172102
  • BEAST #12762
  • BurnBaby
    asszem nem véletlenül nem gerjedek a csajokra...
    :)
  • [HUN]Crassus
    Valaki pls aki használ Cyborg 3D Joy-t az írja le nekem pls. milyenek a bf2 settings-ben az x és y tengelynél a beállításai.Faszán konfigurálva van a joy,de hol jobbra hol balra húz a gammában.....köszönöm
  • Kovács legény
    megvan :)
  • AndrewCB
    Lehet, h nem a vga-nál lesz probléma. Nekem is 9600XT van, meg 2 haveromnak is. Mind különböző márkájú és tökéletesen megy minden résznél.

Lehet máshol kell keresned a hibát.
  • SLYTHOMi
    kattanj ott fennt a faqra vagy olvasd a bfhu fórumot...
  • Kovács legény
    hello tudna vki adni egy linket hogy honnan tudom letölten a BF2ShaderMod.zip -et?
    thx előre!
  • Mr Manson
    most work, de hazamegyek megpróba
  • Borg
    Ird be hogy dxdiag, és az audionál vedd le a csuszkát legalacsonyabbra.
    Csekkold így.
  • Mr Manson
    integrált :( de elvileg a legfisebb driver van fent.
  • mesor
    Én a 9600Pro-hoz használok 5.3-ast és tökéletes!
  • Borg
    5.2?
    Bár szerintem nem is biztos, hogy az atinál van a gond ott... esetleg hangkártya driver?
  • Me0w
    Ez olyan mint a pina light, nezheted, de ha mar akciozni is akarsz, akkor fizetni kell :P
  • Mr Manson
    ati 9600xt
    probáltam
    5.6
    5.5
    5.3
    5.1
    omega

de fagy.. véletlenszerüen.
    összes többi BF siman fut mindegyikkel, illetve 3dmark05 is siman lemegy mindengyikkel
  • Lacc
    Nekem is ati van, semmi baj vele.
  • mesor
    5.3-as Catalystom van
  • mesor
    Nekem sem fagy Atival! A legelején volt csak gond egyszer de azóta semmi!
    Egyébként USB-s a joyom majd még próbálkozom!
  • Borg
    Nekem 5.2-vel sem fagy.
  • Running
    Ha a fagyásnál járunk, nekem 9800 atim van és 2 helyen fagy, ha fagy. Vagy a szerver listázásnál, illetve el se jut odáig h kiírja mik vannak, vagy játék, illetve menü alatt kifagy a billentyű, és egér, de maga a játék megy:)
    Még nem jöttem rá miért csinálja, volt már vkinek ilyen?
  • Mr Manson
    nekem ott is
    jaték közben meg véletlenszerüen, hogy rohadna meg
  • Pink Tiger
    a játék maga nekem sem fagy de a menü az elején néha bizony kifagy
  • AndrewCB
    Nekem egyáltalán nem fagy ATI-val. És még 2 embert tudok, akinek nem fagy ATI-val. 5.5-ös és 5.6-os Catalystal.
  • TS Zolly
    Nekem az alt+f4 ilyenkor a házon van elől, és alá a reset van irva. :D
  • Mr Manson
    igen
  • Murry
    Nem ez nem normális, de többünknél is előfordult már.
    Ilyenkor vadul kell nyomogatni az ALT F4 et, és elöbb utóbb kilép.

