172102
  • Me0w
    Kudtem' smst vae' ;>
  • Me0w

A vitához annyit tennék még hozzá érdemben , hogí annak idején amikor a Far Cry-t kezdem abszolút vérlámaként egyből a rakétavetőhöz nyúltam , irány az ellenség spawn ponja és agy neki ......

Erre irtam...
  • Zs0lt1
    te fel is fogtad, amit írtam, vagy csak elolvastad?
  • lac coo
    Jó helyre címezted :-)))
    Mert akkor nem értem ...
  • Seat
    hehe:
    "Mint edig minden"
    csak azért is! :)
  • lac coo
    Nevetségesek vagytok , komolyan :-DDDDDD
    De én itt abbahagyom nem kell ez nekem maradjatok csak meg "szűk közösségnek " mint ahogy Zsolt1 írta és legyetek rá büszkék :-DDDD
  • Ahhoj
    :)
    ennyit meger nekem :)
  • Me0w
    Latod, itt mar a hozzaalassal van baj... miert jo neked ha olyanokat olsz le akik meg vedekezni sem tudnak? Minek ezt leirni masoknak hogy rajojjel?
  • Ahhoj
    szerintem is, a h!c fantasztikus, az osszes bf-es meg dogoljon meg
    amit tenlyeg gondolok, az meg az, hogy inkabb epito jellegu hozzaszolast irj. thx.
  • Tufa
    viszavontam, de akkor is bátor dolog volt... ;)
  • BEAST #20140
    2 max 3 ember anyázott és már BF scene-ről beszélsz :DDDD vicc ...
  • Ahhoj
    egyszer leszarom, masszor nem kellett volna kiemelni, mert aki vegigolvassa a hozzaszolast, es meglatha ezt is, az nem a telefonbetyarkosos korosztal,y sokadszor honnan veszed hogy igazi szamot adtam meg? :DDD (amugy igazi...)
  • Tufa
    Nem az ujjoncoknak van nagy arca, sztem egyáltalán nem... Azt is megfigyeltem hogy azokon a szervereken ahol én jáccok, az általában több pontot elérő emberek mindig is csöndesebbek itt a fórumon, akik pedig a lista közepe-vége fele járnak, iszonyat nagy szájuk tud lenni (természetesen tisztelet a kivételnek) :)
  • lac coo
    A vitához annyit tennék még hozzá érdemben , hogí annak idején amikor a Far Cry-t kezdem abszolút vérlámaként egyből a rakétavetőhöz nyúltam , irány az ellenség spawn ponja és agy neki ......
    Sokan írták be , hogy te láma , te fasz , húzzál innen..stb...
    De volt egy klán -a H!C- aki csak annyit írt hogy : lac-coo! Ne rakétázz mert azt nem szeretjük !
    Mi mindíg is segítettünk , és segíteni is fogunk a kezdőknek (vagy ahogy én hívom őket: a jövő , aki majd lealáz minket.... )és teljesen le voltam döbbenve , hogy itt mi folyik ebben a topikban .....

Ha a BF scene ilyen akkor abból senki nem kér maradjatok meg magatoknak !!!
  • Ahhoj
    egyetertek, de ha mar kialakult egy ilyen helyzet, akkor azt meg kell beszelni ;) (nem flame...)
  • Zs0lt1
    Tudjátok a bf egy olyan játék, hogy a játékosai már régen összeszoktak és a 'szabályokat' is nagyjából közösen megírták.
    Most éppen az van, hogy bejött sok sok ember ebbe a mondhatni szűk közösségbe, újra akarják írni a szabályokat, amik már több éve jól működnek.
    Mi szeretettel fogadunk mindenkit, nem nagyon volt még olyan, h nem segítettünk az újjoncoknak. De a megszokott játékmenetünket ne akarja már átírni valaki akinek nagyobb az arca a nagyátlagnál.

