• Running
    Mondanék néhány szót a tegnapi eseményekről.
    Igen tudom, senki sem halt bele abba, hogy elmaradt a fotózás, van pár ember akit ez nem is érdekelt, de ugyanakkor mégis 64 ember maradt fent a szerveren egy közös esemény megörökítése céljából. Tisztelettel megkértem 4x mindenkit, hogy ne rontsa ezt el, mert van akinek fontos lenne, vagy jó élmény, ez a közös kép. Nekem és másoknak pedig nem csak abból áll egy funwar, vagy akármi megszervezése, hogy feltolom az arcom időre és letolom a meccset. Jó pár ember pazarolja el erre az idejét, hogy TI jól szórakozzatok és élményekben gazdagodjatok. Nem értem azt meg, miért kell a munkánkat semmibe venni. Miért nem lehet megtisztelni a másikat azzal, hogy kibírom azt a 3 percet, amíg elkészül 3 kép, és utána baromkodni.
    Se én se más nem fog belehalni abba hogy ez a kép nem sikerült, talán a legközelebbi meccsen sikerül megcsinálni, DE.
    Egyet mondhatok. Én úgy érzem, a szervezők munkáját, és a funwaron résztvevő emberek nagy részének akaratát vettétek semmibe ezzel a megmozdulással. Viszont nem vagyok én senki, hogy eldöntsem, mit tegyek az frx csapattal, eldönti majd a bf2 scene.

Személyes véleményem:
    Én azt gondolom, hogy a szervezőket, főleg engem vettek semmibe, ezzel a megmozdulással, és természetesen sok játékostársamat is, de nem akkora kaliberű probléma ez, hogy eltiltsam őket. Szerintem ha leszerveznek maguktól egy 32v32 funwart egy külföldi csapattal, leszervezik a beosztásokat, (Természetesen a hírezésre adunk jogot a bf comm oldalon) megcsinálják a taktikát, szereznek szervert hozzá, azzal megint egyensúlyba kerül a mérleg és bebizonyítják, hogy hozzá is tudnak adni valami plusszt, nemcsak elvenni. Ha nem vállalják és inkább nem vesznek részt többet ezekben az eseményekben, akkor meg mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket velük kapcsolatban.

Ennyit tudok mondani, mindenki mérlegeljen, mit talál a legjobbnak és szavazzon a szerint.

Szavazás itt...