Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Én hiába állítom be a parancsikonban a wide felbontást, nem veszi be.
"...BF2.exe" +menu 1 +widescreen 1 +szx 1280 +szy 800
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Pókeéppenrakárki, mert nem érdekel, mikor milyen névvel jössz ide vissza, húzzál már el innen komolyan! tényleg "nolájf" vagy, komolyan, mert ki az az idióta, aki annak ellenére írogat egy topicba, hogy mindenki idegrázást kap tõle és unja... nincs más, fiú, vagy mi van?? nem érzed, hogy senki sem kíváncsi rád, és csak teleszemeteled a topicot? az a hsz-ed meg feljebb, hogy public lámák vagyunk.... azok vagyunk baszki, tökömet sem érdekli, hogy te NC-n osztod az észt, meg a *csában harcolsz prohofikkal... KIT ÉRDEKEL???
mi itt szórakozunk, és élvezzük, hogy összejöttünk 48-an (!) nem kevés, sokan haverok, még többen jó ismerõsök, és ezután is jókedvûen, hangosan röhögve (énelkelve) fogunk szórakozni esténként és "ontani egymás vérét..." 😄DD te meg nem vagy szívesen látott..."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Ez a görcs tuti, hogy egy alreg, ekkora csíra a földön nincs.
A nyakamat teszem rá. :-)
Karácsony te balfasz!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
milyen zenelejátszót használsz?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Siemens C35 ezüst,menõ voltam vele mert mindenkinek A40 volt,és szerettem is nagyon:
Nokia 3210,szerintem ezt nem kell különösebben magyarázni...túl sok elõrelépés nem volt a Siemenshez képest,csak a snake<#hehe>#hehe>(sry,de csak ilyet vagy még kisebbet találtam megfelelõ színben):
aztán ismét Nokia,ezúttal egy 3510,nagyon szerettem,egyetlen negatívuma volt:2 töltés közt bõven elfelejtettem hol a töltõ,mivel simán bírt 2 hetet(!):
majd egy Motorolás kitérõ,V3x...az elején szerettem,aztán egyre jobban utáltam,majd az utolsó fél évben már minden nap többször akartam falhoz baszni:
és végül a jelenlegi szerelem a Nokia 5800,ami helyett úgy érzem 2-3 évig biztos nem jön más:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
most azon kell gondolkoznom hogy legyen penz hivni,sms + legyen hudecsucs telefon,10megapixeles 40gb hard-al meg mittomen mien szarokkal...
92-ben találkoztam elösször rádió telefonnal, pont vpében mikor katona voltam. 0660-as számok voltak azok is. Vilmapusztáról azzal szoktunk haza telefonálni. Egy elektronikához volt csatlakozva egy síma tárcsás vezetékes telefon. 😊 Sõt, a duga kocsinkba is volt, de az már központból volt kapcsolva. 😞
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tájékozatlanoknak annyit elöljáróban, hogy a váltakozóáramú villamos energia természete olyan, hogy pontosan annyit kell adott pillanatban termelni belõle, amennyi a fogyasztási igény, mivel nem lehet tárolni. Ezért egy csúcsra járatott erõmû leszakadása a villamos hálózatról igen nagy problémákat vet fel, hogy a termelt (de a leszakadás miatt nem felhasznált) energiával mi történjen.
Csernobilban a fõmérnök kitalált egy "zseniális" megoldást erre a problémára. Próbálta felsõbb szinten engedélyeztetni a megoldás kipróbálását, de természetesen minden épeszû felsõbb vezetõ ezt visszautasított. Végül "saját hatáskörben" mégis úgy döntött, hogy megtartják a próbát. A megvalósításnál egyetlen jelentõsebb probléma volt csak: az atomerõmû biztonsági berendezéseinek felét ki kellett kapcsolni/iktatni.
Miután ezt orvosolták, végrehajtották a próbát, biztonsági berendezések híján az atomerõmû "megszaladt" és felrobbant.
A dupla aksival, ami bírt, vagy 2 napot vagy 5cm vastag volt a cucc. :-)

akkor még fejbõl nyomtam vagy 100 számot mamár csak asszem 5 ha megy 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#167008-ra. Nekem 94-ben volt már mobil telefonom. Ilyen e! Valahol még megvan, oda adtam egykor az uncsi húgaimnak játszani. Önvédelmi maroktelefonnak hívtam, mert nem csak a kinézete, hanem a súlya is tégláéhoz hasonlított. Aksija kb kétszer akkora volt, mint a mostani telefonom maga, mégis minden nap töltõre kellett rakni.
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
Konnektor elég sok helyen van már.
Ezek még nem üzemanyagcellás jármûvek, amikhez hidrogén kell.
Persze most még drága, meg amit linkeltem az a 8+ millás lexus-ok versenytársa, nem a suzukiké.
Ha rápörög az autóipar az elektromos autókra, értelmesebb lesz az áruk.
19. század végén is több istálló volt még, mint benzinkút.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D