172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HUmanHunter #139791 mér van ez ennyire up, kit szidnak kijött vmi patch mod vagy mifolyik itt? -
willis #139790 nah ki jön még ide és kezd el osztani? várom őket de csak ma vagyok elérhető. nem akarom, hogy minden nap irigykedjetek. -
willis #139789 megvenném és főznék rajta egy körömpörköltet de csak pár év múlva -
A gond csak az, hogy egy 5éves szintjén vagy.
Bibibí nekem 2* annyi legóm van mint neked, ettől most aztán nagyobb vagyok.
Jah! asszonnyal a házunk nem egy tömegutcában van mint neked, és a kertem is nagyobbnak tűnik, úgy 1500m2-el. Úgyhogy harácsoljál még egy kicsit mert egyelőre még elég szánalmas a felhozatal... -
willis #139787 nah szépöcsém te azt most jól megmondtad! az érdekesség kedvéért abban igazat adok, hogy törlesztem a kocsit, de nem 15 évig mint pl te fogod ha egyszer meg tudod majd venni. tudod a házfelújítás meg lakásvétel az viszi azért a kincset. de, hogy irigykedj kicsit, azért a héten megszabadultam egy 3800m2 belterülettől is! nézz utána a neten az áraknak ha kiváncsi vagy az árra.
tudom, hogy majd az akármilyenpusztát fogod felhozni ahol egy üveg borér lehet kapni, de hidd el ez nem ott volt, hanem megyeszékhelyü város szomszédságában.
-
körömpörkölt #139786 Nekem van ladikom az adrián, eladó nagyobbat akarok venni -
willis #139785 mindez a te nézőpontodból! és most lássuk az enyémből:
- vannak a becsületes emberek, aki leélik az életüket álmodozva és reménykedve mert neki a becsületesség volt a minden. számtalan példát tudnék énis mondani az őseimről akik talpig becsületesek voltak és mindenüket elvették, államosítottak mindent!
- vannak a nagy emberek akik a mai világban csak a pénz álltal lesznek mégnagyobbak
- és van az aljanép aki csak sír, de tenni már nem mer és a nagy embereket hibáztatja meg mondja el mindennek
viszont a becsületességről lehetne még itt regélni, de a kérdés az, hogy mit is jelent ma a becsületesség. Mert ha te kihasználod a lehetőséget úgy, hogy abból senkinek semmi káros következnénye nincs az még nem azt jelenti, hogy nem vagy becsületes, ha viszont ellopod a céget annyira, hogy tönkremegy akkor mondhatni, nem vagy az. hogy én ezzel munkát adok még egy pár embernek aki azt a bizonyos céget igazgatja az becsületes dolog. az, hogy az árversenynél néha másik cég is belép a "játékba" az megint becsületes dolog, mert ő is részesedik. hogy kitől veszem én el? ha ha ez itt a kérdés! attól az 5 embertől akinek már így is rengeteg van és én ezzel könnyítek rajtuk, és kicsit segítek másokon is. (hogy munkát kapnak tőlem) na ecsém, szerinted ez becstelen dolog? -
lényegen nem változtat, ez még nem gazdagság, átlag ember vagy akinek téveszméi vannak és fórumon játsza az eszét a kamu dumájával.
nagy kunszt kimész németoba meg amerikába, ki a faszt érdekel? 5éves korom óta tengerparton nyaralok minden évben kétszer, télen meg külföldön a hegyekben, nagy kunszt. Szociban még nagy szó volt főleg hogy akkoriban senki nem mehetett külföldre csak úgy. De ma... 60ezerért egyiptom 200ezer amerika. Húúú micsoda gazdagság.
A kocsidat meg törleszted még 15évig.
Keresd meg a legközelebbi ovit és nekik költsed a meséidet...
-
willis #139783 nem a vagyona miatt lett nagy valaki - mutass egy embert itt magyarországon most aki nem a vaygona miatt lett az aki
itt ne erről van szó, hanem hogy aki megteheti az meg is teszi! erről szól ma az ország! és én sem fogok kimaradni belőle, mert hidd el te sem tennéd ha megtehetnéd -
willis #139782 ha a szürkére gondolsz az már nincsen meg, helyette van egy új clió III
áprilisban volt egy éves -
uwu #139781 Ja bocs willis, ezt lehet, hogy te már nem tudod felfogni.
