FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
cofb-borg #20072 Tisztelt BF Scene!
Ezuton szeretnem bejelenteni es tisztazni hogy en, ex.borg (regen CoFB-borg) nevu bp. lakos semmilyen formaban sem vagyok azonos az itt Locutus/Borg neven elhiresult emberrel akinek az avatarja zold paca (elnezest a Trekkerektol), ellentetben az en csillogo mozgo csodammal a nevem felett. Tovabba ezuton szeretnem tisztelettel megkerni a scene tagjait hogy egy lapon se emlitsenek a fentebb emlitett Urral mert nekem van 2 eves bf multam es engem itt szerettek es becsultek a nepek, es ezt most erosen feltem az elmult esemenyek fenyeben.
Tehat, ha valaki gyilkossagra illetve egyeb tesfenyito eljarasokat tervezett volna az elkovetkezendo esemenyen illetve a kozeljovoben, tisztelettel kerem hogy szereny szemelyemet kimelje meg mert en egy rendes joravalo ember vagyok es nem erdemlem meg hogy valaki hatbaszurjon egy kapualjban.
Vegezetul szeretnek megkerni minden kedves forumozot amennyiben feltevedne az IRC-re es ott borg nevu egyent latna, az nagy valoszinuseggel en vagyok (tudjatok a joravalo, kedves, stb..) ugyhogy ne zaklasson azzal a szellemi nihillel ami itt folyik.
Maradok tisztelettel: Joravalo ex.borg