172102
  • uwu
    Mellesleg tök mindegy, hogy a főbézen kempelnek vagy más zászlónál.
    Mikor 5x egymás után lebombázzák a spawnoló tankot az ugye lejesen rendben van.
    Mikor a földön szétlövök egíy repülőt akkor mebvg én vagyok a legalattomosabb játékos.
    Hol itt az igazság?
    Részemről minden pilóta bekaphatja, úgyis lelövöm a földön a repülőt ha tudom, nem éredekel ha kirúgnak, úgysem sikerül sokszor.
  • uwu
    Szerintem nem kéne semmiféle szabály.
    A legegyszerűbb az lenne, hogy mindent szabad amit meg tudsz csinálni, kivéve a TK-t.

A basecamp-et is csak a pilóták találták ki, mert hozzá vannak szokva, hogy nem lehet nekik visszalőni, és betiltották az egyetlen módot ahogy meg lehet őket ölni.
  • Running
    jaj milyen kis huncutok vagytok...
  • Bala10
    úgyvan!

én mondjuk annyira nem számítok, mert az össz játékidőm nem lehet több pár óránál, de eléggé demoralizáló publikon. meg az is amikor éppen legyűrjük a zászlót visszafoglalni vágyókat, majd be artyznak a térkép másik feléről. :( ez waron biztos gyó, de nekem ettől (is) ment el a kedvem. node azt sem szeretném, hogy elrontsam mások játékát így inkább nem játszom én. :)

ezért is szeretem a II.vhs játékokat, mert ott szemtől szemben kell harcolni.
  • Fujiryu
    Talan akkor ha akkora fair player vbagy ne kempeld a hangárt pls...
    btw hol vannak ilyenkor az emberek?
  • Boxer HUN
    Sajnálom, hogy így alakult az estéd legeleje, de a szabály, az szabály. --== A NEM ELFOGLALHATÓ BÁZIS TABU ==--! A helyzet lehetett volna épp fordítva is, mint ahogy nem. Tényleg sajnálom, ha egy jó játékost ki kell rakni pihenni, de mint a szabály is írja, figyelmeztetés után sem maradt abba a jármű lopás, ezért meg kellett lépnem. A mai este egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi embert kellett fegyelmezni. A bann 10 perces volt, de valaki beírta, hogy ki vagy igazából, akkorra összeállt a kép, és le lett véve a bannod idő előtt. A másik dolog. HORDA_[HUN]MRPN a tanúm rá, hogy mennyiszer rendeltem a szakaszomat vissza a fehér zászlókról csak azért, hogy több lehetőségetek legyen a menekülési útvonal választásában. Mindig azt mondom a többieknek, hogy ha egyszer ki tudta magát a másik verekedni, vagy sunnyogni a szorult helyzetből, akkor megérdemli a zászlót amit éppen húz. Amúgy mire a létszám felkúszott 34-re, egész komoly csata alakult ki a két fél között. Sajnálhatja az, aki lemaradt róla!!! Köszi mindenkinek aki fel jött hozzánk játszani, és azt is, hogy körökön keresztül mindenki be tudta tartani a szabályokat, és még egy warning-ot sem kellett kiosztanom. Le a kalappal mindenki elött! Élveztem az esti játékot, még úgy is, hogy kb. 30 ponttal kaptunk ki.

