment azzal ami vót

Fujiryu
ki sem próbálodot akartam írni😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Minek kérdezel, ha a választ hülyeségnek tartod?

Minden hardverhez normális friss driverek vannak fenn?

Nekem tetszik az egész map, még a reklámokkal is mert én Inteles vagyok. Vannak ám egy pontnál Core2Dou-s dobozok egy nagy csomagban.

Beers
Megnéztem az új mapot!
A játék semmit nem változott fél év alatt, viszont szép hirdetéseket tettek bele:

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

leveskocka
vazze,valszeg syerver becsatlakozaskor meg nem kell valami nagy teljesitmeny😊itt valami mas van...
vsly
Próbálj meg egy ventillátort max fordulaton a ház oldalának dönteni...
Nekem bevált😊

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

leveskocka
na,újabb érdekesség.
eddig ment a delux,mostanság,ha be akarok csatlakozni egy szerverre,kiugrik asztalra,majd egy szép fekete képet látok.szinglibe megy,winfos ujratelepítve,peccs+pb frissítve,tûzfal router kikapcs
<#nemtudom>
schrank
a trabit azt az arra speciálisan kitenyésztett jugoszláv haszonállattal dolgozná fel <#hehe>

HTS s3rg1nh00
meg éjjel komplett trabikat szednél szét...<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

JAG1
Akkor cigánny kasztal lennék, oszt lopnám a felniket, meg a rádiós magnót. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

darki81
Ha Kell valakinek TS (CA)-val, az jöhet nyugodtan, és csinálhat magának szobát 😉
TSip: nmre.sytes.net:8768
pass: lofax

BF2 négyever 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

schrank
ma olvasom az egyik hardverbuzi kollégámnak a gémsztárját és abban az állt hogy õsszel jön a cod4(bf3<#hehe>) <#fejvakaras><#miaz>

schrank
ha ez olyan lenne mint a wow akkor lehetne lopni gázolajat azt árulni a "városba" <#hehe>

JAG1
Zúmolni az ALT+F4-el lehet. Jármûves map, de beszállni nem lehet, azok ott csak vannak, kerülgetni kell õket.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
jjja és még valami ezen az új mapon hogyan kell zoom-olni meg azt is hallottam jármûves térkép szóval hogyan kell beszállni a jármûvekbe <#help>

schrank
Hi. Betudnátok nekem linkelni az új mapot? Köszi elõre! 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

háát igen .. te tényleg színes egyéniség vagyol 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hi. Betudnátok nekem linkelni az új mapot? Köszi elõre! 😉

Ez mind és szép és jó, de a kedves javítótanárok nem nagyon kedveznek az "idegenek"-nek, mint a sajátjaiknak, hogy a kedves tanítványaik könnyebben bekerüljenek az egyetemre, mint én. Meg nekik az a tiszta, ha a javítókulcs szerint mennek, mert akkor nem lehet hibáztatni, hogy miatta kevés xy-nak a pontszáma, stb.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

JAG1
Jahh meg a bangladesi nagyapámról, akinek a szülei japók, meg indiánok voltak. A nagyanyámnak csak simán ausztál bennszülött õsei voltak.

az eszkimó õseidrõl nemisbeszélve 😄D

JAG1
nigger-zsidó, cigány apával és arab anyával. :-)

temeg nigger-zsidó vagyol!! 😄D

nekünk a magyar tanárunk azt mondta hogy nála 5st senki nem kap mert senki nem tudja/tudhatja tökéletesen az anyagot 😞 ... kb 3hétig volt tanár középiskolában asztán szépen nyom nélkül eltünt 😄D .. máigsem tom mi lett vele!? talán a gondnok kotyája ette meg nemtom 😄DD

uHs Gerzson
Annál jobb csak egy kis angol tudás kell hozzá 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
Ezt most nemtom megnézni, mert le van tiltva a melóba minden videjó, de ha egy nagyfaszú nigga ugrálókötelezik a bránerével, akkor szólok. :-D