172102
  • BEAST #14323
    ezzel egyetértek ... szerintem a public arra való hogy mindenki kipróbálhassa mire képes , mi szeretne lenni ... meg kell adni a lehetőséget mindenkinék még ha béna akkor is ... ez csak public, fun , nincs semmi tét ...
  • Hysteria
    hapi....

valamilyen szinten egyetértek veled

de aki éppen repulni tanul mert most szeretne bf es vilagba bekapcsolodni annak megkell engedni...

en is ezt csinaltam 2 éve mondjuk mindig lelottek de ez mar masteszta :D

na nagyjabol ennyi

Üdv.: Hys
  • TS Zolly
    Tegnap délután a guta majdnem megütött. Amcsi oldalon vezérkedtem,mert senki nem válalta el, irakiak picit vezettek is, volt 4-5 amcsi szakasz. Eszméletlenül jók voltak, utasításokat végre hajtották, amit kértek megadtam nekik. Végére beszóritották az irakiakat a főbézre. 66-0 arányba megfordították a wart. Ujra indulás után nem válatam el a vezérséget, majd az első halálom után bezizzent az auto balance. Meccs felénél jelentkeztem vezérnek, mert az egyik klántársam aszonta, állitolag valaki irta, válaljam el. Há mondom ok. Volt keményen 3 azaz három szakasz. Szakaszok összeállitása: 1-es 3 fő, 2-es 1 fő, 4-es 5 fő. Többiek ramboztak egyedül. Utasítás kiadva, elfogadták, de tök másmerre mentek. Látom ám a szkeneren keresztül, elég bázis felé halad pár amcsi, utasítottam öket a védekezésre, erre elmentek onnan. Végén beirtam nekik: faszom tele van veletek, semmit nem csináltok, valaki vegye át. Oszt kiléptem a gémből. De tényleg az a poén, hogy a szakaszvezetők repülgettek, és ha möhaltak, ott toporogtak a kifutón repülőre várva.
  • CSOCSO
    nah ma vegre egesz turheto volt a csata..
    csinaltam egy kepet nektek:

aszem latszik hogy nem vagyok bena.. megis ugy erzem hogy neha eleg vicces dolgok vannak a sebzessel.. mondjuk lehet hogy az egesz csak netkod hiba.. volt olyan hogy egy zaszlo alatt harcoltam valakivel. meglattam.. automatikusan hasravagtam magas es adtam neki mint az allat.. vagy 10-15 golyonal tartottam amikor o kb allva par lovesbol kinyirt engem.. azert ez erdekes... meg egy ket ilyen.. d emost egesz jo volt.. viszont.. lehet en vagyok a bena.. de a helikopterrel oldalazas kozben UBERkonnyen felborul magatol...marmint nem is oldalazas.. hanem amikor egyhelyben akarok az oldal iranyokkal fordulni..
  • xj700t
    Az milyen amikor a commander repked vadászgéppel.... Nagy nehezen sikerül összevakarnom a squadba még 4 embert, benyögöm hogy parancsra várunk és mit látok a vezér repülőzget wazze.
  • Rusid
    Jo figy nem tudtam hogy saját zászlót védtél. Így egy kicsit más a dolog, de szerintem nem várhatod el mindenkitől, hogy megbocsásson. Helivel sokszor tkzom én is, mert ez a 3d map még nem az igazi, sajna heliből meg repcsiből nem nagyon látni ,ki a barát ki az ellenség. Amugy tk után én sem szoktam sorryzni ,ha heliben ülök. Na mindegy az elöbbi kommentem arra vonatkozott mikor mi foglalunk zászlót és valami repülős májer a nyakunkba szórja az áldást.
  • GCR
    Nem nyomult sehova 2 perce , mert mellette fehérítették be a zászlót.
    És mit csináltam volna várjam meg amíg teljesen átszinezik , így legalább fehér maradt . Egyébként meg amennyire tudok vigyázok , de nem vettem észre.
    Ilyen helyzetbe én simán megbocsájtanék, csak hogy ne legyen az ellenségé a zászló . Vagy magadnak se bocsájtasz meg amikor föláldozod magad , hogy fölrobbants egy páncélost c4-el vagy aknával ?
    Sorryt meg amikor tudok nyomok, de haxorornak igaza van nincs rá mindig lehetőség.
  • Pharaoh
    Már azért is megéri squad-ba állni, hogy kapsz még egy spaw pontot.
  • Pharaoh
    Próbálgattam ,de eddig nem úgy tűnik. Meg akkor nem is tudná hogy a squadnak vagy a commandernek akarsz-e beszélni.
  • DummyBoy
    Sqad a lelke mindennek ... :)
  • Lacc
    Nem tudom meddig fog tartani, amig rászoknak az átlagplayerek, hogy squadba kell állni. Tudom Csabika, hogy te nagyon májer repülős gyerek vagy, de a commander nem tud mit kezdeni veled ha egyedül repkedsz és halomra bombázol néhány szerencsétlent.
    Aki meg azt mondja, hogy ezt klánoknak találták ki csak, az játsszon még pár menetet, és teljesen világos lesz, hogy az az oldal a biztos nyertes, ahol van egy épkézláb com., meg 2-3 squad, és teszik a dolgukat. Lesöprik az ellent. Publicon.
  • Lacc
    Ja, király volt :)
  • lac coo
    Nem megy hang aktiválásra ? Az elején nem azt teszteli ?
  • Pharaoh
    Ebben a VoIP-ben csak az a szar, hogy ha beszélni akarsz be kell nyomni egy gombot, ami ha akció van lehetetlen.
  • lac coo
    Menjél FC-zni ! :-))))
  • CUCLI
    :) tök jót nyomtunk most scythevel =P
    minimum 5percet voltunk együtt. tök jól támogattuk egymást.
  • lac coo
    Így elképzeletem most , hogy egy 3X10 fős szakasz , úgy hogy a három commander folyamatosan szóban egyeztet egymással , micsoda söprést tudna csinálni :-)

