Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

-tRs-Landor

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Csoportkép😊) :

arra emlékszem, hogy rohadtmásnapos voltam, és el se hittem igazából, egészen addig, amíg meg nem néztem a telefonomon azt a 2 percet, amit lefilmeztem belõle 😄
majd valamikó átkonvertálom 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak 15 hsz-el elöbb #12576
<#nezze>#nezze>
ezt utáltuk meg annak idején is, hogy nem olvasol csak irkálsz
¥ xfire: kistekila
úgyhogy bocs de most még az elején lehet hogy sok kérdésem lessz
meg ha belejövök(ha lessz ilyen)és elfogadható játékos lessz belQlem kéne majd 1klán
üdv maj5
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Janek, látom neked nem csak nállunk nem megy a beilleszkedés 😊
SG fórum Verekesdések topik szív janek
Ügyi vagy 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)