A bc témában nem szóltam hozzá eddíg, de ezt most megteszem:
    Vegyük példának a cs-t, az úgyis olyan népszerű.
    Ottvannak az awp-s állatkák. Van olyan, h 10 emberből 9 awp-zik, (vagy vmi sniper puskával lő)
    Az is szonyat idegesítő tud lenni. Eddíg (tudomásom szerint) egyetlen magyar szerveren van szabályozva, h oldalanként egy sniper lehet. De ez sem működik rendesen.
    Ha ezt sem lehet rendszabályozni, akkor mi a faszért akarjátok rendszabályozni a bc-t.
    A bc létezik tenni lehet ellene. De igazatok van, picsogni könnyebb.
  • Meggymag
    Hihetetlen ami itt megy. Faxomért nem tudjátok úgy elfogadni a másikat ahogy van. Senki se tökéletes és mindenki máshogy gondolkodik és ez itt marhára láccik. Viszont ez egy public fórum így sokféle ember jár ide így állandó flémnek van kitéve a dolog. Viszont ha egy kis tisztelet lenne bennetek a másik felé és nem a fikázás menne itt állandóan akkor ténylegesen lehetne normális dolgokról beszélgetni, de míg azt figyelitek, hogy a másik milyen hibát követ el ill mit csinál olyat ami neked nem teccik és akkor FLÉMELSZ addig ez egy rakász szar lesz ami itt lesz. Mindenki nézzen magába egy picit és próbáljon már RESPECTel lenni a másik felé mégha az különbözik is. THX
    U.I.: (Direkt nem címeztem ezt csak az egyik félnek hanem mindenkinek(aki szereti)....
  • Thanatos
    dehogynem, a cs mégjobb , bár annak én már inkább közelébe se megyek :DDD
  • Ahhoj
    ja, es akit zavar, boccs hogy nem fert bele 10 mondatba, de ha mar mondjuk, akkor rendesen. akit erdekli, leolvassa, akit nem, arra megy ugy sem tartozik :)
  • Ahhoj
    Nos, ugy erzem most mar legyen komoly. Es azert nem privatban valaszolok, mert ugy erzem normalis hangnemben fogok irni, elfogadhato itt, es talan masok szamara is lejon valami ebbol illetve a valaszodbol (mert remelem lesz). Es neked se kell annyit privide irnod, meg legyunk mar tul ezen a flame-elesen, mert mar en is kezdem megunni :)

Szoval
    Ahogy borg is irta (az exes), azt hiszem egyeterthetunk abban, hogy ez a regi osszeszokott bf-es kozosseg nem kitaszitani akarja az ujakat, sot, segiteni akarja szerintem eleg szinvonalas faq-val, na aztan ott a bf.hu (aldott legyen a neved DonC es a tobbiek), amirol nem is kell beszelnem asszem, a kozossegert van (najo, meg egy kis reklam), nem keves munkaja van benne a progizoknak, akarcsak a tartalomszerkesztoknek. Azt hiszem te is belatod, hogy amikor mar 6546578x-szer kerdezik ugyanazt, vagy elorelathatolag fogjak, es ott van a faq-ban, akkor nem szivesen valszolgat az ember minden egyes alkalommal. Az lenne a bunkosag, ha nem is reagalnank ra. Teny hogy kicsit unottan, kicsit idegesen emgy el egy-egy faq szoveg, de ha annyira ki akarnank utalni meg a "faszlama kezdoket", akik faq-t se olvasnak, akkor ezt se tennenk.

A "lefety lefety"-em mogott a "szellemi tartalom" annyi volt, hogy kicsit olyannak erzodott, de en poenra vettem. Legalabb is legjobb emlekeim szerint en irtam oda azt a smily-t. Es ha hasonlora sikeralodna egy hozzaszolasom, de nem annak szantam volna, akkor en is poenra vennek egy ilyen reakciot.