Tényleg egy squadnak van max létszáma ?
  • lac coo
    Ja ! LOL !
  • Pharaoh
    Már csak az kéne, hogy a rádió kiírás is kínai írással legyen.
  • lac coo
    A Kínaiak meg kínaiul fognak karattyolni ? LOL.
  • lac coo
    Ááááá...Nem lehet! Az hadbíróság! :-)
  • Pharaoh
    Akkor mindenki átmegy egy új squadba és el van intézve.
  • lac coo
    Ja tényleg ott volt szinte végig !! Mi meg annyit futotunk zászlótól zászlóig hogy ne tovább ...De legalább ha már oda küld és látja hogy már majdnem mindenki ott van ne hívna vissza minket :-))))))))
  • retteneteske
    ...vagy ha a leader az egész körben a főbázison ácsorog...nyehehe, az ám a vicces...
  • haxoror
    A leader csak az egész squadnak tud parancsot adni és nem minden embernek külön-külön, ez a squad dolog igazán gyalogságnál jön be mert ott tényleg együtt maradhat a csapat ha a leaderre spawnol.
    Ami nálad ugye értelmetlen hiszen ha repcsizel akkor te a reptérre mész :)

Ne gyalogos squadba lépj hanem repcsisbe, ha nincs akkor csinálj te egyet ha mázlid van és a commander jó akkor repcsishez passzoló feladatokat ad majd de ez inkább a jövő mert a demoban csak közepes map van ahol a légierő nem igazán tudja kifutni magát.
  • lac coo
    Majd afullal többet játszok . Most csak szórakozok meg kocázok . Gyanítom hogy a demohoz képest a full más lesz néhány dodlogban . Meg , mondom új kontrollerem van és azt gyakorlom . Gondolom néhányan itt már próbáltak átállni másik billentyűkre és tudják milyen nehéz a több éves beidegződést elfelejteni ...
  • Pharaoh
    Én jobban szeretem, ha magam dönthetem el, hogy 3-as sorozatot lövök, vagy belelövöm fél méterről az egész tárat.
  • TDC Geronimo
    A squadok akkor eredményesek, ha gyorsreagálású egységként a földön maradnak és együtt mozognak(tapasztalat). Ahogy valaki kiválik és mondjuk helizik v repcsizik máris szétszakad az egység és már csak akkor eszmélnek föl amikor már elbukták a háborút
  • lac coo
    Ja lehet ..Rákényszerít hogy még jobban , pontosabban célozzak a hármas sorozatával mert azzal nem lehet kaszabolni .
  • m1c1mack0
    pffff no comment......
  • TDC Geronimo
    Soha nem késő elkezdeni
  • retteneteske
  • Pharaoh
    Hát a squad nem is ér sokat ha vadászgéppel mész.
  • haxoror
    Pedig tényleg tökegyforma, sztem egyszerűen csak jobban ráérzel ha medickel vagy :)
  • lac coo
    Komalyan nem vesszük az tuti , csak szeretnénk kipróbálni klánunk meg nincsen .
  • Pharaoh
    Az amcsi medic fegyverében azt nem bírom ,hogy csak 3-as sorozatokat tud lőni, ez nagy tűzharcban nem a legjobb, főleg mikor 3-an rámspónolnak.
  • lac coo
    LOL! Egy sorstárs! :-)))
  • CS4B1KA
    Nem tudom miért veszitek ilyen komolyan ezt a squad/commander dolgot. Ezek nyilvánvalóan szervezett csapatoknak klán warra vannak kitalálva, publicon semmi értelmük nincs. Egy balfék "leader" utasításait követve sokkal könnyebb veszíteni mint ha mindenki a saját feje után megy a megszokott public stílusban. Eleinte még én is próbáltam squadban játszani, de aztán gyorsan leszoktam róla miután rendre parancsba adták a vezéreim hogy védjek valami zászlót a vadászgépemmel. Szóval nálam minden squad meghívás ignore, kivéve ha ismert játékostól jön.
  • lac coo
    Hát a sebzése szerintem tuti nagyobb ...Legalább is én jóval gyorsabban megölök azzal bárkit mint assaultal ...
  • haxoror
    Középtávra tényleg jobb az M16 de egy sikátorban a jó öreg AK verhetetlen :)