172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na király nekem megint nem indul, most lett tele a tököm az egésszel, volt már fent a gépemen omega, catalyst, mind a kettő, egyik sem. és mind ez 2 óra alatt hehe. na letörlöm a faszba szerintem ezt a cuccot, nálam nem akar fixen működni ez a játék[demó]..
vissza szeretnék állni a Passziánsz Klánba
-
Abban egyetértek , hogy a túl kevés találat = halál az se jó . De itt most nagyon sokunk szerint átestek a másik oldalra ...
Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek . -
Na akkor leírom érthetően mi a baj ebben a játékban :
szerintem éppen itt kell nagy szerencse ahoz hogy valakit fejbelőj ha oda is célzol . Miért ? Mert akkora a fegyverek szórása amilyent én még fps-ben nem láttam .Oda állok egy fal elé 2 méterre , lövök egy 5-6 golyós rövid sorozatot és a falon van egy 30 cm átmérőjű kör . 2 méterről !!!
Akkor ha valakinek megcélzom a fejét 15 méterről mennyire szór már : 1 méteres kört ? Ha meg ekkora a szórás onnantól már csak a vakszerencse dönti el hogy melyik golyó megy oda ahová célzol és melyik megy a vakvilágba .
Ezért mondom : nem a célzással van baj hanem a sebzéssel mert köze nincs ahoz - legtöbbször-, hogy hová célzol .... -
jah, meg a masik, hogy sok sok jatek utan is volt amr olyan bf42-be nekem, hogy kozelrol nem birtam egy embert leloni, pedig telibenyomtam (en azt hittem)
es nem arrol van szo, hogy a masik csitelt volna, hanem kicsit ideges voltam, kicsit rangattam ide-oda, kicsit pont ugy szort, hogy nem jo helyen, kicsi ping, miegymas miegymas
ha meg teljesen uj a jatek, akkor meg ne tudd biztosra, hogy a jatekban van a hiba
persze lehet, en nem tudom ;)
off
tetszik az alairasod
on -
Vannak nem hivatalos (kiszivárgott) driverek is:
-> Guru3D.com <-
-
most mondanam, hogy tul keves talalattal meg megint nem lenne jo a jatek, mert akkor meg soha nem lehet eljutni A-bol a B-be, de mivel nem tudok jatszani bf2-vel (marmint a technika nem engedi), es nem probaltam ki, ezert inkabb nem mondok velemenyt. Csak annyit, hogy nem biztos, hogy rossz ez :) -
thomka #11396 Amúgy nem vagyok láma de azért köszi -
thomka #11395 Mondod hogy életedben nem CS ztél akkor mondok valami. A CS be az a szerencse ha le tudod lőni az embert, mert volt már velem olyan is hogy fél orán kereztül löttem aki velem szembe volt és nem találta el a golyo, de volt olyan is hogy a melhasa volt a célkereszbe és megadta fejlövésnek. A cs-t szerintem hadjuk mert tiszta bug az egész. Aki ott lelövi a másikat annak szerencséje van éppen 
-
Te láma , nem a célzással van baj hanem az irreális vizipisztoly sebzésről . -
Telepítésnél ezzel elszál a telepítés. Ötlet?
pharaoh.uw.hu/ad.jpg -
thomka #11392 Teljes métrékben egyet értek veled.
A CS nek a célzását szerintem százszor jobban lehetne fikázni mint a bf ét... -
Én még életemben nem CS-ztem ..:-)))
De aki rendesen tud célozni az egy szempillantás alatt fejbe lövi az egy pixeles embert...Itt ez már csak szerencse dolga ..
Vizipisztoly powwa ....:-))))))
-
Érdekes, az nvidia.com-on még a 71.89 a legújabb... Csináltak egy külön drivert a BF2-höz? -
Mint BF-eket abszolute nem ismerő kérdezem: az teljesen rendben van, hogy 1280*960 a plafon? Ugyanis ha a laza csuklómozdulat(F8) vagy a CRT előrángatása között kell válasszak akkor egyszerű a dolgom :) -
bf2.net szerverere gyertek lejar 12 perc nincs vege a jateknak hanem megy tovabb mig a kreditek elnem fogynak :))) -
Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est
dogfightban kiállok akármelyikkel :)
amúgy szted mit jelent a szmájli a hozzászólása végén?
neked szokatlan, mert nem bfeztél, mi meg csak azt mondjuk, hogy bf is ilyen volt. Most énis elkezdhetném fikázni a drága csdet de nem teszem, mert szted úgyse lenne igazam. Nekünk ez jön be, neked az, ennyi... -
koszonik megvannak :)
akkor jolertem hogy csatlakozni akarsz a hhkpk-hez? -
Miről beszéltek ti BF-esek ilyen nagyképüen a célzásról ?????