Tehát magam részéről nem haragszok senkire, de az "egyetlen szigorúnak" mondható szabályt tessék mindenkinek betartani! Szerintem nem nagy kérés...
  • Fujiryu
    Hat nemtudom de 5v5ben nagy elmeny amikor az elejen behuzzatok a repterunket(ugy hogy a nagyon ugyes pilotank a miggel belement a gatba majd atalt, utana meg ugye jott a kempeles a hanngarra mert az "megengedett" es miutan ketszer ki lettem love a hangarban mar nem volt repterunk.aztan visszahuztam egyszer a zaszlot, ami egesz izgalmas volt:) de mire visszaertem a hangarig le lett huzva)Aztan amikor mar akar hova mentem boxer bombazoja meghintette elottem a foldet es a levegoben nem latam az f18asrt gondoltam visszaadom amit kaptam jo kocsog modjara :) es igy loptam el az f18ast es szedtelek le titeket(aztan az mellekes hogy a repcsi roncsootokban szarra tortem es ujat kellett lopnom,de elsonek se loptam volna el ha azt valaki hasznalja.Egyszeruen beautoztam a bazisra es ott alt uresen) de igy legalabb az uber csapatom leveegohoz jutott es szerzett 2 zaszlot.Aztan jott a fenyegetes hogy kickeltek ha megegyszer ellopom a repulot es en elloptam mert senki nem hasznalta es kezdtunk megint beszorulni es mert jo erzes volt visszaadni nektek hogy bombaztatok.Persze jogos a bann nem vitatom, de azert neha elgondolkozhatnatok azon, hogy amikor 5v5ben jatszotok 64es mapon akkor nemi eselyt is adjatok a masik csapatnak a jatekra(mivel 300 ticketrol indul legalabb fel ora egy kor) amikor az egyertelmu legi folenyt az elso 5 percbenm megszerzitek es a bombazo es 2 heli all szemben a masik csapattal aki ha beleul vmibe nagyobb veszelyben van mintha gyalog rohangalna-ergo sose er oda ahova akar.vagy amikor odaer szembetalalja magat egy tankkal.

Btw ha ocsem befejezi a cod4ezest majd este 11korul felnezek
  • havercsotány
    a felháborodásod jogos de az élet ilyen
  • havercsotány
    ja igen és az is szabály,hogy hangár bombázása megengedett
  • havercsotány
    szabály hogy piros karikás zászló sérthetetlen .Gyere játszani most sokan vagyunk ( halkan:én nem vagyok admin és utálom is őket)
  • Fujiryu
    Kösz boxer a bannt...Remelem sokan jarnak majd olyanok a szerverre akik nem lopnak el egy egesz korben ures f18at amikor az f15 szarra bombazza...GG...
  • SigS
    Nincs telefonnya, elvitte a szerverdíj
  • Boxer HUN
    Inkább kérjed a közönség segítségét...
  • OrionHungary
    sms?
  • OrionHungary
    running féle, most akartam linket betenni de nem találom
  • jappy
    Szeva Boxi! Ha ráérsz egy 10 percre gyere már fel ts-re...
  • joebacsi
    melyiken?
  • OrionHungary
    milyen világos a nappalid...
  • atomboy
    Kinek mi az este. Tegnap, mire hazajottem, sajnos kiurult a szerver. :(
  • Boxer HUN
    ...hurrá...
  • Fujiryu
    Estere kossetek fel a tangat mert szet lesztek love :)
  • schrank
    tegnap nyugdíj volt egem akarol átbaszni há émmá akkó előnyugdíjas voltam amikor te még ipari tanulóként tanútad a teknővájázst igaz nagy sláger is lett belőle "vájázs-vájázs" ...
    mindíg jó újra hallgatnom tégedet
  • OrionHungary
    megőrűltél 10-ig aludtam tegnap volt segélyosztás
  • OrionHungary
    lehet én most fedeztem fel
  • uHs Gerzson
    Ami már 3 hónapja volt? :)
  • schrank
    ne pofázzatok hanem dolgozzátok le a októberhuszonegyedikét ...
  • OrionHungary
    remélem mindenki olvasta már a Legény interjút a kommuniti oldalon...
  • SigS
    Ne igyál többet...
    ...holnap meló
  • Bala10
  • n003
    gz8?? :O
  • SigS
    Látom maga is szakmabéli....
  • Bala10
    " az orosz kínai határnál a kínaiak rálőttek a békésen szántó orosz traktorra. a traktor viszonozta a tüzet, majd elszállt moszkva irányába."

:D
  • Bala10
  • schrank
  • SigS

• schrank

• Running
    kigezzek?
  • Archie2048
    Mi gezünk?
  • Bala10
    éngezzek
    tegezzed
    őgezzik
    migezzünk
    tigezztek
    őkgezznek
  • Running
    Hát régen tekerni kellett h égjen, dinamós vót...