172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Fogadjunk, hogy ezt bele lehetett volna suritani 10 mondantba es akkor lehet hogy ahhojon kivul mas is elolvassa. -
Borg #20108 Biztos megsértek pár embert azzal, hogy én nem szoktam kertelni, és kimondom a véleményemet.
De a BF/DC klánok jelentős része (akik egy közösséget képeznek, és a vetületük sajnos itt az SG-n is megvan) mára olyan lett, mint egy belterjes falu egy horrorfilmben. A lakók egymást dugják, de ha valaki kintről jön azt kiutálni, leugatni, megölni. Pontosan leszűrhető ez abból is, ahogy itt ebben a topikban egyesek az újoncokhoz állnak. Hihetetlen tapló és bunkó módon kezelnek embereket, és mikor valaki ezt szóváteszi nekik, akkor összpontosítják a támadásaikat arra az emberre egyből. A kezdők csak faszlámák, és hülyegyerekek, akik úgysem tanulnak soha, és úgyis csak az Ő játékukat akadályozzák. Mintha a BF valami különbejáratú kupleráj lenne, ahova csak az öregek járhatnak... akik persze sosem voltak kezdők, hanem beleszülettek a profizmusba. Amely profizmus sajnos csak a kultúrát felejtette el rájuk erőltetni.
Én bevallottan azért hagytam el tavaly a BF közösséget (és anno CS-t is hoszzú évek után), aminek addig szerves része voltam magam is, mert ez a "csak egymásnak nyalunk, és mindenki más faszláma" című hozzáállás marhára nem tetszett.
Szal Ahhoj lefety lefyetyet légyszíves azoknak címezni, akik a fentebb említett közösségnek nyalnak minden egyes megnyilvánulásukkal. Szal az hogy neked címeztem ezt most, csak erre vonatkozott, a többit ne vedd magadra.
Bármilyen bunkó, tapló legyen az adott ember, mindig jön még pár az adott klánból, vagy egy másikból, aki mindegy mire de helyesel neki. És közös erővel elkergetik az újakat, az érdeklődőket, sőt bárki mást is, aki nem csahol az ő véleményük után kutya módjára.
Nem, nem címeztem senkinek konkrétan a fenti jelzőket. Akinek kellene, azok úgysem ismernek magukra, kár a gőzért. Mindemellett általánosítani sem akarok, szal azoktól a klánoktól elnézést, akikre ez nem illik. Ők tudják magukról ezt úgyis, és eddig sem hőzöngtek itt. Van itt jópár ember (sőt talán a jelentős rész), aki teljesen normálisan tud fórumozni, normálisan áll a felmerülő témákhoz, és nem azt lesi egyfolytában hogy hol nyaljon mélyre valamelyik nagyöreg véleményének...
Természetesen, szabad fórum, szabad a vélemény. CSAK A MEGNYILVÁNULÁSI FORMA, AMI NEM AZ !! Aki még mindig abban a tévhitben él, hogy az internet anarchia, és elbújhat a nickje mögé bármit is tesz, az jobb ha felébred. Ugyanis ITT tenni tudunk, és tenni fogunk az önjelölt progémerek viselkedése ellen. Ha mástnem annyival, hogy máshova kégyszerítjük őket fórumozni. Ennél többet senkivel nem is áll szándékomban nekem sem foglalkozni.
Biztos ismerős egyeseknek a CS sceneből a dolog, bár a BF-es emberek nagy része szereti igen gyorsan elhessegetni magáról ezt az összehasonlítást. Pedig ugyanoda fejlődött a közösség, ÉBRESZTŐ! A CS-s progémerek is fújnak mindenki másra, és ugyanilyen bunkón bánnak a kezdőkkel. Azt hiszik csak az ő klánjuk a szent, és a legjobb, ezért csak nekik van joguk szabályokat teremteni a BF közösségben, a szervereken stb. Illetve ők a felvételi bizottság is, akik dönthetnek abban, hogy bárki egyátalán elindíthatja e a játékát a gépén. Nevetségesen hangzik igaz? Pedig észre kellene venni, hogy ez a helyzet.
Persze, nem azért vannak a pro klánok, hogy mindig az újakat támogassák, jogos. De ne is ugassák le őket folyton! Menjen el a francba, ha nem tetszik nekik a rendszer. De unalmas, hogy ezzel van tele ez a fórum. Hihetetlen milyen alpári tud lenni pár ember ebben a játékban. Mintha az élete múlna ezen, hogy a saját kis közösségét megvédje a "faszláma kezdő"ktől.
Van egy másik topik ezen a fórumon, ahol anno elkezdtünk fellépni ez ellen. Eleinte az ment mint itt, hogy anyázások voltak, meg büntipont osztások, több kevesebb sikerrel. Most meg lehet nézni a topikot. Kultúrált mederben folyik bármiről is beszélgessünk, így azt nem is kell megnyírbálni, moderálni. A vérpistike típusúak elhúztak, és nem is hiányoljuk/sajnáljuk egyiket sem. Aztán megalapítottuk az SG Teamet, ami rendkívül jó közösség lett az alapelveivel, ami többek között pont azt a bunkóságot tiltja, amit itt egyesek oly szabadon megengednek már maguknak.
