• TS Zolly
    Tegnap délután a guta majdnem megütött. Amcsi oldalon vezérkedtem,mert senki nem válalta el, irakiak picit vezettek is, volt 4-5 amcsi szakasz. Eszméletlenül jók voltak, utasításokat végre hajtották, amit kértek megadtam nekik. Végére beszóritották az irakiakat a főbézre. 66-0 arányba megfordították a wart. Ujra indulás után nem válatam el a vezérséget, majd az első halálom után bezizzent az auto balance. Meccs felénél jelentkeztem vezérnek, mert az egyik klántársam aszonta, állitolag valaki irta, válaljam el. Há mondom ok. Volt keményen 3 azaz három szakasz. Szakaszok összeállitása: 1-es 3 fő, 2-es 1 fő, 4-es 5 fő. Többiek ramboztak egyedül. Utasítás kiadva, elfogadták, de tök másmerre mentek. Látom ám a szkeneren keresztül, elég bázis felé halad pár amcsi, utasítottam öket a védekezésre, erre elmentek onnan. Végén beirtam nekik: faszom tele van veletek, semmit nem csináltok, valaki vegye át. Oszt kiléptem a gémből. De tényleg az a poén, hogy a szakaszvezetők repülgettek, és ha möhaltak, ott toporogtak a kifutón repülőre várva.