172102
  • Ahhoj
    saját -ot j-vel, koszi :P
  • scorpeeon
    na, akkor videót lejátszani már elméletileg tudnék,de késziteni hogyan lehet pl single playerben? konzolba kell vmit beírni vmit? és a lejátszót honnan lehet elérni?
  • LBandi
    Jóvan mondom ha ti gerinctelenül akartok jáccani akkor legyen de sirás lessz a vége ha 5 perc után már spawnolni sem tudtok....
  • Lancimator
    Jaj istenem. Persze hogy lehetséges a bc. Hogy oldották volna meg a készítők? Egy energiapajzzsal? Kicsit rontaná a játékélményt.

1, ha csak az artillery-t lövik ki nem szól senki semmit. Még akkor sem ha oda és visszamenet megöl egy-pár embert.
    2, szerintem azért az jelent valamit hogy a zászló át van húzva nem?
    3, ha valaki akkor bc-zik vagy br-ezik amikor minden pont az övék akkor sem helyes de valahogy meg lehet érteni mert unatkozik. De 1 perccel a kezdés után az szánalom.

Ez az én véleményem.
  • TDC Geronimo
    Suicide gomb......spawn képernyőnél a térkép alatt
  • Starfish
    Az hogy mikor kilépsz a szerverről akkor közli hogy demo készült és letöltheted. =)
  • Running
    Jaj ne már. Én annak is tudok örülni, ha szétlőnek 25x egymás után mert béna, vagy bénák vagyunk. Akkor vagyok csak ideg, ha saját hibámból ölnek meg, vagy ha a sajátom, mert képtelen figyelni.
    A játék engedi a bc-t, innentől kezdve mind1 ki mit talál ki, mi jogos és mi jogtalan.
  • Nagydög
    "Ahoz képest mikor valamelyik nagylán ellen nyomtuk és az eggyik arc a felszálló gépet lekapta helyböl mondtuk neki hogy nem kéne bczni meg ilyenek és ö bocsánatot kért majd leparkolt a kifutópájánkra a mig-jével és átadta !
    Ez lenne a helyes magatartás!"

Sajnos nem talalom a beallitasok kozott, de meg tudna mondani valaki, hogy melyik gombbal tudom bekapni a fegyver csovet, ha hivatalnokokkal talalkozok valamelyik szerveren jatekosok helyett? Ugy gondolom mindenkeppen azonnal ongyilkosnak kene lennem, ha veletlenul fegyvert talalok fogni valamelyikre. Nem tudom, mi a rosszabb. Olyanokkal jatszani, akik minden trukkot, bugot, cheatet vegigprobalgatnak rajtam, vagy olyanokkal, akik az angol kisasszonyoktol jottek teadelutanra, es hatszaz oldalas szabalykonyvvel kivannak kuzdeni.
  • BEAST #19455
    ... ne csak dobálozz a szavakkal ... fejtsd ki ha lehet ... szerinted az lenne a fair ha a támadó csapat megvárná amíg az ellen spawnol , fedezékbevonul , célba vesz és majd szépen egyszerre elkezdjük lőni egymást ... könyörgöm ez nem párbaj :DDD ha meglát az ellen lelő , ez van .
  • TDC Geronimo
    Amikor csatlakozol a szerverre ott kiírja a beállításokat...nah ha ott 1-es van akkor megy rajta ;)
  • Pharaoh
    Próbáld ZA-t kilőni és nézd meg úgy is lagol-e.
  • TDC Geronimo
    Lehet valami kémprogi. Nézz körül valami spy progival hátha.
  • joebacsi
    lol :D
  • lac coo
    Mi jelzi ha egy szerveren megy a battlerecorder ?
  • kev
    Nah, okosok..Ha abbahagytátok egymás fikázását, valaki mondja meg nekem, hogy mi a f..ért, laggol nálam az összes magyar szerver, mint az állat ?

ZA, Nod32 van fennt (ADSL).
  • Pharaoh
    Tod lézetik, olyan hogy sportszerűség és ferplay. (ha ezt tudnám, hogy kell írni)
  • Starfish
    Bazzeg. Az UAV és egy jó Commander = wallhack? :D:D:D:D Én már mondtam squadoknak hol az ellen mikor ránéztem a térképre és foglalták a zászlót nekünk :D
  • SLYTHOMi
    megelőztél, cmd-t is fel akartam rakni
  • joebacsi
    micsoda dejavu *hüpp-hüpp* :)
  • haxoror
    cigu-[[b]hun[/b]]
    "en ? inkabb a kocsog csiter magyarokat keni kibannolni oreg"

érdekes...