Egyszerűbben is el lehet mondani.
Vannak a becsületes emberek ami te soha nem leszel.
Vannak a nagy emberek amilyen szintén nem leszel
És van az aljanép, aki olyan mint te. -
n003 #139780 nincs aza pénz 
-
uwu #139779 Az a baj, a thetős emberekkel, hogy egy bizonyos szint felett már teljesen mások mint a többi ember. Eltorzul a személyiségük, a sok pénz sok bajjal is jár, és ezeket az akadályokat így lehet a legkönnyebben áthidalni. Ha valaki meg akarja tartani az aktuális tradícionális értékrendet nagyon nehéz boldogulnia olyan terepen, ahol a vetélytársak feladjhák azt, ezért lesznek erkölcsileg nullák előbb-utóbb. Persze nem mindenki ilyen, akinek sikerül embernek maradnia abból valamilyen szempontból nagy ember lesz, de az a magadfajtára nem vonatkozik.
Az természetes hogy az emberek mindíg többet akarnak mintamire lehetőségük van, ettől halad a világ. De az olyan emberek akikről írsz, erkölcsileg nullák. Igazából amilyen sokat ér a vagyonuk, annyira keveset ér az életük.
Ha egy ilyen embert megölsz, az nem is számít bűnnek, csak a BTK szerint.
Nézdd meg pl. Gandhi-t, nem volt különösebben gazdag, mégis nagy ember volt. De milliónyi példa van arra, hogy nem a vagyona miatt lett nagy ember valaki, csak most épp ő jutott eszembe. -
Ha találsz hoz nekem is -
neked?:) -
jódolog ha az ember úgy érzi gazdag ha van egy 8éves renaultja és tellik évente egy 30ezres adriai nyaralásra -
Kéne egy csaj. -
willis #139774 jah és még annyit,hogy ha én ezt a klubban este elmesélem :) -
Deqwator #139773
-
willis #139772 igazad van kellene a bwin-en is kicsit kockáztatnom. jó ötlet köszönöm neked! de most komolyan -
willis #139771 nah akkor most lökjél be még néhány okosságot és kezd el megmagyarázni, hogy annak a legjobb aki nem annyira tehetős mint egyesek és nem is akarnának olyanok lenni. ti is álmodoztok, csak a különbség az az , hogy ti azon amimt én elértem és nekem van, én meg azon hogy mikor lesz egy hajóm az adrián.
-
uwu #139770 Szerintem tévét fogsz nézni, mert csak attól lehet ilyen okos egy ember. -
uwu #139769 Mre te szerencsétlen?
Nekem is van pénzem. Pont anni amennyi nekem kell.
Az én életemből csak olyan dolgok kiányoznak amit pénzért nem lehet megvenni, de rajta vagyok az ügyön... pár kivétel azért van, de az is meglesz idővel.
Tisztába vagyunk vele, hogy csak egy kisgyerek vagy, aki még nem látott eleget a világból, és ezért írsz marhaságokat.
Azért ne essél kétségbe, nem muszály így leélni az életedet, még belőled is lehet ember.
-
willis #139768 4kor hazamegyek, megd...om a csajom/titkárnőm azt elmegyek kicsit lazulni a drinkbe
-
Deqwator #139767 pénzel bármit meg tudsz venni ,kivéve pár dolgot ami kurva fontos az életbe(szerintem)... gondolkozz ,hogy mi/mik azok a dolgok és gyere vissza később;) 
-
willis #139766 igen nálunk meg téged úgy hívnak, hogy szívsz mint a torkosborz
-
willis #139765 nektek kis kecsegeknek ezt így kell elmagyarázni mert talán így megértitek
látom így sem. nah mind1 ez van irigykedjél te is mint a társaid de az biztos hogy én megyek jövő héten usába is new bern-be. b34! he he -
willis #139764 tudod mi a baj? hogy itt sok a hitetlen irigy ember. ennyi
-
Ezt mifelénk úgy hívják, hogy benyalt a főnöknek csontig.... -
Szotyiszán #139762 ennyi hsz után még nem világos? :) -
uwu #139761 egyébként, már én is láttam ilyen filmet, de az nem így működik a valóságban. -
uwu #139760 -Tegyük fel, hogy igaz amit írsz.