Teny hogy van par ilyen-olyan ember bf berkein belul, de szerintem nem ez alapjan kene megitelni 100+ embert. Elnezest kerek az erintettektol, de mondjuk gondolom rajtam kivul ket ember szoba johet mindenkepp, amennyiben serti oket a nevuk megjelenitese, akkor majd kerem vki torolje ezt a par sort. Tehat pl ott van a bandi, de ot csak megemlitenem, mert ismerni nem ismerem, nem akarom megmondani milyen ember, nekem nem volt szimpatikus amit az elmult par napban muvelt, veled egyetemben. Tovabba ott van a kocka borg ( :P ), nos bevallom az ilyen alkalmanti megnyilvanulasai nekem is ellenszenvesek, nem is ertem miert kell ilyennek lennie, amikor szerintem az egyik legjobb ember a vilagon (tudom, lefety lefety ;D).

Vagyok en. Asszem hangot adtam annak, ami nem tetszik, ami mellett meg mindig kitartok, miszerint szerintem nem helyenvalo, hogy egy klan/szabadcsapat/tarsulas (mind1 hogy nevezzuk) itt reklamozza magat, meg ha az az sg-team is. Miert? Mert ez a forum az osszes bf2-sert van, egy kozossegi hely, szerintem reklamnak nincs helye, olyannak, ami nem erinti az egesz kozosseget. (ha regen ugy mondtam hogy nem fair vagy mit tudom en, az rossz megfogalmazas volt...). Tovabba egy-egy kerek szamert folytatott harc elotti szpem-et szerintem vegkepp figyelmen kivul lehetne hagyni... Nem tudom mas topikokban mennyire jellemzo, de ez a messze szinvonal alatti hagyomany mar hozzank tartozik. Es nem zavar senkit. Szerintem. Szigoruan szerintem. Mint edig minden. Volt mas is, amit emlitettem volna, esetleg felreertheto modon?

Ugy alapban a BF multat se ertem, mi ertelme hanytorgatni. Az, hogy celozgattam, hogy max single-be jatszotttal, vagy mit tudom en, nos annak ellenere, hogy nem emlekszem arra, hogy jatszottunk volna egyutt, annak ellenere poenra vettem, mert mint mondottam volt engem annyira nem erdekel. Lehet hihetetlen de a legjobb baratom nem egy os bf-es :o

"És aki távozik, azután nem hullatunk majd könnyeket. Lehet, hogy eltart egy darabig míg innen lemorzsolódik az említett rész, de le fog. Bizos futunk még pár flém kört is addig, de ha ez kell, hát legyen."
    Ne vedd celzasnak, de honnan veszed, hogy te nem tartozol bele? Ez a hozzaallas kicsit olyan, hogy aki nem a te altalad elkepzeltek szerint gondolkodik, az vesszen. Csak arra akartam ramutatni, hogy ebben nem biztos hogy igazad van, es nem celzok arra se, hogy te azok koze tartozol, akikert nem hullatnank konnyeket, szigoruan csak arra, hogy ez nem biztos, hogy igy helyes....

Ha esetleg ram ertetted volna, akkor nem kivanok a net moge elbujni (lehet akkor nem jarnek talikra meg miegymas?). De legyen, Nyiregyhaza, Koranyi F. u. 32/c 2/6. Ha valaki jonni akar, csorogjon ram (30/973-555-4), nem biztos hogy itthon vagyok. Ja es lehet, hogy csak asvanyviz van itthon, ugy hogy hozz sort is ;DD

Mondanam hogy szemelyesen kenyelmesebb, es beszeljuk meg LAN-on, de reszemrol egy reszt szeretnem mielobb tisztazni a dolgokat, masreszt szeretnem kerulni az ilyen temakat. Nem, nem azert mert kinos, hanem mert amilyen ritkan tudok talalkozni egyesekkel, inkabb rajuk meg miegymasra szentelnem az idot, es szorakozasra, mulatozasra, hepajra. Amennyiben te is Nyiregyhaza kornyeki vagy, akkor persze osszefuthatunk megdumalni, pontot tenni az i-re, vagy ahogy jobban tetszik.

