FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sajnálom, hogy így alakult az estéd legeleje, de a szabály, az szabály. --== A NEM ELFOGLALHATÓ BÁZIS TABU ==--! A helyzet lehetett volna épp fordítva is, mint ahogy nem. Tényleg sajnálom, ha egy jó játékost ki kell rakni pihenni, de mint a szabály is írja, figyelmeztetés után sem maradt abba a jármű lopás, ezért meg kellett lépnem. A mai este egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi embert kellett fegyelmezni. A bann 10 perces volt, de valaki beírta, hogy ki vagy igazából, akkorra összeállt a kép, és le lett véve a bannod idő előtt. A másik dolog. HORDA_[HUN]MRPN a tanúm rá, hogy mennyiszer rendeltem a szakaszomat vissza a fehér zászlókról csak azért, hogy több lehetőségetek legyen a menekülési útvonal választásában. Mindig azt mondom a többieknek, hogy ha egyszer ki tudta magát a másik verekedni, vagy sunnyogni a szorult helyzetből, akkor megérdemli a zászlót amit éppen húz. Amúgy mire a létszám felkúszott 34-re, egész komoly csata alakult ki a két fél között. Sajnálhatja az, aki lemaradt róla!!! Köszi mindenkinek aki fel jött hozzánk játszani, és azt is, hogy körökön keresztül mindenki be tudta tartani a szabályokat, és még egy warning-ot sem kellett kiosztanom. Le a kalappal mindenki elött! Élveztem az esti játékot, még úgy is, hogy kb. 30 ponttal kaptunk ki.
Tehát magam részéről nem haragszok senkire, de az "egyetlen szigorúnak" mondható szabályt tessék mindenkinek betartani! Szerintem nem nagy kérés...