BF múlt... ennyi meg annyi éves. Meg híres klán. Hatalmas score. Mit számítanak ezek, ha emberként meg nulla az illető? Nem persze nem nulla. Mert a saját klánja, és még páran áltisztelettel vannak iránta az eltöltött évek miatt. Egymás alá adják a lovat a kívülálló emberekkel szemben. Meg persze, nekem nincs is jogom megítélni senkit sem. Csak nekik van engem... ugye?
Én meg mondtam róluk véleményt. Akkor is, és most is. Akkor abbahagytam a BF1942-t, aztán egy jódarabig játszottam DC-t, mert ott jófej emberek voltak. Aztán arra is ráuntam, de ez már más tészta, más idők jöttek. Most meg megmondtam a véleményemet a mai BF scene-ről. Persze, lehet hurrogni hogy sok közöm már nincs hozzá, és ez így igaz. Csakhogy ennek a scenenek egy bizonyos vetülete itt van ezen a fórumon. És nagyon sok embernek (még ha nem is bonyolódnak vitába) nem tetszik a stílusuk. Ez ellen meg lehet tenni, és van egy sémánk amivel egyszer már sikerült oldódást hozni egy ilyen helyzetbe.
Szal egy szó mint száz, lehet utálni engem, azért amit képviselek (moderátor itt, vagy az elveim miatt). Lehet utálni a csapatot is bármi okból. Lehet utálni ettől kezdve az SG fórumot is. De itt két lehetőség van: Kultúrált fórumozás, vagy távozás. És aki távozik, azután nem hullatunk majd könnyeket. Lehet, hogy eltart egy darabig míg innen lemorzsolódik az említett rész, de le fog. Bizos futunk még pár flém kört is addig, de ha ez kell, hát legyen.
Aki erre szeretne erre érdemben reagálni, azzal kész vagyok értelmes eszmecserét folytatni privátban. Én nyitott vagyok az olyan dolgokra is, amivel eddig esetleg nem vagyok tisztában, és változtatnának a kialakult képen. Lehet, hogy van ilyen. Én tudok változtatni a véleményemen ha kell.
Mindemelett kérek mindekit, aki egy kicsit is érzi, hogy nem itt kell folytatni a flamelést, az ne is itt reagáljon erre, hanem PÜ-ben. Biztos lesznek akik találnak kiforgatnivalót, kivetnivalót a szavaimon, és ők biztos neki is állnak flamelni itt (vagy lehet hogy máshol, a hátam mögött). De legalább leszűrhető, hogy ki mi mellett foglal állást.
A jövöben viszont nem reagálok az ilyen stílusú támadásokra, max moderátori eszközökkel.
PS: Még egyszer, a hsz nem Ahhojnak szólt, csak az ő hsz-e indította el bennem a gondolatsort. -
Thanatos #20107 azt még nem bf-nek hivták hiába az votl az "elődja" a bfeknek :) tehát az nem tartozik bele a bf multba :D -
TS Zolly #20106 Floodolás nektek mit jelent??? Költői kérdés. Holt komolyan kérdem! -

-
Találós kérdés:
ha én a Codename Eagle megjelenésének napja óta játszom a sorozattal, akkor hány éves "bf" multal rendelkezem?
;)))
A helyes megfejtőket kisorsoljuk!! -
vegul is...
short message sending.... :)) -
TS Zolly #20102 Méé?? Ugy nem lehet?? -
Seat #20101 én meg azt hittem a felkiáltójelet is sms-ért kapták... -
cofb-borg #20100 Es harom x utan jar a fekete pont 5 fekete pont utan a kis egyes harom kis egyes utan meg megtanulsz szamolni... -
TS Zolly #20099 Fogalmazza át ügyvéd ur.
JAG -
??? :D:D:D -
cofb-borg #20097 Na de kerlek ne rontsd a rolam kialakitott csodalatosan fenyes ragyogo kepet jooooo??? 
-
TS Zolly #20096 laf laf???? -
:DDDD -
TS Zolly #20094 Na most legalább nem logok ki a sorból, nem közösítetek ki. Köcce nem Cofb-os Borg. Hálám üldöz téged.
Egy kis ismertető:
Információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból -
Seat #20093 :)
ebben a hsz-ban 1 csomó nem stimmel:
"engem itt szerettek es becsultek a nepek'
"en egy rendes joravalo ember vagyok "
stb...