• joebacsi
    miabajod vele kicsiszivem? :)
  • Guer
    Most végig olvastam a topicot és loooool
    nevettem egy jot rajta
    itt ugyláccik mindenki überprogémer
    de vegyétek már észre hogy ez nem erröl szol...
    nézzétek meg a css topicot ott is szoktak nézeteltérések de ami itt van...
  • TDC Geronimo
  • 0Fritz0
    Mivel szent kötelességünk a flémet életben tartani, íme:

• Running
    Hi Borg!
    Kicsit el vagyok maradva. Mi a stájsz most az [SG]-s dologgal? A teams topic meg nem nyitható most nekem...:)
    Ja tök jó tudni mi az a BC meg ilyenek...tegnap pl ranked szerveren simán volt, vagy 20x haltam meg emiatt és nem anyáztam mert aki béna és elveszti az összes bázisát az szívjon így. :) Szóval azon a szerveren bombázták, heliről, tankkal lőtték sniperezték egyszerre. Ja a vadász gép is bombázta. El is vesztettük secc pecc, de következő fordulóba megkapták. :) Szerintem ez nem probléma, minek ide tiltások, ha a játék ad rá lehetőséget.
  • BEAST #19438
  • Starfish
    :D
  • TDC Geronimo
  • TS Zolly
    Na mék enni, oszt szijjeszta. Ne nagyon irkáljatok me nem akarok annyit vissza olvasni. !!!
  • Starfish
    Nem lehetne abbahagyni? Ez már csak felesleges szófecsérlés. Mindenki viccel és ezzel megy a flame. Szerintem nincs értelme. Kicsit máshova állított azt a bizonyos vonalat valaki ugyebár, más megelég közel a vonalhoz játszik. Nem lépte át. És most BCzzen le aki akar, de ha zászlót foglalok és oda spawnol valaki akkor lelövöm. Sőt tüzérséget küldök a repterére, hogy a heliket és repcsiket kiktassam ha ott vannak. Szerintem mivel ezek a lehetőségek benne vannak a játékban ki lehet használni őket. Meg amúgy is. Nem az az első dolga egy háborúban a feleknek, hogy megbénítsa valamelyik részét a másik seregnek? Szabotálja a radart, tüzérséget, lebombázza a reptereket, a főhadiszállásokat? Ott támad ahol a legnagyobb kárt tudja okozni. És ha eljut addig a pontig, minden áron megvédi magát hosz túl akarja élni. Akkor élő háborúban is ráordítanál a rra az emberre hogy BC?.....
  • Tufa
    egy SG-st sem láttam még az alábbi pontokat elkövetni :DDD
    Nem LBandi volt az aki lámázot, bc-zet megállás nélkül?
  • TS Zolly
    Ahha! Most már tom az SG Teams ,,szabadcsapat,, miért nem akar warozni. Mindig ti nyernétek.
  • polak
    aztán majd ellesznek magukban:)
    erőssen kétlem hogy valamit is át kéne hozni a régi játékokbol:)
  • polak
  • Bandew
    Jajj de így van!
  • BEAST #19428
    nemrég clean sweepen rögtön a MEC artikra meg a radarra mentem és amikor lehetőségem lett rá beugrottam egy tankba a zászló mellé ... közben spawnolgattak a MEC-cek én meg daráltam őket ... erre a fél MEC csapat elkezdet sikongatni hogy BC BC ... pff ... ha kint parkoltam volna az úton arra várva hogy kijöjjenek és én frageljek az BC de ha zászlót foglalok és megvédem magam sztem nagyon is jól teszem ...
  • Tufa
    War szabályok, az nyer aki:
    -Legtöbbet káromkodik
    -Legtöbbször írja le a Láma szót
    -Legrégebben és legtöbbet kockúl a gépnél
    -Legtöbbet fenyegetőzik hogy igy meg úgy végez veled a való életben(amiből kb az lenne hogy megdobna a szemüvegével és sírva elrohanna ha látná hogy nem robban)
    -Leggyorsabban irja le a cheater, BC, BR szócskát miután meghalt

Automatikus kizárás annak,:
    -Akinek van pofája lelőlni a "pro"-kat
    -Aki nem válaszol a sértegetésekre
  • dronkZero
    Hát b+, qrvajó lenne ilyenekkel szopni waron. Már megbocsáss.
    Inkább alázzanak szarrá, de nehogy már gondolkoznom kelljen minden egérklikk előtt, hogy na, ez most vajon átlépte azt a képzelt vonalat, vagy nem? És ha egy hőkövető berepül, és kiszed valamit? Akkor megóvjátok a meccset?
    Úristen, bazzeg, ti komolyan ezt akarjátok?!
  • BEAST #19425
    fejezd már abba , htx ...
  • Starfish
    Bazzeg. Nem értem.... Beszéltek itt BC-ről meg minden. De azt nem értem hogy hogy lehet BC, ha artilery-t kap egy bázis. Legyen az bármelyik bázis. Azért mert kapja az áldást és közben spawnol oda... Na bumm. Velem is megesett. Az meg hogy átmegy, felrobbantja valaki az ellen tüzérségét, radarját stb... hát kérem háború van. Közben meg megvédi magát és aki oda születik azt lelövi? Ha látja hogy valaki oda születik akkor hagyja békén ss hagyja hogy megölje őt? Vicces.

Ha télleg ott táborozna direkt emiatt akkor oké télleg BC. ennyi =)