172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #14724 Hát én megmondom őszintén biztos nagy kezdő láma vagyok ehhez a Battlefield-hez,és nem tudom mik a bevett a szabályok.Mint régebben mondtam nem sokat játszottam az előző részekkel.
De én egyszerűen nem tudom az ellenséget respawn után egyből agyonlőni,még a középső bázisokon sem,nem hogy elmenjek a hátsó bázishoz,aztán ott megállva irtsam azokat akik ott megjelennek.
Ez biztos hülyén hangzik,de volt hogy tankal begördültem egy bázisra,ami épp az előtt lett ellenséges,ott előttem feléledt egy ellenség én meg ott hezitáltam hogy most lőjek vagy ne lőjek.
Ez van,egy év Call of Duty-zás után bennem nem az maradt meg hogy az éppen feléledő ellenséget egyből lelőjem.Lehet hogy ez a hozzáállás itt aztán semmi jóra nem vezet.Nem baj majd beletanulok... -
A kill jelző valóban érdekesen működik, BF42-ben is van olyan, hogy ha akár csak egy golyóval is eltalálod pisztolyból a repülőt és az kb 1 másodpercen belül lezuhan és meghal a pilóta, akkor azt írja ki, hogy pisztollyal ölted meg. Ez főleg akkor humoros, ha egy B17(?)-el történik meg.
-
lol
-
Ez biztos attól vólt, hogy 1 lav-ot szétbombáztál és felrobbanás közben kinyírt pár embert ez nem ritka! PL. múltkor Mig 29 el rárepültem a födön foglaló Cobrára kilöttem és a felrobbanó cobra kinyírt még 1 playert! Így kaptam 1 cobra fraget is :D ! -
CéZé #14720 csak 2 giga lenne a full? :) -
Ranked szervereken el kell érni bizonyos pontszámot amivel kiunlockolhatod a fegyvereket. Én qrvára nem örülök neki h feltörték a demóba, de hozzáteszem még egyiket se néztem meg, mert én akarom kiunlockolni a teljesbe. Csak az idegesített amikor huszadjára szedtek le L85-el :S -
a clone release nem fake.
én igazából a kill assis pointot nemértem. volt már, h kiirta, pedig alig lőttem az ellenbe, s volt, h a blackhawk kapott két rakétát tőlem, majd egy APC lőtt bele egy sorozatot, robbant, s semmi ... nem kaptam pontot :))
mindegy, az eddigiekhez képest már a mostani rendszer is előrelépés :)
azt tudja valaki, hogy a fullban alap, h az egyes kasztoknál a kétféle fegyver közül választhatunk ? vagy kell egy adott "rang" hozzá majd ? -
Hát jah. Ennyit vártunk rá akkor az a 4 és fél nap már semmi :) -
Nekem volt már olyan, h su-34-el bombáztam, megöltem vagy 5 embert a felénél su34-et a másik felénél meg lav-25-öt irt ki.
Szal elég lol, reméljük a fullban majd kijavítják.
De pl a BFV-ben az elején volt egy olyan bug, h multiplayerfreecamera-val öltél meg valakit :Ð
-
Én kibírom még azt a 4 és fél napot ha már ennyit kibírtam!
-
BF sajátosság ;) -
Nagydög #14713 Megfigyeltem egy erdekesseget. Az egyik bazisnal leraktam egy aknat. Kesobb beugrottam a menetrend szerint eppen indulo APC-be. Nehany masodperc mulva valaki megtalalta az aknamat, es a jatek azt mondta, hogy az APC-vel nyirtam ki a delikvenst.
De olyan is volt, hogy a CIWS loveggel megszortam a tengerbe logo futokkal kozeledo bombazot, az meg belerepult a hajoba, es szinten en kaptam a killt. -
Borg #14712 En ilyet talaltam :)
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D -
Állítólag már Hoodlumos verziót is lehet szedni -
felejtsétek már el nforce-ot ... kalap semmit se ér! :) -
háát ahogy elnéztem amint meglátták egyesek hogy bf2 full rögtön 10 éves gyerek szintjére süllyedtek :Ð
[nemcélzás] :DDDDD -
hapi #14708 aztán oszd meg velünk tapasztalatodat. Nehogy az legyen hogy szívsz és ezért inkább hallgatsz! -
Itt nem lesz az a színvonal. Itt azért az átlagéletkor nem 10 év :P -
Borg #14706 Jah. Szvsz nemkéne addig ragozni a dolgokat, amig nforceon nincs kint. GTASA esetében is kiderült, hogy minden ami előtte jelent meg, fake volt. -
HUmanHunter #14705 ez kezd nagyon gta san andreasos lenni:D -
Akkor majd oszd meg velünk, hogy műxik-e :) -
dexof #14703 nalam ment minden, szuk 1ora es kiprobalom -
UBI Soft-éknál pl. nem tudták megoldani. De szerintem nem az a lényeg, h hol sikerült, hol nem. Hiába a Clone változat vagy tört, ha nincs server oldalra megoldás. Ne érts félre, örülök, ha lesz. És tudok egy servert, amin ez fog üzemelni! :) -
de azért az sms árát levonta? -
This is a private system, no anonímous logins :((( -
Akkor meg try-before-buy alapon pár nappal megjelenés előtte jól van ez nem?! :) -
Pont ezért mondom. Nem a cliens rész számít! -
dexof #14697 ha annyira kell a krekk, majd csak azt kell leszedned a cloneos valtozathoz :) -
Borg #14696 Még a CSS-nél is megoldották ezt, a steam ellenére. Szerinted itt nehezebb dolguk lesz?:DD Idő kérdése, és ebből is ugyanúgy fog menni a tört neten. -
Miért, szerinted crackel-el igen?! Teljesen mindegy melyik, csak a cd kulcsod legyen eredeti. -
Szerinted sima clonecd változattal tudsz majd játszani szervereken? -
Majd ha kinnt lesz nforceon akkor majd utánakeresek azt töltöm. Addig nincs értelme -
ráadásul safedisc4, azaz 5 mp egy mini image elkészitése ... -
mert? baj h nem kell "krekkekre" várni? :) -
dexof #14690 nem az enyem, de mivel mashonnan nemtudom megszerezni, marad az sms -
A Clone CD-s változatnak annyira ne örülj. -
Ha valaki leszedte és műxik akkor írja már be -
Hagytalak volna életben? ;) -
tompernek örök hála! :)
ha van valakinek juzere : torrent damage
a multi miatt gondolom origi kel majd, de gyakorloni jo lesz ez is :) és dvd image! nem cd-k... végre ... 1.9gb
tudok elvileg invitálni ide páratokat, de kell másik oldalrol referencia :) pl egy shot az arányoddal valami reges torrentes helyről :) sry, de utálom a leechereket ... -
szerintem qrvára ne reklámozz szaros sms mocskokat, remélem nem a sajátod :(