FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #147833 Akkor meg min? Szvsz más szempontnak nem lenne szabad szerepet játszania a döntésben. Vannak itt páran akikkel finoman szólva is rühelljük egymást, de ha én úgy látnám, hogy a jelentkezők közül egy bizonyos dologban ő a legjobb, akkor én igenis azt szeretném, hogy ő csinálja azt a valamit a meccsen. Leszarom, hogy 3 éve anyázzuk egymást a fórumon, a meccsen egy dolog számít: piros az ellenség, kék a cimbora. És mivel másik 31 ember szórakozása múlhat rajta, én kizárólag skill/ügyeszség alapján osztanám ki a járműveket.
Én is pályáztam volna a helire, de mondta Running hogy most nincs, talán majd legközelebb, így én tudomásul vettem, és letettem róla. Kenny még nem adta fel. Én csak azt tudom, hogy az egy vicc, hogy Kenny nem repülhet. (Ez kb. olyan mintha egy focicsapatot kellene összeállítani: ha győzni szeretnék Kahnt a kapuba tenném, ha bohóckodni, akkor a mezőnybe…)