172102
  • Rafia
    miva? bejöttek? szabályok? lemaradtam valamiről?

A szabályokat a mindenkori szerver admin írja. Pont. Aztán a jónép majd dönt a lábával.

Minden újonnan "jöttnek": welcome, ne törődjetek protokoll hülyeségekkel, nem a parlamentben vagyunk. Kérdezzetek bátran (csekk banner előtte), játsszatok értelmesen és tiszteljétek játszótársaitokat. Ez nem egy zárt körű klub.

Minden réginek: eredmények és energia ide v oda, a respect nem kérésre jön, hanem magától...

Már alig várom, ahogy 1-2 public csapat szépen lenyom klánokat a saját szervereiken, akik eddig a TS miatt többnyire verhetetlenek voltak. Mély tisztelet azoknak a klánoknak, akik publikon sem mindig egy oldalra tömörülnek.

SG team: nem értem, hogy a saját fórumán miért ne szervezhetne saját csapatot az SG...

én ennyivel járultam hozzá a 30k-ért folytatott küzdelemhez gogogo

• Zs0lt1
  • dronkZero
    Nekem utolsó tapasztalatom az volt CE-vel, hogy a nagy nehezen modemmel netről leküszködött peccsel is multiban egyszer lehetett normálisan spawnolni, utána a szerveren máshol spawnolt az illető, mint amit a saját gépén látott.
    Na, peccs után feladtam... Egyébként nagyon tetszett.
  • Ma2ska
    Szerintem a legnagyobb ősrutin bf -esek is követnek el hibát, ergó senkinek sincs alapja lámázni a másikat, én megbocsátó jóindulattal szoktam nézni egyes bénázó, tk halmozó embereket, aminek page up-pal is nyomatékot adok, persze hogy idegesitő. A stilus eldurvulása nem csak a BF ra jellemző bármilyen más netes játékban tapasztalható kis hülyegyerekek magamutogató megnyilvánulása ami folyamatos faszlámázásban és az önkritika hiányában nyilvánul meg, nem bf specifikus jelenségröl van szó..
  • arty
    én amugy borgal értek egyet, pedig nem vagyok egy bf nagyöreg, klánozni sem szoktam, de soxor tényleg én is minősíthetetlenül, indulatbol irtam ... de nemigaz h nem lehet belépni egy k. squadba ;))
  • arty
    :D

nem ennek az alapjaira épült, hanem ez AZ! A készítők UA-k. A codename eagle tulajdonképpen a Battlefield 1914 vagy Battlefield 0 :D Nem alapjaiban volt BF, hanem teljesen. Zászlók, jármüvek, harc, többen 1 jámüben, háboru, lelőlek, ... LAN-on talán egy időben a legtöbbet játszott játékom lehetett... n evetséges, hogy a hidat abban is szét lehetett lőni, aztán sokáig nem, és most megint :))

szoval ne probálj megsemmisiteni, csak mert te akkor még egy kis p*csi voltál, azt sem tudtad mi az a szájmítyógép :))

A codename eagle elődjét csak azért nem emlitem fel, mert az már tényleg a lotusz szprit kategoria lenne :))

;))))))))
  • xj700t
    Jahh, azt láttam/olvastam volt egy kis csúnyánnézés :)
  • fistin
    aahhahhahhhaahhah
  • BEAST #20182
    fele? :DDD
  • Ahhoj
    aa nem, volta jo hosszu es foleg tartalmas hozzaszolasok is ;)
    meg meg legalabb egyet varok szemely szerint :)
  • xj700t
    Csak hogy legyen valami a gémmel kapcsolatos is, mert mára megint 420 új üzi fogadott. :)

Gyanítom a fele megint smaltalk volt :)
  • fistin
    HÁT EZAZ!!!!!
    :D
  • Ahhoj
    upsz, latom mar irtal :)
    ment meg egy priv :)
    (ez is ilyen bf-es ertelmi szint beirogatni a kozosbe, hogy priv ment? :D (hagy pukkadjanak meg a tobbiek, akkor se mondom meg mirol van szo :DDD))
  • fistin
  • Ahhoj
    hyperthreading? csak tipp
    btw ugy latom itt tudsz lenni, akkor megirom itt is... mondjuk nem mintha nem erne ra... :))
    de ugy is szeretsz tolem uzenetet kapni, nemde? :DDD
  • Ahhoj
    megbocsatok
  • BurnBaby
    mi az a ht? :)
  • fistin
    na ez egy hasznos információ, gyerekek!!!!
    köszönjük szépen!
  • fistin
    hát bocsmá, én kérek elnézést:)
  • xj700t
    Üdv!

Volt itt egy link, miszerint HT off és nem lépked ki az asztalra. Nos nekem be van kapcsolva és semmi gondom.

