172102
  • TDC Geronimo
    EA nem fog tudni ellene tenni semmit.
  • Arwenke
    Hat az tenyleg eleg gaz ha lehet csalni, akkor az egesznek nincs tul sok ertelme, remelem az EA megoldja es azt aki csal jol bannoljak orokre.
  • Pharaoh
    Az hogy van, hogy a BFHQ-ban a kitinfo-nál és a Leaderbroads-ban más-más pontom van?
  • Skiper
    Én láttam :)
  • TDC Geronimo
    Visszavontam mert vmi gáz van a linkkel, a lényeg h valami buzi 1.000.000 pontot "csinált" magának.
  • Arwenke
    Mert akkor ez mit is jelent?
  • Skiper
    Háh:D Persze, hogy egy mocskos amerikai van az első helyen :'D
    Áááh, ez tutira le van zsírozva, vagy a készítők közül való, vagy valamit odaperkált a srác, mert ilyen magas és kerek pontszámmal lehetetlenség vezetni.
  • mesor
    Na tegnap büszke tulajdonosa lette egy eredeti BF2-nek úgyhogy mostantól rettegjetek mert megyek és ölök!
  • TDC Geronimo
    Miután leszedte nem bal oldalt, hanem jobb oldalt fog megjelenniés ott katt rá majd alatta play gomb
  • lac coo
    És hogy lehet lejátszani utána ?
  • Ma2ska
    Persze ha valaki hosszabb távra akar fejleszteni ez a kártya gyenge /jól tuningolható/ de a bf2 pl. szépen megy rajta, még a FEAR is némi kompromisszummal persze..
  • TDC Geronimo
    Easter Egg :)
  • Ma2ska
    Én ugy oldottam meg a kérdést hogy vettem egy ati 9550 ujan 16 a gef ti 8 ért beszámitással. Gef4 el nem lehet megfelelö minöségben játszani lásd korábbi demonstrációs jellegü képek..
  • TDC Geronimo
    A demot mindig a szerver veszi fel és onnan töltheted le a játék segítségével. Mégpedig a community fülnél bal oldalt rákattintassz a letölteni kívánt filera és ha szerencséd van akkor szedi is :)
  • lac coo
    Szerver vette fel a demot vagy te otthon a saját gépeden ?
    Ha szerver írd már be az ip-t melyiken működik !
  • joebacsi
    igen, bár battlegroupnak jobban örülnék, még mindig gémeskutakat akarok királytigrissel
    mondjuk előbb egy videókártya kéne...
  • Starfish
    Nah ez is megoldódott. =)
  • BurnBaby
    saját képeim, úgyhogy elhiheted. pont így néz ki :)
  • lachun
    olvasd el a FAQ-ot , de vegyél jobb kártyát ez az én véleményem!
  • Fenrir
    úgytudom, hogy egyáltalán nem lehet játszani gf4-es kártyával
  • dronkZero
    Inkább videokártyát vegyél, meg töltsd le a törtet... :P
  • Dankó
    Egy kérdésem lenne.Geforce 4 TI-m van és érdekelne hogy tényleg olyan szar lesz a minősége a képnek mint amint azt a faq-ban látni lehet, avagy vkinek sikerült e normális minőségben játszania vele, ugyanis most szeretném megvenni de abban az esetben nem fogom ha nem lehet élvezhetően játszani vele geforce 4 kártyákon.
  • lachun
    Ez mit jelent...... Jön a WWII mod!!!???!!
  • Starfish
    Nah a demo lejátszással egy gond van egyenlőre. Valamiért csak 800x600-ban játsza vissz. Ha állítom akkor elszáll a cucc.
  • démonigyerek
    én teamkill miatt, mert apc-be coltunk 5-en, abból 1 én vagyok
    és felrobbantott minket egy helikopter
    mivel én voltam a vezető rögtön berakott 4 teamkillt és ki is bannolt a szerver
  • Starfish
    Akkó nincs :D Csak tippeltem, és nem néztem körbe.
  • SLYTHOMi
    nincs

bf2tracker country demo
  • SLYTHOMi
    jó lenne akkor eldönteni, mert amiket néztem azok már mind fullon vannak
  • 3TOMI3
    soroljam :P
    1.pb-vel való problémák (gamehack) többszörös globál bann
    2.tiszteletlen viselkedés
    stb
  • SLYTHOMi
    nemtom mondtam-e mar, de faqbol elerheto a bf2es full introkihagyo cumo...
  • Strike16
    az miért van hogy regeditben beírtam egy generált cd keyt és mégis azt írja ki amikor serverre csatlakoznék hogy cd key in use?
  • scorpeeon
    nja.... nem tudjátok h miért lép ki idönként a játékból csak úgy?
  • BurnBaby
    star, cca 2 hete megvan a kártya, de nem, még mindig nem volt időm átszerelni a gépemet. új alaplap, vcard, vinyo, stb kerülne bele, új vindoz, miazmás. nincs rá időm/erőm. majd egyszercsak leszek :))))
  • KáTéCé
    Nekem az eredeti is kilép ha nem butitom le a video beállításokat megfelelően, illetve multiplayer esetében sajnos van egy ismert probléma miszerint a linuxos szervereknél map váltásnaál kidob a game.
  • Starfish
    Szerintem van. Amúgy BB. Megjött a kareszod már?
  • oneal1
    hi akinek megvan eredetiben a játék az lécci irjon egy privátot nekem hogy kilépked e a multis résznél??
    mer az egy dolog hogy a tört verzió kilépked de lehet hogy az eredeti nem!!
    thx
  • BurnBaby
    ok ,) viszont vki meg tudná adni, h van-e még egyáltalán bf2 demo szerver, vagy már mind átállt fullra?
  • Starfish
    Csak előbb teljesen szeretném megtanulni, hogy ne írjak hülyeségeket :D
  • Starfish
    Nah kicsit szórakozok vele azt írok róla hogy mit merre meddig.
  • BurnBaby
    ez esetben talán írd le hogyan? :)