FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
aus #150170 Elvonatkoztatva a tegnapitól megjegyezném, hogy mindig lesz valaki, aki igyekszik elrontani mások játékát, akarva vagy akaratlanul. Van aki azért mert egy kecseg és van aki azért mert azt hiszi ez vicces(pedig nem). Nálunk anno volt egy olyan, amikor war előtt az egyik játékosunk szólt a másiknak, hogy ha még egyszer lebombázza, akkor ő kilép és nem játszik a waron. Természetesen 30 másodpercen belül lebombázta, a srác meg ki is lépett a játékból, én meg kereshettem mást a posztra war előtt 15 perccel. A klán nevét nem írom le, nehogy megtudjátok melyikben volt ez, rám meg már úgyse emlékszik senki :)))
Aki ezt nem tudja feldolgozni könnyedén, az inkább hagyja abba a szervezést, mert csak feleslegesen fog idegeskedni. Én többek között az ilyenek miatt hagytam abba annó, tudom miről "beszélek".
ui:még egyszer leirom, nem a konkrét esetről szeretnék véleményt alkotni, csak a tapasztalataimat írtam le.