Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én is nem egyszer szálltam már fel amcsiként úgy a TV-toronyról a kör legelején, hogy egy TV-rakéta süvített el az orrom elõtt. Meggyõzõdésem, hogyha az betalál, még mindig kempelnének...Nem talált, több próbálkozási lehetõségük meg nem volt... Azt inkább nem részletezném, hogy hogyan kapcsoltam ki õket a játékból, mert azzal megint témánál lennénk, inkább mindenkinek a fantáziájára bízom.<#vigyor5>#vigyor5> Mindenesetre, annyit elmondhatok, hogy rajtam senki sem fog élvezkedni pusztán azért, mert a pályaszerkesztõknek volt egy óriási hibájuk.
Egy szó mint száz: Sharqin amcsiként a következõket teheti az ember:
a)nem helizik;
b)helizik, és a kör végén jön ide sírni;
c)helizik - pofátlanul játszva.
Szóval én meg tudom érteni õket.
az én szememben nem az a menõ helis aki publicon, hanem éles meccsen csinál ilyet,ilyet a Fuji is😄 de pl. õket már nem 1szer játszani és nem lenne esélye ellenük semmi public-noobnak...
gunner
pilot
solo
és hogy saját teambõl is emlitsek valakit😄
ja és ha kkora király vagy akkor szerezzél magadnak egy pilotát,vagy ha nagyon menõnek hiszed magad egyedül nevezz be az ESL vagy CB helis ladderbe,meglátjuk mit tudsz barátom
Team GIGABYTE
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Még van valami???
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Már régóta vadászok igazán nagy spílerekre, mert az egyik ilyen már több videót is csinált, amikbõl én speciel rengeteget tanultam, úgyhogy a "Jobbtól nem szégyen tanulni!" felkiáltással nekilendülve gondoltam meglesem ezeket "élõben" is. A fent nevezett illetõ sajnos már nem játszik, pedig leginkább rá lettem volna kíváncsi. Ha nincs ló, jó a szamár alapon õt is meglesném, de még nem sikerült elkapnom.
Aztán rájöttem, hogy nem is kell olyan messzire menni, kis hazánkban is van extraklasszis teljesítményt nyújtó játékos. Legalábbis aki ilyen szinten ráver a magyar mezõnyre, az valamit nagyon tudhat. 17-es K/D! Te jó ég! Milyen szinten kell ehhez tudni kempelni? Az én girhes 5-ös K/D a fasorban sincs.<#nyes>#nyes> Gondoltam, kaszálást tekintve el lehet majd lesni tõle egy-két figurát, igy nem is kellett nekem több, felmentem arra a szerverre, ahol gyakran megfordul.
Csak halkan jegyzem meg, hogy azért lélekben fel voltam rá készülve, hogy lehet, hogy nem egy átlagos szerver lesz, és majd esetleg egy kis statpadding is befigyel, de hogy ennyire pofátlanul arra azért én sem számítottam. A csatlakozásnál azt írták, hogy figyeljük a szabályokat, hát én figyeltem, meg is örökítettem egy párat belõlük. Íme:
Nem szabad elfoglalni az ellenség zászlóját! (...)
Nem lehet csak úgy gyilkolászni, elõbb meg kell kérdezni, hogy szabad-e! - Azért köztünk szólva ez nem gyenge, egy tapsot mindenképpen megér.<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Sajnos hõsünket nem láttam akcióban, mert pusztán két percet tölthettem a szerveren, ezalatt kb. a következõt csináltam: beszálltam egy srác mellé a helibe, akivel nekimentünk az elsõ fának. Aztán egyedül repültem (volna) a helivel... Ez idõ alatt nem lõttem ki egyetlen golyót sem, nem szóltam senkihez semmit, hozzám sem szólt senki semmit. Kb. félúton járhattam a kínai reptér felé, amikor kirúgtak egy "You are a noob guy" felirat kíséretében. De nem ám holmi szaros kis kickel pirítottak. A lófaszt! Egybõl BAN! A semmiért!<#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Így sajnos a kiszemelt célszemélytõl nem sikerült semmit sem ellesni, de a szerverszabályzatból kiindulva, nem is maradtam le semmirõl. No mindegy, majd nézek magamnak egy másik "mentort".
honnan lehet leszedni az újj mappot linkelje be ma vki leccives
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
valszeg egy melegedõs problémára rajöttem volna...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A játék semmit nem változott fél év alatt, viszont szép hirdetéseket tettek bele:

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nekem bevált😊
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
eddig ment a delux,mostanság,ha be akarok csatlakozni egy szerverre,kiugrik asztalra,majd egy szép fekete képet látok.szinglibe megy,winfos ujratelepítve,peccs+pb frissítve,tûzfal router kikapcs
<#nemtudom>#nemtudom>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
TSip: nmre.sytes.net:8768
pass: lofax
BF2 négyever 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?