172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
aus #150170 Elvonatkoztatva a tegnapitól megjegyezném, hogy mindig lesz valaki, aki igyekszik elrontani mások játékát, akarva vagy akaratlanul. Van aki azért mert egy kecseg és van aki azért mert azt hiszi ez vicces(pedig nem). Nálunk anno volt egy olyan, amikor war előtt az egyik játékosunk szólt a másiknak, hogy ha még egyszer lebombázza, akkor ő kilép és nem játszik a waron. Természetesen 30 másodpercen belül lebombázta, a srác meg ki is lépett a játékból, én meg kereshettem mást a posztra war előtt 15 perccel. A klán nevét nem írom le, nehogy megtudjátok melyikben volt ez, rám meg már úgyse emlékszik senki :)))
Aki ezt nem tudja feldolgozni könnyedén, az inkább hagyja abba a szervezést, mert csak feleslegesen fog idegeskedni. Én többek között az ilyenek miatt hagytam abba annó, tudom miről "beszélek".
ui:még egyszer leirom, nem a konkrét esetről szeretnék véleményt alkotni, csak a tapasztalataimat írtam le. -
-
azt le van tudva... -

-
de gecc :) -
Deqwator #150165 

-
Link... -
hol vannak a képek??????
-
Deqwator #150162 de én még nem fogytam le ,nem tudok futni úgyhogy esélytelen...
-
"coRDHA-nak ki szerezte a kölcsöngépeket a MM-ból?"
azt már megháláltuk azzal, hogy kb ti voltatok az egyetlen csapat, akit megvertünk ott :D
Amúgy most jut eszembe, hogy sztem loptam tőletek egy hármas elosztót.
Cserébe a bf2 dvd-m benne maradt az egyik gépbe :) -
Jobb ötletem van. Ma szépen felcsattogunk egy serverre, Jallablabblabán csak frx van usa oldalt és ki kell jönniük... -
Szotyiszán #150159 de így nem derül ki, hogy a kenedi gyilkosságot is ők szervezték e
-
uwu #150158 A szitává lövés nem fáj. -
Jóvanmá faszom...
FRX nyasgem, Ránning meg
oszt kész...
Ne egymást baszogassátok má!
-
Deqwator #150156 fájni fog?
-
uwu #150155 Hát igen, vannak dolgok amiért nem jár semmi, pedig jó.
És vannak dolgok amiért büntetés jár, mert roszz. Ez most pont olyan. Falhoz lesztek állítva
-
az ötlet jó, de aki egy fotózást nem bír ki, az ezt se fogja cseszekedés nélkül -
Deqwator #150153 nem is neked akartam ezeket felsorolni...csak pár ember nincs tisztába mit is csináltunk mi a múltban -
Nekem nem kell sorolni ezeket, tisztában vagyok ezekkel. Ezért csodálkozom a viselkedéseteket. Ti se örültetek neki mikor fikázták a munkátokat, vagy elbaszták. Én úgy érzem nem kértem sokat azzal, hogy megint egy kis plussz szervezést várjak tőletek, főleg úgy h majdnem minden adott és pénzbe se kerül. Arról meg h más mit dönt, nem tehetek. -
Deqwator #150151 mi ""4"éven keresztül nem csináltunk semmit ,csak romboltunk, mások munkáját semmibe vettük, de nem baj ,akinek nem tetszik...az elmehet, el lehet innen menni 
-
a közelmúltból néhány példa:
Szerinted az utolsó bf2 LAN-t a Népligetben ki hozta tető alá? Szerinted kinek a szerverein játszotattok? Szerinted a coRDHA-nak ki szerezte a kölcsöngépeket a MM-ból?
Szerinted a bf2142 lan-t (a helyet stb) ki szervezte le. Persze a játékosok toborzásában taktikában ti is oroszlán részt válaltatok.
Még rengeteg példát mondhatnék... -
uwu #150149 Nem kell a rinya, ki lesztek végezve. -
Deqwator #150148 gps8/véletlenül se KTC,Mesor szaladgált gépekért hogy tudjanak jönni az emberek játszani...szervereket véletlenül se DonCék szerezték.../bf2142 nemezetközi war...véletlenül se a mi időnket pazaroltuk el arra ,hogy minden kész legyen időre mire oda érnek az emberek...
Első magyar ranked servereket véletlenül se DonC intézte.../aztán mindenki fikázott minket hogy milyen szarok a serverek, de lenyeltük.../és még lehetne sorolni a dolgokat...
