Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Megvan a tanárnak adva 20 szó aminek benne kell lennie vagy mi a tököm?
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ez baszott unalmas. Én pl. el sem olvasom amit ír az utóbbi idõben.
Egy vicc, vagy poén, vagy más témához hozzászólni smafu.
Uncsi és szánalmas. Ennyi.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nekem csak a marhanagy arcával van gondom, mással nem, a kempelõs játéka sem izgat anyira. Akinek itt nagy arcunak lehetne lenni, az a heg csapat.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amiatt, hogy olyan hibám volt amit nem tudtam az csak a genetika nem volt mivel eddig egyetlen genetika feladat volt és ezért nem számítottam ilyen nehézre...Azon buktam 10 pontot.Aztán figyelmetlenségen meg elíráson mégegyszer ennyi, és ezek után még rájön egy lappáttal az, hogy a tanár nem fogaja el a jó megoldásomat, vagy csak a megoldókulcs szar és azalapján nem fogadják el (a kedvencem az, hogy létezik olyan, hogy 1 lencsés mikroszkóp😄 Pedig tudtommal ami egylencsés és nagyít az a nagyító...)
Na mindegy megyek fellebbezni és holnap nyomok egy jó szóbelit és akkor sinen vagyok, mivel a fizikám szerencsére jó lesz és azon nem bukok pontot, ha a szóbelit nem kúrom el.(azért még itt megjegyezném, hogy fizika emelt szinten lehet 5 pontot arra kapni, hogy az esszében, hogyan szerkesztem a mondataimat és milyen a helyesírásom...Meg persze azért vonnak le tõlem egy pontot, mert felrajzolom azt agrafikont ami minden tankönyvben úgy van, de nem egyértelmûen mutatja a magkölcsönhatások energiájának az elõjelét...és azért vonnak le tõlem egy pontot mert nem írtam oda, hogy lehet negatív is...A tanár jegyzete: számomra nem világos hogy a vizsgázó tisztában van-e azzal, hogy lehet-e negatív...Pedig nem is az volt a kérdés, meg még az esszébn késöbb visszatértem erre amikor a magfúziót vesézgettem)Na mindegy.Emiatt nem fogok fellebbezni, mert elég nekem a 87%😄 Még így is veszíthetek 2 pontot a szóbelin a 90%-hoz ami nekem megfelel😄
Ha meg nem jön össze a biosz akkor jövõre újrapróba😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem fogadott el egy alliterációs példát ("értelem égõ"), ami 100% hogy az, továbbá nem fogadott el megnéztem a javítókulcsot és voltak feladatrészek, amire egy kurva pontot sem adott, pedig benne van. Meg persze jön ez a szokásos, hogy egy reflektálásban (ami persze elvont dolgokról szól) nem tetszik neki pl. a "determinált" kifejezés, meg ez a szokásos szivítás, hogy "nem tudom elolvasni ezt meg azt a szót, amit más el tud, de azért köcsög vagyok és 3 pontot levonok összesen". Most eléggé ki vagyok emiatt.
Holnap meg töri lesz, azt meg nagyon faszán meg kell csinálnom, hogy fasza legyen a felvételi pontom...<#szomoru1>#szomoru1>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
OFF:
Dögöljön meg az összes magyar emelt szintes javító tanár!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
ON:
Sajnáljuk a tegnapi meccset, hogy nem tudtuk befejezni, de nem sokkal utána akkora vihar volt itt is...<#szomoru1>#szomoru1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Új BF 2 pálya a DICE fejlesztésében
<2007. június 06. @ 09:34 - Chesario>2007. június 06. @ 09:34 - Chesario>
Az INTEL és az EA DICE fejlesztõi új Battlefield 2 pályával lepték meg a játékosokat, ami a klasszikus elsõ epizód hangulatát idézi.
Nemrég még arról értesítették a világot a DICE kiugrott emberei, hogy nem készítenek több javítást a Battlefield 2 programhoz, ám szerencsére ez a bejelentés nem érintette a rajongók számára nagyon fontos kiegészítéseket. Az egyik fórumban jelentették be az EA DICE fejlesztõi, hogy elkészült egy új Battlefield 2 pálya béta változata, amit már le is lehet tölteni. A Highway Tampa néven készülõ pálya a béta státusz ellenére támogatja a ranked játékot, így mindenkinek érdemes letöltenie, aki szereti a jármûvekkel vívott, nagyobb csatákat. by gamestar
kár hogy nem szeretem a jármûvekkel vívott nagyobb csatákat<#miaz>#miaz>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hát sztem ez ebben a totyikban nem hátrány, hanem erény 😊
amúgy lehet lemaradtam valamirõl, de nekem gémóverrel a köcsög kempelõs videóját leszámítva nincs különösebb bajom (ez meg csak kis nevelés kérdése, pl mattékról is tett be úgy 1 éve legény shotokat, amikor páblikon orrbaszájba kempelték sárki mechelipadot kobrával, meg lopot mi-vel, azóta gondolom már a tökükre lett taposva 😊)...nem az a jancsika féle vérpistike, ez abból látszik, hogy több értelmes mondatot is össze tud rakni egy hozzászólásban (sõt 😄), és nem is az a szemellenzõs csakfikázó barom, mint mondjuk drága lac "csakafárkráj" coo barátunk 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Akkor THOMi megoldotta a feltölést, thx utólag is!
www.battlefield.hu
(Valaki pls linkelje már be azt a szmájlit!)
Par hete bejelentettek, hogy nem lesz tobbe patch.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB