• GameOverrr
    Tökéletesen egyetértek! Tuti, hogy mindenki anyázna, ha nagyon elpicsáznának minket. Szóval én is abszolút támogatom a komoly hozzáállást, felkészülést. Ha már egyszer játszunk, akkor játszunk komolyan. Senkinek sincs kedve 40 percig a spwanképernyőt bámulni. Az nem szórakozás. Így én egyáltalán nem tartom túlzottnak a felkészülés komolyságát.

Itt minden egyes játékosnak ugyanolyan fontos szerepe van. Az utolsó szerencsétlen gyalogosnak (aki látszólag keresztbe szalmát nem tesz egész meccsen, mert védi a "semmit"), éppúgy mint a killek tucatjait szállító helisnek, repcsisnek. Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha mindenki pontosan tudja, hogy mi is a dolga. Ész nélkül szaladgálni publikon is lehet. Ez viszont egy olyan alkalom, ahol, mindenki számára közös a cél, aminek az eléréséhez feltétlenül kell némi összhang. És meg kell, hogy mondjam, hogy én a magam részéről maximálisan elégedett vagyok mind a szervezők munkájával (na jó, a járműveket talán máshogy is eloszthatták volna), mind pedig a játékostársak hozzáállásával.Tényleg le a kalappal mindenki előtt, bármi is lesz a vége, én örülök, hogy jelentkeztem.