Szerintetek a maroknyi BF-esen kívül ebben az országban senki nem tud célozni ???LOL !!!:-))
Nem a célzással van baj hanem a sebzéssel !! Úgy szar ahogy van ! Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est célzásban !
Nem kötekedni akarok csak már bassza a csőrömet a hülye " célozni kell" dumátok !!!!
Akinek nem inge.....
Tízből hat ember azt mondja hogy szar akkor az mind láma ???:-))))))))) -
hat hja kisse gyenge a sebzesi erzekenyseg -
szoval mivan a klanokkal? -
Gabe18 #11382 Hát én ugyan nem vagyok egy "tanult" battlefield-es,de ez a sebzési rendszer nekem is kicsit fura.Leginkább gyalogosként közlekedem,és hát megesik hogy a szembe jövő 30-50 méterre lévő ellenséggel,gyakorlatilag nyilt terepen 10-20 másodpercig is lődőzzük egymást mire valaki ott marad.Én elismerem hogy én béna vagyok,na de ő is? 
Hát a sniper meg végkép fura volt,igaz azt csak egyszer próbáltam.De akkor kiszurtam 2 ellent akik ép egy zászlónkat vonták be,na lehasaltam hogy akkor most szépen levadászom őket,és hát másfél tár ellővése után még egyiket sem sikerült likvidálni...Most erre megint azt mondom hogy rendbe hogy én nem vagyok profi fps bajnok.De azért Call of Duty-ban jó egy évig játszottam rendszeressen,és hát ott azért 8-9 sniper töltény ellövése után általában ott marad valaki fekve...
Szóval én nem azt mondom hogy ez feltétlen rossz,mert lehet én nem csinálok valamit jól.De saját véleményem szerint nem bánnám ha a sebzési hatásokat kicsit erősebbre vennék.
-
nekem nemigazan megy ez az egesz create account..
akar online akar singleplayer akuntot akarok csinalni SEMMI nem tortenik!!!!!!! ranyomok az ok ra es kiirja hogy creating account.. es elmentem reggelizni mire visszajottem ugyanott volt a szoveg es semminem tortent.. mijaszar van? -
Unreal1942 #11380 Nekem talán azért tetszik mert rosszabbat vártam :) -
Hogylehet serverre kapcsolódni?? mert nekem sehogy sem megy, nem hiszem el hog yez a játék nem ennyire egyértelműűű!!! -
Nekem annyira nem tetszik már így élőben a játék. Repülőn nincs radar, heli irányítása "érdekes", ironsightot nem bírom. -
tudnátok adni magyar szerver ipket? -
-
tRs forever -
Akkor érdemes felrakni a 77.30as Forcewaret???? -
kik? -
haxoror #11372 Ja tényleg, én mondjuk a VéNY-re gondoltam de ez is csak 2 :D -
de nem tudom :) -
haxoror #11370 Az lehet, mert régebben vmi installert én is felraktam lehet hogy ezen múlik de szvsz sp2 egy rakás szar, ha tudod inkább sp1-en old meg :) -
Ja a Traitors, de tök lényegtelen félreértettük egymást. :) -
Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogyan müködik a voice chat, vagy ahogy tetszik a TS? -
velkám :) -
Nekem is az van és a spanom ugyan arról a rack-ről rakta fel mint amiről én akarom. A poén az hogy a barátnője gépén nála se indult el az install ahogy nálam se, csak a saját gépén. Aztán felrakott valami windows installer update-t és azzal elindult a csaja gépén. Én is felraktam, de nálam még mindig nem indul el. :\ -
haxoror #11365 Ha jól tudom pl BFV-ben csak 1 klán volt ami már 42-ben megalakult
[persze lehet h nem, jöhet a kőzápor] -
www.totalbf2.com
itt van par link -
köszönööm .. ! elindult a letőtés ! :D