172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
EA nem fog tudni ellene tenni semmit. -
Arwenke #18859 Hat az tenyleg eleg gaz ha lehet csalni, akkor az egesznek nincs tul sok ertelme, remelem az EA megoldja es azt aki csal jol bannoljak orokre. -
Az hogy van, hogy a BFHQ-ban a kitinfo-nál és a Leaderbroads-ban más-más pontom van? -
Én láttam :)
-
Visszavontam mert vmi gáz van a linkkel, a lényeg h valami buzi 1.000.000 pontot "csinált" magának. -
Arwenke #18855 Mert akkor ez mit is jelent? -
Háh:D Persze, hogy egy mocskos amerikai van az első helyen :'D
Áááh, ez tutira le van zsírozva, vagy a készítők közül való, vagy valamit odaperkált a srác, mert ilyen magas és kerek pontszámmal lehetetlenség vezetni. -
Na tegnap büszke tulajdonosa lette egy eredeti BF2-nek úgyhogy mostantól rettegjetek mert megyek és ölök! -
Miután leszedte nem bal oldalt, hanem jobb oldalt fog megjelenniés ott katt rá majd alatta play gomb -
És hogy lehet lejátszani utána ? -
Persze ha valaki hosszabb távra akar fejleszteni ez a kártya gyenge /jól tuningolható/ de a bf2 pl. szépen megy rajta, még a FEAR is némi kompromisszummal persze.. -
Easter Egg :)
-
Én ugy oldottam meg a kérdést hogy vettem egy ati 9550 ujan 16 a gef ti 8 ért beszámitással. Gef4 el nem lehet megfelelö minöségben játszani lásd korábbi demonstrációs jellegü képek.. -
A demot mindig a szerver veszi fel és onnan töltheted le a játék segítségével. Mégpedig a community fülnél bal oldalt rákattintassz a letölteni kívánt filera és ha szerencséd van akkor szedi is :) -
Szerver vette fel a demot vagy te otthon a saját gépeden ?
Ha szerver írd már be az ip-t melyiken működik ! -
igen, bár battlegroupnak jobban örülnék, még mindig gémeskutakat akarok királytigrissel 
mondjuk előbb egy videókártya kéne...
-
Nah ez is megoldódott. =) -
saját képeim, úgyhogy elhiheted. pont így néz ki :) -
lachun #18841 olvasd el a FAQ-ot , de vegyél jobb kártyát ez az én véleményem! -
úgytudom, hogy egyáltalán nem lehet játszani gf4-es kártyával -
Inkább videokártyát vegyél, meg töltsd le a törtet... :P -
Dankó #18838 Egy kérdésem lenne.Geforce 4 TI-m van és érdekelne hogy tényleg olyan szar lesz a minősége a képnek mint amint azt a faq-ban látni lehet, avagy vkinek sikerült e normális minőségben játszania vele, ugyanis most szeretném megvenni de abban az esetben nem fogom ha nem lehet élvezhetően játszani vele geforce 4 kártyákon. -
lachun #18837 Ez mit jelent...... Jön a WWII mod!!!???!!
-
Nah a demo lejátszással egy gond van egyenlőre. Valamiért csak 800x600-ban játsza vissz. Ha állítom akkor elszáll a cucc. -
én teamkill miatt, mert apc-be coltunk 5-en, abból 1 én vagyok
és felrobbantott minket egy helikopter
mivel én voltam a vezető rögtön berakott 4 teamkillt és ki is bannolt a szerver -
Akkó nincs :D Csak tippeltem, és nem néztem körbe. -
nincs 
bf2tracker country demo -
jó lenne akkor eldönteni, mert amiket néztem azok már mind fullon vannak
-
soroljam :P
1.pb-vel való problémák (gamehack) többszörös globál bann
2.tiszteletlen viselkedés
stb -
nemtom mondtam-e mar, de faqbol elerheto a bf2es full introkihagyo cumo... -
az miért van hogy regeditben beírtam egy generált cd keyt és mégis azt írja ki amikor serverre csatlakoznék hogy cd key in use? -
nja.... nem tudjátok h miért lép ki idönként a játékból csak úgy? -
star, cca 2 hete megvan a kártya, de nem, még mindig nem volt időm átszerelni a gépemet. új alaplap, vcard, vinyo, stb kerülne bele, új vindoz, miazmás. nincs rá időm/erőm. majd egyszercsak leszek :)))) -
Nekem az eredeti is kilép ha nem butitom le a video beállításokat megfelelően, illetve multiplayer esetében sajnos van egy ismert probléma miszerint a linuxos szervereknél map váltásnaál kidob a game. -
Szerintem van. Amúgy BB. Megjött a kareszod már? -
hi akinek megvan eredetiben a játék az lécci irjon egy privátot nekem hogy kilépked e a multis résznél??
mer az egy dolog hogy a tört verzió kilépked de lehet hogy az eredeti nem!!
thx -
ok ,) viszont vki meg tudná adni, h van-e még egyáltalán bf2 demo szerver, vagy már mind átállt fullra? -
Csak előbb teljesen szeretném megtanulni, hogy ne írjak hülyeségeket :D -
Nah kicsit szórakozok vele azt írok róla hogy mit merre meddig. -
ez esetben talán írd le hogyan? :)