Erzem hogy valami kimaradt, majd irom, ha eszembe jut, es varom valaszod...

PS: nem olvasom el megegyszer ezt a sokat itt, amit irtam, ugy hogy remelem nyelvtanilag miegymas helye, de legalabb is ertheto ;)
  • fistin
    na mi az megint áll a báll???
  • lac coo
  • lac coo
    Természetesen tisztelet a kivételnek :-DDDD
    Vannak normálisak is ( remélem:-()
  • BEAST #20126
    köszönöm ... ha jól tudom még nem ismerjük egymást ... de látom véleményed már van ... nc
  • lac coo
    Hát ..Eggyet értek veled sajnos :-(((((
    Én még ilyen scene-t nem láttam mint a BF , mindenki profi és egyben paraszt mint az állat egy rakás kissebbrendűségi komplexussal .....
  • Zs0lt1
    Nnah bólogató jános is megjött.
  • Istencsászár
    na ez igy igaz ahogy leirtad
  • Seat
    link neve: képfeltöltés,hogy ne legyen félmonitor az sg. :)
  • haxoror
    squadleader nc :P
  • haxoror
    I got the power!
  • cofb-borg
    Jo jo tudom, te az ingeddel es a meztelen felsotesteddel jarultal hozza mindannyiunk szellemi felemelkedesehez
  • Pepti
    erovel??? Ugyanmar... sippal, dobbal, nadihegeduvel... jaegerrel, breezerrel, vadasszal, sorrel, rummal... zenevel, tanccal, eneklessel... :-) De nem kozos "erovel" epitjuk ezt ;-)
  • cofb-borg
    Csak annyit szeretnek hozzafuzni hogy a gondolatmeneted csak azon az egy ponton hibazik hogy nem progamerek vedik a sajat portajukat, hanem egy jopar eve egyutt jatszo kozosseg vedi a sajat hatarait az idegenek elott. Nem az ujoncokkal van baj, ha igy lenne nem lenne FAQ es egyeb segito oldalak, IRC-s kozosseg, forum, honlap stb.
    Az altalad csak kuplerajnak nevezett tarsulat pedig nem egymast nyalja, hanem meg kellene mar erteni vegre hogy ezek az emberek (akikkel megadatott az a szerencse hogy mondhatom hogy joban vagyok, vagyunk, stb.) nap mint nap egyutt jatszanak, megismerik egymast, es ha 1x eljonnel egy BF talira (most itt az alkalom) megertened hogy nem egymast dugjuk hanem tiszteljuk es megbecsuljuk, es valamilyen szinten feltjuk is azt amit mostmar tobb mint ket eve epitgetunk kozos erovel.
  • Seat
    Küldtem 1 ilyen privit:
    "Biztos megsértek pár embert azzal, hogy én nem szoktam kertelni, és kimondom a véleményemet"
    sajna én is ilyen típusú ember vagyok - viszont nem ismertem magamra a "bunkók" között,így majd alkalomadtán (BF2 LAN) elmondanám személyesen is a véleményemet.
    De NO FLAME,csak azért írtam le ide is mert,így korrekt.

• HU.man butcher
    Istenem ennyi hülyeséget
    Én csak az első pár mondatot olvastam el, ez a belterjes rész......, amugy Te vagy a kintről jövö?
  • CAD
    Pedig de! ;) Viszont neked tenyleg nem artana... ;>
  • izb
    Pedig neked sem ártana.....
  • TS Zolly
    Elolvastam azé, ne sirj. Szép kézirásod van. De lécce mond má meg mijaza flood???
  • Borg
    Biztosan, de ha 10 mondatba sűritem, akkor még több kiforgatni valót talál rajta aki keres. Ez most így kívánkozott ki, akit nem érdekel, nem olvassa el.
  • TS Zolly
    Hu ezt hány nap alatt hozta össze??? Egyébként meg nem érdekel, inkább mék dugom a régi BF-eseket.

Inkább arra válaszolj, mijaz a flood????!!!!!