172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az normális, hogy a net játékra lépnék az IP cím beírásnál megáll az élet?
2 perc várakozás után kilövöm a progit. Várni kéne még? -
3db. 160-as kép csak belefér egy 1024*768-as felnotásba. :) -
TS Zolly #12720 Gondolom ezis 160x160-as legyen. -
Ja kicsit gyorsan dobálgatja a pakkot :D -
C4-el jobb gombra veszi elő a távirányitot, azzal tudod felrobbantani. -
Borg #12717 C4 feltesz, jobbklikk, detonátor. De ha minden C4-ed feltetted automatikusan is a kezedbe adja a detonátort. Sajnos :D Én szoptam be igy... csak dobáltam a C4-et, erre a végén a detonatorra is rányomtam... -
Borg #12716 Éppen ezért kellene leszokni arról is, hogy spawnkempert prüszkölnek egyesek folyton, ha ellenséget látnak a foglalhatatlan bázisukon.
Fel kell fogni, hogy rendes csapatjátéknál ilyen elő sem jön, az csak az adott csapat gyengesége, ha odáig eljut valaki.
Másrészt én pl előszeretettel megyek el oda, C4-el irtani a commander cuccait. És utána nem leszek egyből öngyi csak azért, hogy nehogy spawnkemper legyek. Ennek ellenére mondjuk nem arra gizdulok, hogy ahogy spawnolt valaki máris lelőjem lesből.
Bár ez mind1 is, tökmind1 hogy C4-el megyek robbantgatni, mindig lesz valami láma, aki egyből basecampert sikitozik... -
Sziasztok!
Lenne egy ostoba kérdésem. Ha felteszek bombát a tankra, h a francba tudom aktiválni? :) Volt olyan h az egyiket teleaggattam, olyan volt mint egy sündisznó, aztán semmi sem történt. A többiek körülöttem meg nézték, mit lamerkedik ez a gyerek...:)
A másik: sokan panaszkodnak a grafikára, hogy gyenge, kockás, egyéb. Az is, mert vannak jobb grafikájú játékok is, de itt azt hiszem a hangulat a lényeg, nem az hogy néz ki a fű árnyéka. A játék elején minimum grafikán toltam, mert valamiért fagyott és még így is élveztem, jó gyors volt. Én nem a textúrákat néztem, hanem próbáltam a csapattársaimat segítve győzni a választott csoporttal.
(Ismerős az a dolog, mikor mindenki szalad a jármű felé és egyedül eltiplizik...én is csináltam, mert nem mindig jutott eszembe várni, de a hozzászólás után kifejezetten figyelni fogok erre is. Egyébként van ellenpélda is, mert van aki a hajón pl addig el se indul, amíg meg nem telik az adott gép, vagy csónak.)
Másik kedvencem hogy a saját csapattársaim lőnek agyon. Ezt kifejezetten magyar serveren vettem észre. Ráadásul nagyon feltűnően, kár h nem emlékszem az illető nevére. Másztam fel a toronyba a csávó meg simán lekaszált hátulról. Persze nem élte túl mert megkerestem. :)Van olyan mikor nagy a nyüzsi és keveredik a két tábor, aztán paranoid mindenki. Tegnap is volt ilyen mikor foglaltuk a postot, az egyik csávóra a frászt hoztam mikor előugrottam a fal mögül. Le is adott egy sorozatot rám, de aztán kapcsolt időben. :)
Na nem akarom itt a szót fosni. Nekem tetszik a játék és elszórakoztat. Remélem találkozok veletek magyar szerveren.
Üdv Running -
Nincs még mindig Linux server eh.. -
Akinek nem annyira jön be az angol menü!
Úgy láttam még nincs kész teljesen,de a semminél jobb! -
Rafia #12712 Nincs ezzel semmi gond. A csapatjáték mindent eldönt most már. Ha valamelyik oldalon szórakoznak, egyenként rohangálnak, akkor nagyon hamar az alapra bekempelve találják magukat. Ez egy elég kiegyensúlyozott map, a 10 perces limiten belül is sokszor előfordul, hogy valamelyik team az összes zászlóját elveszti. DC-ben (publicon) ilyen azért nem volt.
Egyébként már magyar szervereken is szépen fejlődik a csapatjáték, tegnap már sikerült többször is egy 6-fős squadba bekerülni. -
Estig ráér :) -
hát most inkább melóba megyek :) majd máskor ,) -
Muti egy képet, kiváncsi vagyok, hogy milyen vizuális "élvezetet" okozhat.
-
jah igen, kérem, h vmelyik grafikus vénával megáldott lelkes legyen kedves és csináljon egy bf2 ikont a bfhelp.try.hu oldalhoz - méretben, hangulatban a többihez hasonlót :) lassan épp elég írnivaló van oda is :) nagyon thx. -
nagyon köszönjük. teszteltem, működik. a környezet grafikát valóban hazavágja, de elindul a játék és lehet futkosni a katonákkal. uh. kedves gef4 sorstársak, egy kipróbálás erejéig már mi is jók vagyunk :) aki persze grafikai élményre vágyik, az ezzel ne is próbálkozzon :) -
-
Már megvan a köv. epizód, csak reggelre kinyiffant a net. :)
Majd este feltöltöm. -
Inverse mouse .....
