Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szép jó napot!

Túl vagyok a töri szóbelin, jupíííí<#vigyor0><#vigyor><#kacsint>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Menjél 2142-õzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere<#mf2>

Menjál 2142-õzni, ott lehet úgy TV-zni, ha jól emlékszem. De utána vissza se gyere<#mf2>

JAG1
Áram? Amikor én születtem még barlang volt, meg dinoszauruszok. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Leszarom az SG-t, a féltékre igényt tartok. <#mf2>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
és áramszünetben hülyék fogannak?😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
a ték a KK tulajdona😄

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Mert aznap este áramszünet vóóót... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mesor
Enyém volt az elsõ mindenki látta!<#gunyos1>
Az SG-n elfogadott törvények alapján a ték az enyém.<#mf2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JAG1
Nemis igaz, mert én voltam. <#mf1>

júnájted kolórsz of evri nésön! 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
nah és mija megoldás ,miért lett ien?

www.czekoart.hu

jahh és a legfontosabb: kitárgyaltuk Jag felmenõit 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
<#worship>megint a KK gyõzedelmeskedett<#vigyor1>

www.czekoart.hu

Kovács legény
te köszönöm😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
te kecsege😄

www.czekoart.hu

mesor
A legnagyobb esemény, hogy eltékeltem a 120000t! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#hehe><#worship><#worship>

vót egy kicsi flém de nem lehetünk rá büszkék mee tényleg kicsi vót...
😄D

JAG1
Semmisemsincsen...

Innen...

Kovács legény
üdv
kétszászsok hsz... pff
mi történt ,valami emlitésre méltó?
az uj mapot honnan lehet letölteni?

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Te is megtapasztaltad már <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

télleg kipróbálhatná 😉))
húú bakker a hindnak annyira érezni a sújját 😮, de ha eccer elindulsz vele felszántod az egész pájját 😄D!! de ott tényleg nem lehet gunner nélkül röpködni

koschwarz
lgalább legyen valami hasznod b+, akkor hogy is kell azzal a szarral lõni? mert 10-bõl 9x nem találok el vele semmit. hiába kattintgatok, rángatom az egeret, soha nem arra megy amerre én akarom<#nemtudom><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JAG1
Helyes, vigyed csak, vissza se hozd... :-)

uHs Gerzson
Gameover gyere PoE2-zni megnézném meddig bírod az ottani feltételek mellett <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szerencsés Fuji! egyrugóra jár az agyuk Gameoverrel <#hehe> <#banplz>
rekettyes
nem akarsz írni egy könyvet a kivételes pilóta élményeidrõl, vagy talán már készen is van?

havercsotány
nagyon ratyi pálya ettöl még az armored furi is jobb

leveskocka
a gipszjakab helyere be lehet helyettesiteni barmely nevet😊
a tobbi,remelem,vilagos...
Borsodi😊
Herold
Floridai pálya a BF2-ben? Ahhoz képest eléggé karkandos beütése van.

mohus
"Amiatt, hogy olyan hibám volt amit nem tudtam az csak a genetika nem volt mivel eddig egyetlen genetika feladat volt és ezért nem számítottam ilyen nehézre...Azon buktam 10 pontot."

Mendel? vagy mi volt feladatként?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Húh, szerintem itt egyesek nem örülnének neki, ha én itt elkezdenék kiselõadást tartani TV-zésbõl(gondolom ez már messze kimerítené a "flémszítás" általuk igen tágan értelmezett fogalomkörét...)bár nem mintha érdekelne a véleményük, de talán éppen elég volt mára belõlem. Arról nem is beszélve, hogy mondom vannak olyanok, akiknek ez sokkal jobban megy. Így legyen elég annyi, hogy azok a pletykák hellyel-közel igazak.

A TOW-hoz meg annyiban hasonlít, hogy ennek is lehet módosítani a röppályáját az indítás után. Hatalmas elõnye viszont, hogy a kilövés után a rakéta szemszögébõl látod a történéseket, így ahogy a rakéta közeledik a célponthoz, "Te magad is közeledsz" a célponthoz, ergo mintha közelebb hozná a célpontot, márpedig egy közelebbi célpontot nyílván könnyebb eltalálni, mint egy távolabbit. Ezért nem baj, ha az indításnál, nem is látsz semmilyen célpontot, majd látsz késõbb, amikor a rakéta már félúton jár, aztán gond nélkül belevezetheted a raksit a célpontba.

Erre a célpont-közelebb-hozásra viszont semmilyen más jármû fegyverzete nem képes, így ezt kihasználva, a legtöbb ellenséget úgy likvidálhatod, hogy azok nem is láttak téged, ami enyhén szólva nem fair(mondjuk ez legyen az õ problémájuk<#hehe>), és a játékmenetnek sem biztos, hogy jót tesz.
A kúúúúúva anyját! Akkor nem csoda, hogy elpicsázott.<#hehe> A viccet félretéve, akkor szerintem még nem csalt. Tény, hogy nagyon durván nyomta, de én nem láttam semmi különöset. Mondjuk az is igaz, hogy sok idõm nem volt nézelõdni...<#bdead><#hehe>. Ez az 1v1-es TV-zgetés nem az én mûfajom, nála klasszisokkal gyengébbek is simán lelõnek sajnos.
Boxer HUN
... vagy ha már mindenképp a lézeres navigációs rendszerrõl van szó, (oda megy ahová teszed a "klikket"), akkor a célmeghatározást rábízhatták volna valamelyik földi kasztra. Pl.: Snipa... akkor legalább lenne egy kis haszna.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
áruld már el pontosan hogyan kell célozni vele , mert mondjuk az EA-t se értem kiad egy gémet amiben van olyan funkció amit azt se tudjuk hogyan kéne használni csak mindenféle homályos pletykákról hallani ide-oda kattintgatásokkal szerintem simán TOW irányítást kellett volna beletenni a sebzésével együtt és akkor sokkal jobban kezelhetõbb és gerincesebb fegyver lenne

