Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Túl vagyok a töri szóbelin, jupíííí<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az SG-n elfogadott törvények alapján a ték az enyém.<#mf2>#mf2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
😄D
kétszászsok hsz... pff
mi történt ,valami emlitésre méltó?
az uj mapot honnan lehet letölteni?
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
húú bakker a hindnak annyira érezni a sújját 😮, de ha eccer elindulsz vele felszántod az egész pájját 😄D!! de ott tényleg nem lehet gunner nélkül röpködni
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
a tobbi,remelem,vilagos...
Borsodi😊
Mendel? vagy mi volt feladatként?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A TOW-hoz meg annyiban hasonlít, hogy ennek is lehet módosítani a röppályáját az indítás után. Hatalmas elõnye viszont, hogy a kilövés után a rakéta szemszögébõl látod a történéseket, így ahogy a rakéta közeledik a célponthoz, "Te magad is közeledsz" a célponthoz, ergo mintha közelebb hozná a célpontot, márpedig egy közelebbi célpontot nyílván könnyebb eltalálni, mint egy távolabbit. Ezért nem baj, ha az indításnál, nem is látsz semmilyen célpontot, majd látsz késõbb, amikor a rakéta már félúton jár, aztán gond nélkül belevezetheted a raksit a célpontba.
Erre a célpont-közelebb-hozásra viszont semmilyen más jármû fegyverzete nem képes, így ezt kihasználva, a legtöbb ellenséget úgy likvidálhatod, hogy azok nem is láttak téged, ami enyhén szólva nem fair(mondjuk ez legyen az õ problémájuk<#hehe>#hehe>), és a játékmenetnek sem biztos, hogy jót tesz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Team GIGABYTE
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hát mit ne mondjak: nagyon elpáholt, ha azt mondom, hogy hülyét csinált belõlem akkor még finoman is fogalmaztam. Csak forogtam, mint gólyafos a levegõben, aztán azt sem tudtam, honnan jönnek a rakéták.<#szomoru1>#szomoru1> 20-8-ra nyert. Megkérdeztem, hogy nem játszanánk-e néhány menetet a TV-k nélkül, csak a sima rakétákkal? Azt mondta, hogyne! 4-0 volt ide, mikor szólt hogy neki elege van, mert nem szereti, ha "owned"-olják...
Szóval tény, hogy van amiben nagyon ott vannak, másban meg ugyanolyan átlagosak, mint bármelyik -általad oly nagyon lenézett- "public noob".
Ad 2) Ki mondta, hogy ezek egyike sem csinálna hülyét egy átlagos publik játékosból?<#nemtudom>#nemtudom>
Ad 3) Ami a belinkelt játékosokat illeti: Többségüket ismerem névrõl(és figyelem az eredményeiket), sõt van aki ellen már játszottam a Chopper Mayhem nevû szerveren is. Valóban jól nyomják, nem mondta senki, hogy nem.<#eljen>#eljen>
Ad 4) Miért is kellene nekem benevezni bárhova? Hogy bebizonyítsak neked valamit? Semmit sem akarok bizonyítani. Miért is kéne? Nem vágyom az elismerésedre. Másrészrõl meg én szórakozásból játszom ezt a játékot, olyan körülmények között, ahogy azt eredetileg megalkották, vadászgépekkel, AA-kkel, helikkel, tankokkal, mindennel megspékelve. És nem azért, hogy elmondhassam, magamról, hogy mekkora király vagyok, elindultam a tököm tudja milyen kupán, és x-edik helyezést értem el. Ott csak helik ellen kell küzdeni, ami valóban nagyon izgi, de önmagában hosszútávon unalmas. Itt csak abból áll a játék, hogy vajon õk vagy mi vesszük-e be hamarabb a TV-t. Az ilyen chopperes szervereket is megunom 20 perc után.
Sokkal izgalmasabb, összetettebb normális szerveren játszani, ami kevésbé egysíkú és sokkal fordulatosabb is: egyik pillanatban még Istent játszva kaszálhatod a népet, a másik pillanatban meg két vadászgép van a seggedben, aztán füled-farkad behúzva azon izgulsz, hogy vajon haza tudsz-e még sunnyogni javítani. Számomra sokkal szórakoztatóbb ez a dinamikusan mozgó hadszintér, mint az egysíkú TV-rakétázgatás.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.