172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Meg mazli, hogy itt vagy te aki peldakep lehet a felnovekvo generacioknak
(egyebkent nem mondtam, hogy te azt mondtad, hogy csiter) -
Kösz.
-
láma
-
http://www.youtube.com/watch?v=3b0J8cw8ZWE
Pendulum - Blood sugar -
Pont ez tünt fel nekem is :D! -
Mi az első szám címe? -
ratyi 

neked van videód? na akkor könyű úgy pofázni hogy seemi közöd az egészhez nem a helizéshez hanem a videókészítéshez
szar vagy -
uwu #152289 Mekkora egy hányás LOL
Ilyen okádék zene mellett senki nem tudja végignézni.
Pedig már baromi kíváncsi lettemvolna mire vered annyira anyálad. -
n003 #152288 Bandikának mavan a szülinapja :DD szeeegéééény anyukája :| -
n003 #152287 :DDDDDDDDD -
:D! -
(#152282) neked is :D -
lowbobok véleménye érdekel xd -
Az Erő vezessen utadon. thx.
-
nesze, ennek örömére kedveskedtem neked egy köcsöggel :) -
ugynézem te felesküdtél ellenünk. Mintha te olyan kibaszott szent gyerek lennél... -
Ügyes vagy ádmeg!Nagy rajongód vagyok és micsoda szerénység!
Nagyon irigyellek,csak így tovább,hajrá te vagy a király!

-
Egyébként jó a videó, kár hogy a faszarcúak mintapéldánya csinálta... és bocsánat h nem cummantom le mert összedobott egy 5 perces művit. -
Ez a faszszopkodás annyira undorító.... -
kabe b34 -
na ez már rögtön szimpatikusabb volt! 
-
Na ott aztán tök mindegy hogy milyen lesz a papírod, és honnan szerzed, log cégek csak azt nézik, hogy legyen, meg legyen jogsid, többit majd a gyakorlatban megtanulod (vagy nem). -
xd
anyi köze van hozám hogy rajtunk múlik van a kábel tv je xd -
Úgy tudom Boxer, McKenny keresztapja csak valamiért össze vesztek. A vér nem válik vízzé
-
A Mouse settingsnél a pitch meg a yaw factor mit jelent?
Erre még nem jöttem rá.
-
Én már végeztem a vizsgáimmal szerdán! (pedig volt 9db)
-
Hogy te mekkora fasz vagy!!! Ki mondta, hogy csal?? -
ha flém akkor
a logisztika szakmáról kinek van vmi fogalma
jobbat nem tudtak kitalálni mi leszek ha nagy leszek.
-
oke kipróbálomn
nekem ugy van infi 1.8 + egeren 1000 dpi maxba
a nem látom a keresztet probléma nem igazán szokott zavarni
(kény telen vok jácaniazok a foson ha esl matchem van ha az ellnfél mapja az a fos akkor van 5-5 oil+ 5-5 fos)
inkább az hogy kinek érvényesül az AKARATA azon a hülye dragonon mert az eggyik játékos egyre és egyre jobban kiszorul a pályáról.
-
köcsög flémgyilkos, utállak!4 -
jah, neis mond, én csak átfutottam amit írtatok és már elfelejtettem azt az anyagot, amit a fejembe toltam délelőtt :) -
Ilyenkorr vizsgaidoszakban jottesz a flem a memoriamnak :) -
Hat en se raklamoznam ahogy a sajat szerveremen BC-zek, szoval tenyleg ne feszegessuk :)
En jatszottaam McKenny ellen es biztosithatlak rola hogy nem csiter.En jatszottam mar igazi csiterek ellen, es nem attol lesz csalo valaki, hogy azelott lelo, hogy tudnal egyet loni.vagy hogy tudja merre jarsz.
Amugy Sydac a gotland szervereken, mennyi idore szoktak bant adni? -
-
Ne feszegessük... -
Szeretném megnézni a saját szememmel is??? Átugornák hozzád... -
Hat abban a palyaban pont az a jo, hogyha van egy olyan helis aki tud azon tvzni akkor megnyertek a wart, mert a tobbsege a heliseknek utalta mint a szart es ezert nem tud rajta jatszani lehet akarmekkora klasszis.Szerintem 1-2 nap helizessel belejonnel, mert a tabozgatas se mukszik mindig, hanem tudni kell hol van a celkereszt(ezert is vettem le az erzekenyseget, mert amikor gyakoroltam azon a mapon, gyakran vesztem el mert tul nagyot ugrott a tv varatlanul es utana nem tudtam idoben korrigalni).Meg az is csak azt mutatja hol van, neked kell erezni mennyit megy arreb a celkereszt(ezert okos a kis erzekenyseg).Meg azt is tudni kell, hogy a palyan hol vannak olyan reszek ahol latszikk a celkereszt es hol van olyan resz ahol nem.Pl a power plant mogotti reszen kurvajol latszik a kek eg miatt, ugyhogy onnan kinai oldalrol menni egyenlo a halallal. es amcsi oldalon meg ugy kell helyezkedni, hogy a helijuknek ott legyen a hattere.A legjobb taktika azon a mapon usa oldalon ha felmesz magasra es az 32es amcsi basis fele huzodsz onnan probalkozol(kinai oldalon meg a tartalyok felol kell lovoldozni amig alacsonyan vannak).A hid ala menni/fedezekbe bujni szinten ongyilkossag, mert max akkor van eselyed, ha o is azt csinalje, egyebkent meg a hatter miatt es mivel forogni se lehet ha magasabbrol jon mint te tuti kilo.A magassagszabalyt meg sose tartjak be azon a mapon, mert nem latni milyen magasan vagy ugyhogy arra hivatkozni se lehet. -
Boxer minden szarert bannol, azert meg kulonosen ha ot lovik le :) Vannak cselei a peknek arra az esetre ha sokat nezi a spawnkepernyot, es neha hajlamos olyankor mashogy ertelmezni a szerverszabalyokat, amiket elvileg o talalt ki.Szvsz ne Szerzsinyot buntessed mas hibaiert, eleg neki az hogy ilyen hulye neve van :) Megaztan mar szerveruk sincsen szoval ilyen hulyesegek miatt haragudni felesleges.
A helivezetesben igazad van az erzekenyseggel.Dragonon lattam, hogy porogtel es azt csak jo egerrel lehet megtenni max erzekenyseggel.Ezert mondom, hogy a helizeshez egy jo eger olyan mint a repuleshez a joystick.A regi egeremmel a fak tetejetol meg lehetett csinalni a fordulot egy centit arrebhuzva az egeret.A mostanival meg orulok ha negyszaz meeterrol nem furodok bele a talajba es ehhez is legyalulom az asztalom 3x.
meg az erzekenyseget azt nem a helire ertettem, hanem a tv raketanal, hogy a celkereszt hogy mozog azt az infantrys menunel tudod beallitani(az eger beallitasodhoz sincs koze az legyen max erzekenysegen a bf2-ben allitsad ugy ahogy akarod).Heliben nekem is minden maxon volt, csak az infantrys resznel kellett levenni 0.1-re az erzekenyseget :) -

-