Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem sem érdekel különösebben a pontgyûjtés, a megnyert kört sokkal fontosabbnak tartom mint a pontlista helyezést a kör végén. De szerintem nézzen magába mindenki és gondoljon vissza, hogy kezdõként õ mennyire hajtott a pontokra az unlock miatt. Ha már megvan minden unlock fegyó, könnyû azt mondani, hogy nem érdekelnek a pontok.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Egyébként allah megsúgta nekem(szóval lehet hivatalos infonak nevezni:P) hogy július 15 a napja annak amikor újra lehet statpaddingolni.Azért ez mert okos matematikusok kiszámolták, hogy az ati féle higskill statpadderek valszeg megõrülnek, és nem lesz annyira túlterhelt a szerver...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
a statom kb két hete áll, nem adódtak hozzá a pontjaim. másnál is van ilyen? (ranked szervereken játszom)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ma Horda szerveren DCON tesztereknek gyülekezõ. RC3 és Valley of Tears térkép teszt. Letöltési linket este lesz és nálam jelentkezzetek érte, ts, msn akármi.
Üdv
ÉS BÓDOGOT GCR!!!!
www.czekoart.hu
Hm. Végülis ötletes. Szavazás még nem volt róla sehun. De elõre megmondtam vóna az eredmény, ha nem kõne nekijje állandóan fontoskodnija. Repülõ eszközök viszik el a pálmát, ezek közül is lebontva a j10, majd bombázó és a helik.
De hogy a mobil aa miért?? Én nagyos szeressem. :D Legjobb jármü szvsz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem vagyok nagy Battlefieldes, de régebben játszogattam a 2-vel és az elõdeivel és messze ezek voltak a legszórakoztatóbb csapatban játszható programok (munkahelyen éccakásba is sokat ment).
A minap eszembe jutott, hogy a 2-t újra elõszedem. Melyik (lehetõleg népesebb fajta) magyar szervert ajánlanátok kezdõnek?
Elõre is köszi...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"