Remélem a végleges már nem lesz ilyen bugos...
  • cito
    sose tudni!!!
    Amugy király a gém!!!
  • GanXstaZoleeWrk
    nekem ati van és nem fagy bf2 igaz omega driver 1enlőre ennél jobb ötletem nincs ha valakinek fagyna.
  • GanXstaZoleeWrk
    lol csunya lenne ha ezen nem menne fullban :))))
  • BEAST #12734
    még mindig fagyogat az Atival? :(
  • Mr Manson
    kártyát kell cserélnem asszem... 6600GT kell :( drága
  • BEAST #12732
    lol
  • cito
    Kipróbáltam a gémet (demót)!!
    Minden megy very highon!! Nagyon Király!!
    Az én Configom elég hozzá!!!
  • BurnBaby
    asszem van ott vmi speckedés - vagy csak a sajátodat tudod, vagy valami ilyesmi. nem emléxem, vmelyik review-ban olvastam róla
  • FreddyHawk
    Süni, teljesen jó a szerver, legalábbis nekem nem
    voltak hit detection problémáim; akkor elszállt egyszer
    amikor 32 fölé lett emelve a player limit, de nem vagyok benne biztos,
    hogy a játékosszám emelésétől.
  • 0Fritz0
    Eccerű, hajts rá a verdával... :)
  • Hamed
    Hülye kérdés: aknát hogy a búsba lehet felszedni? Tegnap nagy okosan ráraktam az indításgátlót az abramsra amíg megjavítottam az artyt, utána meg az istennek se tudtam leszedni hiába guggoltam/feküdtem/ugráltam a csavarkulcssal...
  • polak
    Azért nem minden magyar commander ilyen:)
    bár van olyan mikor csak az artillery miatt lesz commander az emberünk:)
    Én is szeretek néha Commander lenni de csak akkor ha van 1 klántársam is a játékban:) Amugy azzal hogy melyik csapat hova menjen, nem mindig van ideje a Commandernek foglalkozni, elég a radarral, csomagokkal és ágyu irányitás+ megvédése:) Nem kell szídni a Magyarokat, tegnap is marha jó játék alakult ki:)
  • ProSatanos
    Hi
    Konfig: P4 2.6Ghz/800, 2x512Mb Ram, ATI 9200SE 128Mb + ...
    Win Xp Sp1, Cat 5.6 semmi tweak progi.

A demó szépen feltelepül. Indítás után logók, és zene meg egy nagy fekete képernyő. Nem dob ki a játékból csak éppen nem látok semmit a menüből se de ha eltalálom ahelyét a gombnak, sőt egyszer még láttam is hogy single play vagy multi de továbbra is csak nagy feketeség, de a hang az megy rendesen meg a tölötödésnél is átvált a kurzor forgó 2-esre. Meg a játék is elindul ha "kitapogattam" a megfelelő gombokat, beis mondja hogy bal oldalt válasszak karaktert, aztán ha azt is akkro meg hogy válasszak spawn pontot de azt már nem sikerült kitapogatni :(

Ha valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást is nagyon megköszönném.
  • TS Zolly
    Kép
  • Tgabbar
    Pedig lehet publicon is csapat játék,mégha nem is 100,hanem csak 60%-ban.Tegnap is az egyik külföldi szerveren volt egy srác ,aki eleinte egyedül volt a szakszában(több szakasz nem is volt) aztán a commander elkezdet foglalkozni vele(felderítés ezerrel ,utánpótlás) és szólt,ha valami szabadon volt(uav,arty stb.) és ha kért valahová akkor adta is,de többnyire az ő környékét és a cl terüéleten ment a felderítés.A vége az lett,hogy kb 3-4-en voltak a szakaszában és volt még rajta kívül 3 szakasz,igaz 1-2 emberrel de a comm. ugyanúgy támogatta őket és mivel kevesen voltak megpróbálta,hogy így ha már a szakaszokban kevesen vannak ,akkor legalább 2-őt küldött egy területre.Ja és volt VOIP :)(én is megvoltam lepődve ,mert eddig hiába láttam egy szerver mellett,hogy van ,attól még valamiért nem ment).Nagyon bejön,sokkal kényelmesebb,mint ha írogat az ember:).
    Egyébként még az adott nagy +-t a szakaszoknak ,hogy ha teljesítették a feladatot,akkor mindíg ment az utánpótlás ,meg a dícséret a comm. tól,ami szerintem morálisan igen fontos az embereknek(mármint a játékosoknak).A végén természetesen nyertünk:).
    Mondjuk valóban szomorú,hogy ez itt a magyar szervereken sajnos nem megvalósítható ,mert a commander lesz*rja,hogy mi van a szakaszokkal(hiába kiabáltunk utánpótlásért például,vagy tüzérségért),mert egyfeszt csak arty-zik önkényesen.Na meg azok a beírkálások..... .Miért kell a másik szüleit felemlegetni mindennek és ,hogy mik történjenek bizonyos testrészekkel "étkezés" és egyébb célból.És ráadásul az a legszörnyűbb,hogy ezt általában olyanok csinálják,akik egy klán tagjai.
    Szomorú.
    Amúgy a joyt nálam simán engedte beállítani.USB-s joyod van?