Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bf2-hoz nem találok Cracket kérlek segitesetek!!!
Elõre is köszi
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha te azt tudnád...^^
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
a srác nagyarc volt a monitor mögött, megkeresték, megnevelték rendesen.
csak ott rontották el hogy felvették videora és feltöltötték.
¥ xfire: kistekila
Sztem próbáld meg frissíteni az írod firmware-jét. Nekem is volt hasonló gondom régen.
ha te azt tudnád...^^
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Szevasztok kis help kéne!
A nerom minden íráskor, érvénytelen blokkcím üzenetet dob, és leáll az írás....
Elvittem másik gépbe az írómat, hátha az romlott el, de nem, ott ment rendesen, ugyan azt a nerot használtam....
Egyébként más íróprogramoknál is fenn áll a hiba....
Ha valakinek van ötlete mi lehet segítsen plz. !
Thx!
"Nem tudom, hogy mi az a fájlcserélõ alkalmazás, de sok képet, filmet, zenét töltök le és fel a webböngészõmmel, és rengeteget e-mailezek. Internetes telefon programokat is szoktam használni, néha élõ TV adásokat is megnézek, és rendszeresen kapcsolódok a munkahelyem belsõ hálózatához. Kell tartanom attól, hogy „extrém felhasználó” válik belõlem?
Nem. A korlátozás kizárólag a fájlcserélõ alkalmazásokkal kapcsolatban áll fenn."
Ez amit felsorolt bõven tulhaladja az 5gb.ot szerintem.
ha te azt tudnád...^^
ha te azt tudnád...^^
"A hûségnyilatkozat érvényessége alatt szerzôdésbontás a feltételes kedvezmény, illetve 1 éven belüli tarifaváltás a 39900 Ft kötbér megfizetésével lehetséges. A szolgáltató jogosult az elôfizetést a Vodafone Internet 5G tarifacsomagra átváltani és számlázni ha az elôfizetô fájlcserélô alkalmazást használ és a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot (extrém használat). A Vodafone fenntartja magának a jogot arra, hogy az akciót módosítsa, felfüggessze, megszüntesse."
vagyis a korlát 5 giga, és 1 év múlva valszeg átváltanak forgalmi díjjas számlázásra, mint anno csinálták a gprs netükkel...viszont még így se tûnik olyan rossznak
az a gáz, hogy vodkafonnál nemigazán van ismerõs, aki érdemben tudna informálni az ilyen lépésekrõl :)
de talán a pannoné mintha olcsóbb volna.
nézdd meg hol jobb a lefedettség amerre szoktál járkálni.
¥ xfire: kistekila
ha te azt tudnád...^^
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
vagy ez tényleg az, hogy havi 5 rongyért laptopról bárhonnan bármikor bármennyit tudok netezni?
Nekem volt hogy azzal a bizonyos játékkal 72 óráig játszottam folyamatosan<#levele>#levele>
ha te azt tudnád...^^
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy