172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hahahaha!!!..... 

Ha hihetünk a szemünknek, akkor ez a hivatalos borító!
BF2 borító!
(u.i.: láma vagyok a kép tényleges beszúrásához, valaki elgagyarászná nekem?
)
-
Jól beszélsz sápadtarcú testvérem! 

-
Ennyi erővel lehetne sherman hadosztály vs 3 tigris, mint ahogyan történt is valamikor a 2. Világháborúban. És mivel szeretek nyerni, németekkel lennék:)
Ebben a játékban nem alapvető a történelmi hűség, arra ott van az a második Vh-s rts talán a neve WW2? Nem ismerem mellesleg, de gondolom az jobban tükrözi az 50 évvel ezelőtti történéseket.
Az öcsém az aki kb ennyire fikázta a különböző megoldásokat, ma pedig már többet játszik mint én. Igaz nem BF-el, hanem DC vel. Pedig nem sok embert ismerek aki jobban vágná a második világháborút, mint ő. (persze sok van, de őket nem ismerem:))
De most komolyan, mennyi értelme lenne aberdeennek, ha csak tigris lenne az egyik oldalon, és sherman vagy az a nagy batár mittudoménmi a másikon, ami úgy tudom hasonlóan hatástalan volt tigris ellen, mint a sherman, ha a valós tudásuk lenne programozva a játékba.
DC ben ugyanez van, egy alap felszereletlen t-72 est küld az iraki hadsereg egy pár abrams m1a1 ellen. Igen, itt sem sok esély van rá. Hasonlóan ahhoz a tényhez, hogy az rpg sem sebezne francot sem, és egy aknától sem robban fel a tank..stb.stb. Akkor nem lenne értelme gyalog elindulni sehova, mert aki tankban ül, gyakorlatilag kilőhetetlen a számára légi támogatás nélkül.
Szerintem amennyire lehet, megtalálták az arany középutat, persze még mindig vannak csodák a játékban, de reméléjük a bf2 ben más kevesebb, vagy egyáltalán nem lesz. -
Már nagyon unom,hogy semmi új kép vagy videó nincs!
-

-
Nem ajándékba kaptam jóóóóóóóó?
Ezt majd TS-en megvitatjuk
-
haxoror #952 BG42 mod :) -
antijedi #951 maximálisan egyetértek... 

-
srácok mikor lesz bf2?
tök láma vagyok tudom de nm tudom...:)
-
attes #949 Én azért nem lennék úgy elszállva a Dájsztól. A Bf1942 pl. DirectX 7-en fut, talán a bfv már 8-ason. Az egyetlen dolog, ami ilyen sikerré tette a bf-et, az alapgondolat, hogy II. vh-s fps játék, ahol vannak járművek. Ennyi.
Történelmileg, hitelesség szempontjából II vh rajongók számára amúgy nem sok dilettánsabb játék létezik. Ezeken már a megjelenés után is sokat keseregtem. Pl. hogy az El-Alameini csatában (1942 okt-nov) tigris van, Berlinben (1945 ápr) meg rövidcsövű PIV-es. Az hogy a vadászgépek 20 olyan bombát cipelnek, amiből a valóságban már 1-2-nek is örültek. Az hogy a játékban szereplő tankok közül messze legkisebb torkolatsebességű (rövid PIV) lő a legkisebb ívben, és a legnagyobb torkolatsebességű (tigris) a legnagyobban. A rövidcsövű PIV amúgy páncélosok ellen szinte teljesen hatástalan volt, egy Sherman páncélját még Hollow Charge lőszerrel sem könnyen lőtte át, sima AP lőszerrel, meg soha.
Valahol persze meg lehet indokolni ezeket a játszhatóság szempontjából, de sztem lehetett volna olyan jól játszható játékot csinálni, ami nem ennyire dilettáns. Kicsit olyan érzésem van, mintha valaki, akinek halvány fingja nincs a II vh-ról belelapozott volna valami alsósoknal szóló törikönyvbe, és onnan 10 perc alatt magábaszívott információból megalkotta volna bf1942 világát.
Maga a motor sem egy nagy szám, azon kívül, hogy kezeli a járműveket, szinte semmi előnye nem jut eszembe. A gyalogosok mozgása, a fegyverek kidolgozása, hangja, fílingje talán a legszarabb a többi IIvh-s fps-ek között. A Dx7-es grafika meg magáért beszél, lapos, döglött, és ráadásul még optimalizálva is elég tréül van.
Viszont még mindig monopolhelyzetben van gyalogos+tank+repülő szintű IIvh téren, ez gyakorlatilag a legnagyobb előnye. Én speciel sokkal jobban örülnék, ha a következő ilyesmi játékot nem ezek az impotens svédek csinálnák.
uff.
-
Jó lenne! Még 1 nappal kevesebb a BF 2 ig! Jöhetne valami videó vagy kép! -
Mindig ez az anyagias világ... 
Szóljunk Szemlédi Andrásnak, hogy csináljon nekünk egy játékfejlesztő céget!