KAMU! :))) -
lefety lefety .DDDD -
Javítom magam. Én is ezt mondom! =) Nem kérdőjel én láma :D -
Borg #20090 Ha utánatok jelent meg az artiellry ikon akkor jogos is a bünti érte. (Bár még ekkor is van kb 8-10mp az elszelelésre...) Rám is nyomtak már artilleryt miközben foglaltam pontot, nem örültem neki. -
Én nem ezt mondom? Nah mind1. Lhete értelmetlenül beszélek. Namind1. -
cofb-borg #20088 jol beszelsz kollega :D -
szeretkezz ne háborúzz!!! -
cofb-borg #20086 felre vagyok ertve... azok az emberek akikkel egyutt nyomom mar egy ideje (uszkve 2 eve) volt hogy azt hittek en vagyok az aki kozbe nem is. Gondoltam ezt tisztazom egy nagyon furmanyos hozzaszolassal. -
Adjatok neki még1eeeeeeeet! :))) -
Áhhhhh bazzz. Ez most miért kell? Minke kell ilyeneket írni? Ha valaki megkérdezi tőled hogy te vagy az a Borg, akkor egy egyszerű nemmel válaszolsz és kész. Hameg pattog egyből neked akkor meg szépen megmondod neki hogy összekever a másikkal. Kész. De minek ez a nekem van 2 év BF multam szöveg? Most ettől nagyobb leszel vagy valami? Ugyan az maradsz attól még aki vagy. Az meg hogy SGs Borgnak 3 év multja van? Ő más ember ettől? Több bárki a másiknál? Ez kb olyan mint mitől sztár a sztár? Azrét mert ugyan olyan ember mint mi? Azért mert dolgozik a pénzéért? Jah igen tudom. Mert sok ember szereti. Nah akkor ha engem sok ember szeretne sztár lennék? Nem. Tessék már abbahagyni a vitát stb. Senki nem több a másiknál semmi miatt. Játszatok és mindenki játszon úgy ahogy tud. Hameg valami gind van akkor normálisan tessék megbeszélni és ne mutogatni meg verni a saját mellünket, mert nem sok értelme van. Csak több flémet szül. Ennyi. -
Te most mégis, mit osztod itt? Ott voltál a szitunál, vagy nem? Olvastad, amit írtam egyáltalán? Eléggé szelektív akkor a látásod.
Csak a te kedvedért, mégegyszer:
Ellenséges zászló, odamegyünk, lezúzzuk az ottaniakat (nyilván nem a BTRből puffogtatva kifelé, hülye!), 5en foglaljuk (biztos órákig tartott volna), szállunk vissza, hogy menjünk tovább, közben megjelenik a kis artillery ikon, és az első lövedék kiszedi a squadot.
Erre jár a bünti, akárki, akármit is gondol.
Egyébként nem értem, mit töröm itt magam... Buta is vagy, az arcod is nagy...
-
Borg #20082 Ez így van. -
cofb-borg #20081 hmm a 78-as uzenet gondolom vhol egy kvantumszingularitas szelen belesodrodhatott az anomaliaba mert nem latom sehol.... hmm hmm -
cofb-borg #20080 nincs mit teljesen onzetlenul elsosorban magamert tettem -
Borg #20079 A megjelenés óta játszottam vele neten is (pontos dátum passz). Bár tudom, hogy ezt szeretnék kétségbe vonni egyesek :) Utána lehet kérdezni az ex PT klánnál, akiknek az alapító tagjai között voltam ;) -
a single nem szamit :DDD -
Borg #20076 Köszi hogy tisztáztad a helyzetet.
És ja, az én 3 éves BF múltamat nem összekeverni az ő 2 évesével :DDDD lol. -
TS Zolly #20075 Okééé!!! -

-
Thx!
-
cofb-borg #20072 Tisztelt BF Scene!
Ezuton szeretnem bejelenteni es tisztazni hogy en, ex.borg (regen CoFB-borg) nevu bp. lakos semmilyen formaban sem vagyok azonos az itt Locutus/Borg neven elhiresult emberrel akinek az avatarja zold paca (elnezest a Trekkerektol), ellentetben az en csillogo mozgo csodammal a nevem felett. Tovabba ezuton szeretnem tisztelettel megkerni a scene tagjait hogy egy lapon se emlitsenek a fentebb emlitett Urral mert nekem van 2 eves bf multam es engem itt szerettek es becsultek a nepek, es ezt most erosen feltem az elmult esemenyek fenyeben.
Tehat, ha valaki gyilkossagra illetve egyeb tesfenyito eljarasokat tervezett volna az elkovetkezendo esemenyen illetve a kozeljovoben, tisztelettel kerem hogy szereny szemelyemet kimelje meg mert en egy rendes joravalo ember vagyok es nem erdemlem meg hogy valaki hatbaszurjon egy kapualjban.
Vegezetul szeretnek megkerni minden kedves forumozot amennyiben feltevedne az IRC-re es ott borg nevu egyent latna, az nagy valoszinuseggel en vagyok (tudjatok a joravalo, kedves, stb..) ugyhogy ne zaklasson azzal a szellemi nihillel ami itt folyik.
Maradok tisztelettel: Joravalo ex.borg -
Offline modba krealj 1 nevet magadnak. -
Egyéb hülye ötleted nincs? -
telepítsd újra a játékot :)