Csapatjáték???Hát igen.szvsz ritka lesz min ta fehér holló.sajnos
Nézd csak meg mi megy a cs-ben ha nem egy klán jácik.
Csapatmunka helyett mindenki megy a saját (víz)feje után. -
helyes
-
Szia Beast!!!!NAgyon várom már, hogy a hazai boltokban megjelenjen a gáma!!!
L2 ---> roló lehúzva..... -
filmet kérünk! thx :Ð -
az eleje mindig ilyen :)
TÉK :Ð -
Amikor hőkövetős okossággal nyomulok és a rakéta befogta a célt, akkor megvárom, hogy kiszórja az első adag csalit azt utána durr nekije. -
Baszkuuuu!!!
-
Szerintem publicon sajnos soha nem lesz csapat játék mert túl sok a bolond hülye gyerek!
Szerintem a menü egyáltalán nem lassú.
A repülésnél én is meglepődtem az elején úgy belefúródtam a földbe mint annak a rendje. Azt én sem tudom hogyan kell konfigolni mert egy jópár billentyüt el sem fogad (pedig sehol máshol nincsenek beállítva szal' nincs ütközés) illetve a joy-t sem tudtam beállítani repüléshez.
-
Téveccc barátom.Az SVD a szovjet/orosz doktrína szerint a rajtámogató fegyver, feladata a nagy távolságra (600 méterig) lévő ellenséges gyalogság leküzdése. A félautomata fegyver viszonylag könnyű, és legalábbis az öntöltő fegyverekhez képest meglehetősen pontos.
Kaliber: 7.62x54mm
Súly: 9.46lbs (4.3kg)
Hossz: 48" (122cm)
Tár: 10 töltény
Tűzgyorsaság: félautomata
Torkolati sebesség: 830meters/sec
Lőtáv: 1300m
(jó régen lövész zsakaszparancsnok voltam,szal tapasztalat.....kaki!)
-
egy "tokeletes" decefajnolhoz kepest igenis zavaros
-
"zavaros FPS..."
-
ja meg jolenne ha valaki elmondana hogy ezzel az uj sztingerrel hogy a gec;be kell celozni ? akkor kell loni amikor kiirja gep de ugyanugy ele kell celozni amit az a csik jelez vagy akkor talal ha a nedzet es a mozgonedzet egymasba van ? akkora fos ez a celzo rencer . kivancsi leszek a sztingeres bredlire meg a tonguskara habar nekem nem teccenek ezek a loszersporolos raketas rencerek jobban szeretem a pazarlo ZPU-t azzal asztan a herculest is lelehetett szedni egy tarral de ez a mostani celzas zavaros mint az egesz gamma ugy egyaltalaba
-
Xian #12692 A demoról:
Nagyon remélem hogy a demo egy pár hónappal ezelötti állapot butitott
verziója és nem a gyártásra leadottból van. A leg idegesitőbb egyébként a menü lassúsága főleg a multiplay rész.
Sniper: ( A sniper magyar neve nem valami felemelő és dicső: orvlövész)
Druganov -al nyomattam 2 körön át azaz kb 50 lőszerből 1 sebzést értem el.
Megkérdezek olyat aki már párszor használt ilyet élőben is, de gyanitom a fegyver
több kilóméterig halálos. Igy a 300 méterről sőt 20 ról is több lövéssel sem találom el az ellent meglehetősen röhejes.
-
valaki arrujja maa el leccci hogy mit kell zsonglorkodni a konfig atalitasanal mer kurvara idegesit hogy full forditva van a repules iranyitasa THX
amugy a paja csak azer tunik kicsinek mer a fele tenger amit semmire nem lehet hasznalni csak lubickolasra de ha az is szarazfold lenne akkor a 64 ember se lesz sok -
ha nem fagyna, nem unnám -
Borg #12689 Ja, pedig az milyen jó ha 10 ember ül egy dzsippben, és úgy lövöm szét :Ð -
Borg #12688 Van már linuxos? -
re -
Ja télleg ti unjátok már??? :D Mert én egyáltalán nem,pedig csak egy map van,de azt legalább belehet tanulni... -
TELJESBEN majd remélem az embrek arcán lehet változtatni nem teccik az amcsiknál az a sok feka! :D
Ti a magyarokon szoktatok lenni?? Mert én egyik magyaron se láttam még 64 embert!OLyan 40-en körül szoktak lenni... -
Mit bírtál alakítani ? :)
/Six/ -
madrac #12683 Közbe látom, hogy külön feltötted a tárhelyre azt is, csak nem láttam hirtelen.