-
az ea üzleti alapon működik. ha nem teheti magáévá a dice-t attól kétlem feladná az igen sikeres bf sorozat terjesztési jogát. márpedig ha eladni akar akkor ugye a júzert kiszolgálni kell(ene).
ha mégis egymásnak mennek azt gondolom akad más is, aki örömmel nevére veszi az árván maradt bf gyereket ,) -
Egy talán rövidke idevágó hír a Hardwired-ről:
Svédország legpatinásabb üzleti lapja, a Dagens Industri megszellõztetett némi információt az EA-DICE üzlettel kapcsolatban (az EA szerette volna felvásárolni a svéd fejlesztõt, annak kanadai és new yorki stúdióival egyetemben). Korábban a DICE igazgatótanácsa azt javasolta a részvényeseknek, hogy fogadják el az ajánlatot, viszont a svéd lap értesülései szerint két részvényes elzárkózik a felvásárlástól (összesen 28%-nyi tulajdonrészt birtokolnak). Mivel a szabályok szerint a részvényesek 90%-ának igent kell mondania az ügyletre, ezért valószínűleg az EA hoppon marad. A lap szerint a részvényesek a DICE-ban rejlõ lehetõségek miatt nem akarnak lemondani a tulajdonrészükrõl.
Csak nehogy durcázás legyen belőle és mi igyuk meg a levét valamilyen szinten...
-
A 814-es hozzászólásban az a movie van belinkelve! -
Ha jól sejtem erre a linkre vagy kíváncsi.
NBrigade -
Hol találom ezt a publikációt? -
ne vesszetek már össze ilyen faszságon:) -
:D
Miért jobban örülnétek ha mondjuk inkább viedó kari kéne neki pl X800PE nélkül el se indulna? 16 nem sok számgépes körökben ráadásul itt a karácsony! És te kussolj te kis karácsonyi listás! 20 Rugós alaplap Adidas csuka meg mikrofonos fejhalgató 6 ezeré meg ilyenek! Én barátocskám a gépemet a saját pénzemből vettem amiért meg is dolgoztam 3000+ Athlon xp 512 ddr Shuttle alaplap Gef4 Ti4200 ( monitor+bill.zetet kaptam és mindkettőbe adtam!! De te az egész gépedet ajándékba kaptad! Most kezdtél csak dolgozni úgyhogy kuss! -
alvilág?:) -
Az a poén,hogy neki nincs 1-ik sem
-
Ha nincs barátnő, vagy család, de van meló, vagy szorgos dolgozó apuka, anyuka.. akkor nemsok. :) -
csak 16? Az neked nem sok? -
Ne legyé má majom de ha van már 512 ram(már pedig annak a gamernek akinek nincs az ne játszon ilyenekkel ott a mario) akkor már csak 16! -
Ez neked nem drága?
1 Giga ram potom 32 ezerért végülis tényleg nem sok
-
1 Giga ram szinte biztos vagyok főleg a nagyobb szervereken 64 fölött biztos fog kelleni! (ha nem több :D) mondjuk a ram nem 1 drága dolog 16 ezeré már faszát kapsz 512 333 as azt meg simán fel lehet húzni 400-ra! -
majd meglátjuk -
Nem olvastam,de mint köztudott a BF1942 1G rammal fut szépen!
2 éves játék,mostanában kezd általánossá válni az 1G.
Remélem a BF2-öt a nagy sietségben nem felejtik el optimalizálni (mint annak idején a BF1942-öt)! -
te ezt olvastad vhol???? 

-
Hardware-ből sosem elég! -
Ez lemaradt
-
Azon már biztosan jól fog menni. 
Sztem elég lesz neki 2 Ghz 512 Ram és 1 Radeon 9600/pró videókártya !!
Ezen már tuti fog menni és nem kell teljesen lebutítani.
Mondhatnának már infót a DEMÓ megjelenéséröl -
ez sztem egy kicsit sok lenne 
-
Jó hogy kicsit pörög ez a fórum nem?
Lehet itt miröl beszélni még akkor is ha nem jött ki a játék.
Demó már jöhetne ki. Rongyosra játszanám az biztos
-
Ez így van!
Talán ez a garancia arra,hogy nem lesz az a sorsa mint a BFV-nek! -
Igen,de akik a DC-t csinálták azok most a BF2 elkészítésében segédkeznek!!!! Ezt ne felejtsétek el. Őket azért vették fel,hogy segítsenek megalkotni olyan részeket a játékban,amikre vágynak a játékosok!! -
igazat beszél 
-
Látszik is ,hogy a DC-t nem ők csinálták
!
-
Pepti@work #920 szerintem a 42-t is érdemes volt megvenni. Sőt a bfv-t is, akinek bejön a game (nekem pl bejön, bár azt megkaptam ingyen eredetiben, nem kellett megvennem :-)).. -
A BF2-őt azok készítik akik a sima BF-et!!!! A kiegjeit és a Vietnamot más csinálta!!! Ezért szinte garantált,hogy jó lesz!!! Amikor befejezték a BF-et rögtön nekiláttak suttyomban a BF2-nek!!!
Hát ennyi volt a mese mára