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Én már fél éve megmondtam a battlefield.hu-n, hogy a TV-t ki kellene venni a játékból, mert annak nincs sok értelme, hogy 400 méterrõl sokadjára nyírok ki valaki olyat, aki még csak nem is látott, így még csak rám sem tudott lõni, nemhogy megsebesíteni.
schrank
amíg ilyen buzi flautómata irányítású tv-raksi van a játékban ratyi légvédelem mellett addig nincs értelme skilles pilótákról beszélni <#ejnye1>

Kiegészíteném még Fujiryu 120236-os számú hsz-át a saját tapasztalatommal: A Chopper Mayhem nevû szerveren futottam össze a_fly-al, aki szintén nagy helis hírében áll(már amennyire én tudom). A srác meghívott egy 1v1-re a szerverükre. Mondom, nagyon szívesen megyek.

Hát mit ne mondjak: nagyon elpáholt, ha azt mondom, hogy hülyét csinált belõlem akkor még finoman is fogalmaztam. Csak forogtam, mint gólyafos a levegõben, aztán azt sem tudtam, honnan jönnek a rakéták.<#szomoru1> 20-8-ra nyert. Megkérdeztem, hogy nem játszanánk-e néhány menetet a TV-k nélkül, csak a sima rakétákkal? Azt mondta, hogyne! 4-0 volt ide, mikor szólt hogy neki elege van, mert nem szereti, ha "owned"-olják...

Szóval tény, hogy van amiben nagyon ott vannak, másban meg ugyanolyan átlagosak, mint bármelyik -általad oly nagyon lenézett- "public noob".
schrank
jja kellenének rá harci helik meg több tereptárgy mert így elég ratyi hogy 400m-re vannak egymástól a zászlók járgány meg sehol

Figyeled öregem? A végén még kiderül, hogy egy rugóra jár az agyunk!<#worship><#wink>
bakvarnyu
Nekem nem nagyon jön be az új pálya ,ettõl még a ködös kínai is jobban tetszik.

Miért jelölted be magad osztráknak?😊

Ad 1) Ki hájpolja a publik heliseket?<#nemtudom>

Ad 2) Ki mondta, hogy ezek egyike sem csinálna hülyét egy átlagos publik játékosból?<#nemtudom>

Ad 3) Ami a belinkelt játékosokat illeti: Többségüket ismerem névrõl(és figyelem az eredményeiket), sõt van aki ellen már játszottam a Chopper Mayhem nevû szerveren is. Valóban jól nyomják, nem mondta senki, hogy nem.<#eljen>

Ad 4) Miért is kellene nekem benevezni bárhova? Hogy bebizonyítsak neked valamit? Semmit sem akarok bizonyítani. Miért is kéne? Nem vágyom az elismerésedre. Másrészrõl meg én szórakozásból játszom ezt a játékot, olyan körülmények között, ahogy azt eredetileg megalkották, vadászgépekkel, AA-kkel, helikkel, tankokkal, mindennel megspékelve. És nem azért, hogy elmondhassam, magamról, hogy mekkora király vagyok, elindultam a tököm tudja milyen kupán, és x-edik helyezést értem el. Ott csak helik ellen kell küzdeni, ami valóban nagyon izgi, de önmagában hosszútávon unalmas. Itt csak abból áll a játék, hogy vajon õk vagy mi vesszük-e be hamarabb a TV-t. Az ilyen chopperes szervereket is megunom 20 perc után.

Sokkal izgalmasabb, összetettebb normális szerveren játszani, ami kevésbé egysíkú és sokkal fordulatosabb is: egyik pillanatban még Istent játszva kaszálhatod a népet, a másik pillanatban meg két vadászgép van a seggedben, aztán füled-farkad behúzva azon izgulsz, hogy vajon haza tudsz-e még sunnyogni javítani. Számomra sokkal szórakoztatóbb ez a dinamikusan mozgó hadszintér, mint az egysíkú TV-rakétázgatás.
Fujiryu
De a 96%.osok jók😄 A gyereknek az esetek 90%-ában betalál az elsõ tv😄 A második az ált 100%.De én azért még megemlíteném itt a HMC-s heliseket is😄 Ritkán örültem annyira BF2-ben dolognak mint amikor az ezerrel pörgõ helijüket leszedtem Dragonon😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ja és a 2on2 ladderrel kapcsolatban.Én heliztem már pár meccsen és csak 2 heli 2on2 meccsen voltam(najó az egyik 1on2 volt) és ég és föld a kettõ.A conq meccsen százezer más dolog van amire figyelni kell, a helis ladderbe meg annyi az egész, hogy ködhatárról kilövi a tv-t a pilóta meg hátramegy...Ezért buktam az 1on2 meccset.Az volt az elsõ ilyen meccsemm és nemkicsit sok meglepetés ért.Kínai oldalon Oilfildsen amikor beszáltam a helibe már egybõl meghaltam mivel olyan jó volt a spawnja a másik heliseknek, nekem meg szar...MEg az egész a bujkálásról szólt, nem igazán a skillrõl.Szóval nem feltétlenül jó az aki egy 2on2 meccsen nyer, mert egy iggazi meccsen sokkal több dologra kell odafigyelni, meg a 2on2 meccsen azért lényegesen több dolog múlik a szerencsén...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.