Erre a linkre gondolok.
  • Ahhoj
    :DDD
    kosz, de nem kell :)
    majd ha nagy leszek kuldok magamnak :)
    inkabb hozz a lanra bombapezsgot :o
    ugyis potolni kell majus vegi szulinapokat ;))
  • Seat
    küldjek Neked sms-t érte? :)
  • BurnBaby
    még melózok, sry, nemtom mikor végzek... majd nézem a bf.hu
  • Ahhoj
    szerintem valtsunk temat. ki van amellett, hogy elvegyuk Seat csillagjait, es en duplan megkapjam? :))
  • Ahhoj
    ehhez meg annyit hozzatennek, hogy ha fogalmad sincs rola, mi megy itt, akkor miert szolsz bele, es adsz igazat az egyik oldalnak? :)

es az ilyen hozzaszolasokra mondom poen szinten, hogy lefety lefety, gondolom ertheto miert ;)
  • Seat
    reménytelen...
    vote 1
  • fistin
    pfíí büntipontok, büntipontok?

hát Borg-nak vhogy(vhogy nagyon:D) igaza van, sima csben is ez megy mindenhol, hát még el tom képzelni, hogy bf2-ben mi megy(sajna meggyőződni nem tudok róla, mert nem volt időm újrarakni a pb miatt). de hamarosan a saját szememmel fogom majd látni... ha olyan ügyes, akkor bizonyítson, de nem kell szapulni a másikat...
    és Borg szónoklatát kéne kirakni bannernek!
  • Ahhoj
    bb, irtam bf.hu -n privet, de akar ha feljosz irc-re? persze ha raersz :)
  • cofb-borg
    Jah emlexem mikor a hosszas maceraim utan elmentem a Bordelyhazba (BF Tali) es a madame megolelt (On kedveskem :D).... szoval ennyit a kupinkrol. Lehet hogy ferto de legalabb a mienk :)
  • BEAST #20161
  • Thanatos
    látod látod! :D
  • Me0w
    FAQ :P
  • Ahhoj
    JA! Es nincs penz a telomon, nem tudok valszolni senkinek sms-ben :DDDDDD
  • BurnBaby
    engem végtelenül bánt, amikor a bf mezőnyt sértegetik. nem vagyunk se jobbak se rosszabbak mint mások - nyilván a magunk számára mi vagyunk a legszimpatikusabbak, de mutasson bárki olyat, ahol nem így van...
    az viszont bánt, amikor egy helyi admin minősít. borg, ne a hatalmaddal, hanem jó példával tarts rendet, kérlek. mindjárt meghallgatásra találsz...
    lehet, hogy naív vagyok, de azt gondolom, hogy amit eddig el akartam érni a bf közösséggel el tudtam. egyet nem tudok - rábeszélni őket, hogy pofon után tartsák oda a másik arcukat is. de ebbe nagyobb hatalom is belebukott úgy kétezer éve ,)

a faq valóban azért készül, hogy megkönnyítse a játékosok dolgát - ne kelljen végignyálazni a hozzászólásokat (bár van ugye kereső funkció, szóval nem tudom mitől nehezebb beírni a keresőbe 1-2 szót, mint itt ismételgetni, hogy miért nem válaszol senki, meg mi az a faq). arra azonban sajnos nem tudom rávenni az ide tévedőt, hogy legyen intelligens, és először keressen megoldást a problémájára.

amit viszont megtehetek, hogy mély tisztelettel ismételten arra kérek mindenkit (nemi, faji, játékközösségi hovatartozásától függetlenül), hogy egymás tiszteletben tartásával kommunikáljatok. kb. ugyan akkora energia leírni azt, hogy 'kattints fent a bannerban a faq feliratra', mint azt, hogy ´ÿ²°`^¢¸·´²~½ÿ^` hát nem látod h ott van fenn-a...?! esetleg kevesebb...
  • Me0w
    Lotus espirit turbo challenge akkor ma' mert abban volt auto :P
  • Thanatos
    tudom énis probáltam de a név kötelez szal nem volt az :D
    az hogy ennek az alapjaira épült a bf lényegtelen :) anyierővel ofp is bf mert abban is votlak jármüvek
  • Ahhoj
    megkaptam te poccs :DD
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok Harcosok

Az RDHA klán keres két beugrót a szombati lanra ha valakit érdekel írjon ide vagy privibe.

Ja és:

.

Gondoltam ezt átmentem ide is:)
  • arty
    "azt még nem bf-nek hivták hiába az votl az "elődja" a bfeknek :) tehát az nem tartozik bele a bf multba :D"

bf volt a javábol ... a multi ugyan erről szolt, csak máshogy hivták :P szal beleszámit :PPP codename 4ever :)

• Ahhoj