-
Szotyiszán #150147 
jóötlet. :D -
uwu #150146 mármint képet, nem lépet
-
uwu #150145 Szerintem a legtisztább az lenne, hogy legközelebb olyan lépet csináltok, ahol a bűnösöket falhoz állítva megszégynítő kivégzésben részesítitek, és kirakjátok a bannerre elrettentés képpen.
Természetesen kivégzés előtt el kell venni a fegyvereiket
Kicsit macerás, de majd megoldják. -
Jogod van ezt gondolni, de lehet más nem így érzi majd. -
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kell itt szavazgatni...
Ha nem látnak minket szívesen nem megyünk. (nem fogunk bele halni, pedig jól szórakoztunk).
A második bekezdéssel kapcsolatban:
Azt hiszem az FRX már letett szervezés terén jó pár dolgot az asztalra, nem kell bízonyítani semmit se. -
És egyébként nincs harag, lenyeltem a békát. DonC-ről meg nem nyilatkozom, úgyis mindenki tudja mi a véleményem róla... -
Mondanék néhány szót a tegnapi eseményekről.
Igen tudom, senki sem halt bele abba, hogy elmaradt a fotózás, van pár ember akit ez nem is érdekelt, de ugyanakkor mégis 64 ember maradt fent a szerveren egy közös esemény megörökítése céljából. Tisztelettel megkértem 4x mindenkit, hogy ne rontsa ezt el, mert van akinek fontos lenne, vagy jó élmény, ez a közös kép. Nekem és másoknak pedig nem csak abból áll egy funwar, vagy akármi megszervezése, hogy feltolom az arcom időre és letolom a meccset. Jó pár ember pazarolja el erre az idejét, hogy TI jól szórakozzatok és élményekben gazdagodjatok. Nem értem azt meg, miért kell a munkánkat semmibe venni. Miért nem lehet megtisztelni a másikat azzal, hogy kibírom azt a 3 percet, amíg elkészül 3 kép, és utána baromkodni.
Se én se más nem fog belehalni abba hogy ez a kép nem sikerült, talán a legközelebbi meccsen sikerül megcsinálni, DE.
Egyet mondhatok. Én úgy érzem, a szervezők munkáját, és a funwaron résztvevő emberek nagy részének akaratát vettétek semmibe ezzel a megmozdulással. Viszont nem vagyok én senki, hogy eldöntsem, mit tegyek az frx csapattal, eldönti majd a bf2 scene.
Személyes véleményem:
Én azt gondolom, hogy a szervezőket, főleg engem vettek semmibe, ezzel a megmozdulással, és természetesen sok játékostársamat is, de nem akkora kaliberű probléma ez, hogy eltiltsam őket. Szerintem ha leszerveznek maguktól egy 32v32 funwart egy külföldi csapattal, leszervezik a beosztásokat, (Természetesen a hírezésre adunk jogot a bf comm oldalon) megcsinálják a taktikát, szereznek szervert hozzá, azzal megint egyensúlyba kerül a mérleg és bebizonyítják, hogy hozzá is tudnak adni valami plusszt, nemcsak elvenni. Ha nem vállalják és inkább nem vesznek részt többet ezekben az eseményekben, akkor meg mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket velük kapcsolatban.
Ennyit tudok mondani, mindenki mérlegeljen, mit talál a legjobbnak és szavazzon a szerint.
Szavazás itt... -
Különben is te ki a faszom vagy, hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak?
Mert ha Running elküld a picsába meg vissza akkor tőle eltűröm, de egy ilyen kis álnick mögé bújó paraszt ne ugasson már... -
Én már letöröltem , ha lesz Bf3 ott találkozunk. 
kellemes karácsinyi ünnepeket és boldog új évet

sziasztok -
Szotyiszán #150138 -
Broki a robbantós getzikbe -
Deqwator #150136
-
Lett vóna egy 64-es késparty.
-
Bazzeg, most ezen a közös fotó faszságon vagytok kiakadva? Ha nektek ez a fontos, akkor ott sem akarok lenni a következőn 
Boldog Karácsonyt meg egyebeket mindenkinek, BF3-ban találkozunk! -
akkor most leülhetsz egyes
-
Egész éjjel nem aludtam, hogy ezt ki tudjam mondani. :-) -
ezért kár volt felkelned ilyen korán