172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez nagy tévedés kéremalásan, te is tudod, hogy én vagyok a legjobb! -
Hagyjuk már ezt ki miben a legjobb, mindenki tudja hogy mindenben én vagyok a kirájjjj. -
Jah csak mindenki tud egy legjobb játékost, és 10 legjobb helist nem lehet egy helyre ültetni:/
DÖnteni kell, van 4 kör tehát 4 ember tudja elfoglalni azt a posztot.
A következő 4 majd kövi ilyen meccsen villoghat (reméljük lesz rá alkalom) -
egy kicsit nem nézitek le a többi játékost?? Azt ki döntötte el, hogy kenny a legmegfelelőbb helis?? Te? És mi alapján?? -
Még a végén benől a fejed lágya... de ez akkor is izzadságszagú volt.. 
-
Ha mindenki azt csinálná a pályán amit szeretne, akkor 32 különböző szerveren játszanánk. -
-

-
GameOverrr #147833 Akkor meg min? Szvsz más szempontnak nem lenne szabad szerepet játszania a döntésben. Vannak itt páran akikkel finoman szólva is rühelljük egymást, de ha én úgy látnám, hogy a jelentkezők közül egy bizonyos dologban ő a legjobb, akkor én igenis azt szeretném, hogy ő csinálja azt a valamit a meccsen. Leszarom, hogy 3 éve anyázzuk egymást a fórumon, a meccsen egy dolog számít: piros az ellenség, kék a cimbora. És mivel másik 31 ember szórakozása múlhat rajta, én kizárólag skill/ügyeszség alapján osztanám ki a járműveket.
Én is pályáztam volna a helire, de mondta Running hogy most nincs, talán majd legközelebb, így én tudomásul vettem, és letettem róla. Kenny még nem adta fel. Én csak azt tudom, hogy az egy vicc, hogy Kenny nem repülhet. (Ez kb. olyan mintha egy focicsapatot kellene összeállítani: ha győzni szeretnék Kahnt a kapuba tenném, ha bohóckodni, akkor a mezőnybe…) -
eztakissöpredékbfszégyenegémóvertmegmijjapikcsáértvettétekbe?.....
-
megvan.
-
bocsi, hol volt az a popcorn+cóla szmájli?
Elkérhetem, mert jó a műsor. (csak azt nem értem, miért vitatkoznak egyesek) -
Nem is az ügyességen volt a hangsúly...
-
Atwe heliben is klasszis tanusíthatom xD -
GameOverrr #147827 Ö legalább akkora klasszis heliben, mint Te infantryban, szóval STFU! Thx... -
Itt meg az ég zajlik? Olvadás van és a jég?
Emberek, ez egy játék, mi a fenét vitatkoztok, amikor verekedni is lehet?
Aki beleolvas a topikba, egy életre elmegy a kedve a bf2-től. -
Nyitottam nekik egy picit nagyobb játszóteret.
-
GameOverrr #147824 Tökéletesen egyetértek! Tuti, hogy mindenki anyázna, ha nagyon elpicsáznának minket. Szóval én is abszolút támogatom a komoly hozzáállást, felkészülést. Ha már egyszer játszunk, akkor játszunk komolyan. Senkinek sincs kedve 40 percig a spwanképernyőt bámulni. Az nem szórakozás. Így én egyáltalán nem tartom túlzottnak a felkészülés komolyságát.
Itt minden egyes játékosnak ugyanolyan fontos szerepe van. Az utolsó szerencsétlen gyalogosnak (aki látszólag keresztbe szalmát nem tesz egész meccsen, mert védi a "semmit"), éppúgy mint a killek tucatjait szállító helisnek, repcsisnek. Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha mindenki pontosan tudja, hogy mi is a dolga. Ész nélkül szaladgálni publikon is lehet. Ez viszont egy olyan alkalom, ahol, mindenki számára közös a cél, aminek az eléréséhez feltétlenül kell némi összhang. És meg kell, hogy mondjam, hogy én a magam részéről maximálisan elégedett vagyok mind a szervezők munkájával (na jó, a járműveket talán máshogy is eloszthatták volna), mind pedig a játékostársak hozzáállásával.
Tényleg le a kalappal mindenki előtt, bármi is lesz a vége, én örülök, hogy jelentkeztem.
-
Szégyenfal hsz-ek probléma megoldva Jag úr -
Mészáros Tomi #147822 Üdv.!
Nem tudnátok abban segíteni, hogy miért akad be a játék pár pillanatra menet közben? Ha állás és menet közben a karakter máshogy tartja a fegyóját... Én folyamatosan megyek mégis ide-oda pattog a fegyóm, mivel laggom van... Szerintem a netem a ludas pedig atomgyors... Valaki tudna segíteni? -
isten vagy, köszi!
-
Tresh #147820 ebből egy kis részletet megcsinálna valaki nekem logónak?
-
-
:-DDD -
n003 #147817 mán rájagyüttem hogy noob vagyok és összekevertem őket valaki másokkal :( -
Mi történt itt? Csak nem a BF-ről szól a topic? Hallatlan
-
Gyógyászati segédeszközöket gyártanak és adnak el dél-ameriaki országoknak némi könnyűdrogért cserébe. Fejlett bűnszövetkezetben dolgoznak, azonosításuk lehetetlen, és mostanában a játékiparban is felbukkantak.
Más kérdés?
-
atwe #147814 Baráti társaság!:p Tsen megtalálod öket .P: -
n003 #147813 erről a THC medik faszom klánról mit kell tunni?? -
atwe #147812 Mielött valaki félre érteni ,nem sértödtünk meg ,és sajna nem tudunk(tudtunk )eljönni a gyakokra, és igy nem láttam értelmét hogy játszunk.
Kivánok sok sikert a szervezöknek és a játékosoknak .
Legközelebbire biztosan eljövünk ..
Különben a svédeket kénne megkérdezni hisszen ott ,még elég sok játékos áll rendelkezésre...(aktiv klán is van böven )
Livius meg a felszinre törr. XD(Livius lemaradt az elmúlt 2 év történéseiröl)
Simán egyéni vélemény szerint
Mivel egy Oilfield csak a kezdésen és a repülökröl szól az egész ezért próbáljátok ezt erröltetni .Lehetsz te chuck norris ,is ha szará bombáznak 10 másodpercenként.:D
Másik meg egy sima inf map ,amit szerintem el rontani nem lehet.
Többi már fán :D
Sötét Apátok úgy is figyel. A hülyéket hajcsátok már ell :D(mckenny és barátai ) :D -
-
Nemfélek tőle mert viszitek a meccsre :) -
Hobbit lábú...
-
De mindenképp BIG FOOT legyen az alap téma!!!
-
-
...mik azok az Angolok???
-
Mennyé rakjá rendet a szégyenfalná' mer az egész cod4-es csíra csíter puhapöcsű ott bassza a rezet...:-) -
az egyik tehetséges emberkét megkérhetem, hogy csináljon nekem egy picike képecskét a nevem helyére, mert gyökér vagyok hozzá
-
Te bolond vagy vaze:)) -