-Erre vagy büszke? -
na asszem én is elolvasom már ezt hogyan legyünk csillárdosok a semmiből c. könyvet hogy bekopizhassam ide:D -
Szotyiszán #139758 "a sorozatos értékelhető véleményeid miat fokozatosan feljebb kerülsz a ranglétrán"
ebből látszik, hogy még soha nem dolgoztál
-
willis #139757 azt hiszitek vagy sem nem érdekel csak az, hogy én itt kezdtem és azért néha visszatérek ide egy kis időre
nem kell aggódnotok, nem sokáig leszek itt. csak néha benézek -
uwu #139756 tudom ám, hogy az idő pontos j
-
willis #139755 nah kis kecseg figyelj akkor kis mese következik
főiskolán megismerkedsz egyik csoporttársaddal aki logisztikusként dolgozik egy távolkeleti érdekeltségű cégnél. mivel te is részen a logisztikán vagy a te cégednél de egyszerűségként mint egy melós. kialakítasz egy jó kapcsolatot a sráccal akitől nagyon sokmindent meg tudsz tanulni, és a segítségedre van bármi kérdésben. a munkahelyeden a sorozatos értékelhető véleményeid miat fokozatosan feljebb kerülsz a ranglétrán, mígnem logisztikai igazgató leszel. na most itt következik a szépsége az egésznek. szabad kezet kapcs, hogy mit honna és mennyiért szerzel meg, persze azért itt is vannak kikötések. ebben te megleled a lehetőséget és a saját malmodra kezded hajtani a vizet úgy hogy alapítasz egy céget de nem a te neveden hanem a testvéred nevén. inentől rövidre fogom, a saját érdekeltségű cégeden keresztűl szerzed be a szükséges "ellátmányt". mindezt úgy csinálod, hogy beleférjél mé abba a keretbe amit megszabtak, de én ég így is alatta maradok bőőven. ezért elégedettek nagyon a munkámmal és ez nekem sokáig biztosít még megélhetést. egy bizonyos szint után a beszállító igencsak értékes "ajándékkal" honorálja hogy még mindig a partnered lehet. pedig ugye nagy a verseny a piacon.
tovább nem részletezem, mert a szépsége csak eztán jönne amikor megindul az a verseny mégiscsak és akkor már neked is van beleszólásod az árakba.
de ez már titok. ennyi röviden -
Valamelyik fasz alregje.... -
uwu #139753 Én építőmérnök vagyok, hidakat ervezek, és szeretem a munkámat.
Te egy kisgyerek vagy, akinek fogalma sincs a világról.
Már mondtam, hogy amiket írsz képtelenség.
1. Akinek sok pénze van, nem arra pazarolja az idejét, hogy ide írkál, mert az ilyen emberek idelye nagyon drága.
2. Neked nem lehet sok pénzed, ha azt hiszed, hogy ha már sok van, csak jön magátol.
Akinek sok pénze van vigyáznia kell rá, mivel az olyanok mint te, el akarják tőle venni. Az igaz, hogy ha sok van azt lehet szaporítani, de folyton résen kell lenni, és ez felemészti az embert.
Azt javaslom álmodozzál inkáb másról, ne akarjál ilyen lenni.
Tanulmányozdd kicsit a történelmet, nagyon tanulságos, majd közben rájössz mitől lehet nagy egy ember. Nekem is a történelem a hobbim, de csak a játékok után
-
igaz amit ír, csak annyi a különbség,hogy egy átlagos környéken egy átlagos házban lakik és egy átlagos autót vezet és átlagos adriai nyaralásra tellik neki. Úgy ahogy az átlagnak