FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #139785 mindez a te nézőpontodból! és most lássuk az enyémből:
- vannak a becsületes emberek, aki leélik az életüket álmodozva és reménykedve mert neki a becsületesség volt a minden. számtalan példát tudnék énis mondani az őseimről akik talpig becsületesek voltak és mindenüket elvették, államosítottak mindent!
- vannak a nagy emberek akik a mai világban csak a pénz álltal lesznek mégnagyobbak
- és van az aljanép aki csak sír, de tenni már nem mer és a nagy embereket hibáztatja meg mondja el mindennek
viszont a becsületességről lehetne még itt regélni, de a kérdés az, hogy mit is jelent ma a becsületesség. Mert ha te kihasználod a lehetőséget úgy, hogy abból senkinek semmi káros következnénye nincs az még nem azt jelenti, hogy nem vagy becsületes, ha viszont ellopod a céget annyira, hogy tönkremegy akkor mondhatni, nem vagy az. hogy én ezzel munkát adok még egy pár embernek aki azt a bizonyos céget igazgatja az becsületes dolog. az, hogy az árversenynél néha másik cég is belép a "játékba" az megint becsületes dolog, mert ő is részesedik. hogy kitől veszem én el? ha ha ez itt a kérdés! attól az 5 embertől akinek már így is rengeteg van és én ezzel könnyítek rajtuk, és kicsit segítek másokon is. (hogy munkát kapnak tőlem) na ecsém, szerinted ez becstelen dolog?