• Ahhoj
    Nos, ugy erzem most mar legyen komoly. Es azert nem privatban valaszolok, mert ugy erzem normalis hangnemben fogok irni, elfogadhato itt, es talan masok szamara is lejon valami ebbol illetve a valaszodbol (mert remelem lesz). Es neked se kell annyit privide irnod, meg legyunk mar tul ezen a flame-elesen, mert mar en is kezdem megunni :)

Szoval
    Ahogy borg is irta (az exes), azt hiszem egyeterthetunk abban, hogy ez a regi osszeszokott bf-es kozosseg nem kitaszitani akarja az ujakat, sot, segiteni akarja szerintem eleg szinvonalas faq-val, na aztan ott a bf.hu (aldott legyen a neved DonC es a tobbiek), amirol nem is kell beszelnem asszem, a kozossegert van (najo, meg egy kis reklam), nem keves munkaja van benne a progizoknak, akarcsak a tartalomszerkesztoknek. Azt hiszem te is belatod, hogy amikor mar 6546578x-szer kerdezik ugyanazt, vagy elorelathatolag fogjak, es ott van a faq-ban, akkor nem szivesen valszolgat az ember minden egyes alkalommal. Az lenne a bunkosag, ha nem is reagalnank ra. Teny hogy kicsit unottan, kicsit idegesen emgy el egy-egy faq szoveg, de ha annyira ki akarnank utalni meg a "faszlama kezdoket", akik faq-t se olvasnak, akkor ezt se tennenk.

A "lefety lefety"-em mogott a "szellemi tartalom" annyi volt, hogy kicsit olyannak erzodott, de en poenra vettem. Legalabb is legjobb emlekeim szerint en irtam oda azt a smily-t. Es ha hasonlora sikeralodna egy hozzaszolasom, de nem annak szantam volna, akkor en is poenra vennek egy ilyen reakciot.

Teny hogy van par ilyen-olyan ember bf berkein belul, de szerintem nem ez alapjan kene megitelni 100+ embert. Elnezest kerek az erintettektol, de mondjuk gondolom rajtam kivul ket ember szoba johet mindenkepp, amennyiben serti oket a nevuk megjelenitese, akkor majd kerem vki torolje ezt a par sort. Tehat pl ott van a bandi, de ot csak megemlitenem, mert ismerni nem ismerem, nem akarom megmondani milyen ember, nekem nem volt szimpatikus amit az elmult par napban muvelt, veled egyetemben. Tovabba ott van a kocka borg ( :P ), nos bevallom az ilyen alkalmanti megnyilvanulasai nekem is ellenszenvesek, nem is ertem miert kell ilyennek lennie, amikor szerintem az egyik legjobb ember a vilagon (tudom, lefety lefety ;D).

Vagyok en. Asszem hangot adtam annak, ami nem tetszik, ami mellett meg mindig kitartok, miszerint szerintem nem helyenvalo, hogy egy klan/szabadcsapat/tarsulas (mind1 hogy nevezzuk) itt reklamozza magat, meg ha az az sg-team is. Miert? Mert ez a forum az osszes bf2-sert van, egy kozossegi hely, szerintem reklamnak nincs helye, olyannak, ami nem erinti az egesz kozosseget. (ha regen ugy mondtam hogy nem fair vagy mit tudom en, az rossz megfogalmazas volt...). Tovabba egy-egy kerek szamert folytatott harc elotti szpem-et szerintem vegkepp figyelmen kivul lehetne hagyni... Nem tudom mas topikokban mennyire jellemzo, de ez a messze szinvonal alatti hagyomany mar hozzank tartozik. Es nem zavar senkit. Szerintem. Szigoruan szerintem. Mint edig minden. Volt mas is, amit emlitettem volna, esetleg felreertheto modon?

Ugy alapban a BF multat se ertem, mi ertelme hanytorgatni. Az, hogy celozgattam, hogy max single-be jatszotttal, vagy mit tudom en, nos annak ellenere, hogy nem emlekszem arra, hogy jatszottunk volna egyutt, annak ellenere poenra vettem, mert mint mondottam volt engem annyira nem erdekel. Lehet hihetetlen de a legjobb baratom nem egy os bf-es :o

"És aki távozik, azután nem hullatunk majd könnyeket. Lehet, hogy eltart egy darabig míg innen lemorzsolódik az említett rész, de le fog. Bizos futunk még pár flém kört is addig, de ha ez kell, hát legyen."
    Ne vedd celzasnak, de honnan veszed, hogy te nem tartozol bele? Ez a hozzaallas kicsit olyan, hogy aki nem a te altalad elkepzeltek szerint gondolkodik, az vesszen. Csak arra akartam ramutatni, hogy ebben nem biztos hogy igazad van, es nem celzok arra se, hogy te azok koze tartozol, akikert nem hullatnank konnyeket, szigoruan csak arra, hogy ez nem biztos, hogy igy helyes....

Ha esetleg ram ertetted volna, akkor nem kivanok a net moge elbujni (lehet akkor nem jarnek talikra meg miegymas?). De legyen, Nyiregyhaza, Koranyi F. u. 32/c 2/6. Ha valaki jonni akar, csorogjon ram (30/973-555-4), nem biztos hogy itthon vagyok. Ja es lehet, hogy csak asvanyviz van itthon, ugy hogy hozz sort is ;DD

Mondanam hogy szemelyesen kenyelmesebb, es beszeljuk meg LAN-on, de reszemrol egy reszt szeretnem mielobb tisztazni a dolgokat, masreszt szeretnem kerulni az ilyen temakat. Nem, nem azert mert kinos, hanem mert amilyen ritkan tudok talalkozni egyesekkel, inkabb rajuk meg miegymasra szentelnem az idot, es szorakozasra, mulatozasra, hepajra. Amennyiben te is Nyiregyhaza kornyeki vagy, akkor persze osszefuthatunk megdumalni, pontot tenni az i-re, vagy ahogy jobban tetszik.

Erzem hogy valami kimaradt, majd irom, ha eszembe jut, es varom valaszod...

PS: nem olvasom el megegyszer ezt a sokat itt, amit irtam, ugy hogy remelem nyelvtanilag miegymas helye, de legalabb is ertheto ;)