FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hat nemtudom de 5v5ben nagy elmeny amikor az elejen behuzzatok a repterunket(ugy hogy a nagyon ugyes pilotank a miggel belement a gatba majd atalt, utana meg ugye jott a kempeles a hanngarra mert az "megengedett" es miutan ketszer ki lettem love a hangarban mar nem volt repterunk.aztan visszahuztam egyszer a zaszlot, ami egesz izgalmas volt:) de mire visszaertem a hangarig le lett huzva)Aztan amikor mar akar hova mentem boxer bombazoja meghintette elottem a foldet es a levegoben nem latam az f18asrt gondoltam visszaadom amit kaptam jo kocsog modjara :) es igy loptam el az f18ast es szedtelek le titeket(aztan az mellekes hogy a repcsi roncsootokban szarra tortem es ujat kellett lopnom,de elsonek se loptam volna el ha azt valaki hasznalja.Egyszeruen beautoztam a bazisra es ott alt uresen) de igy legalabb az uber csapatom leveegohoz jutott es szerzett 2 zaszlot.Aztan jott a fenyegetes hogy kickeltek ha megegyszer ellopom a repulot es en elloptam mert senki nem hasznalta es kezdtunk megint beszorulni es mert jo erzes volt visszaadni nektek hogy bombaztatok.Persze jogos a bann nem vitatom, de azert neha elgondolkozhatnatok azon, hogy amikor 5v5ben jatszotok 64es mapon akkor nemi eselyt is adjatok a masik csapatnak a jatekra(mivel 300 ticketrol indul legalabb fel ora egy kor) amikor az egyertelmu legi folenyt az elso 5 percbenm megszerzitek es a bombazo es 2 heli all szemben a masik csapattal aki ha beleul vmibe nagyobb veszelyben van mintha gyalog rohangalna-ergo sose er oda ahova akar.vagy amikor odaer szembetalalja magat egy tankkal.
Btw ha ocsem befejezi a cod4ezest majd este 11korul felnezek