FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
engem végtelenül bánt, amikor a bf mezőnyt sértegetik. nem vagyunk se jobbak se rosszabbak mint mások - nyilván a magunk számára mi vagyunk a legszimpatikusabbak, de mutasson bárki olyat, ahol nem így van...
az viszont bánt, amikor egy helyi admin minősít. borg, ne a hatalmaddal, hanem jó példával tarts rendet, kérlek. mindjárt meghallgatásra találsz...
lehet, hogy naív vagyok, de azt gondolom, hogy amit eddig el akartam érni a bf közösséggel el tudtam. egyet nem tudok - rábeszélni őket, hogy pofon után tartsák oda a másik arcukat is. de ebbe nagyobb hatalom is belebukott úgy kétezer éve ,)
a faq valóban azért készül, hogy megkönnyítse a játékosok dolgát - ne kelljen végignyálazni a hozzászólásokat (bár van ugye kereső funkció, szóval nem tudom mitől nehezebb beírni a keresőbe 1-2 szót, mint itt ismételgetni, hogy miért nem válaszol senki, meg mi az a faq). arra azonban sajnos nem tudom rávenni az ide tévedőt, hogy legyen intelligens, és először keressen megoldást a problémájára.
amit viszont megtehetek, hogy mély tisztelettel ismételten arra kérek mindenkit (nemi, faji, játékközösségi hovatartozásától függetlenül), hogy egymás tiszteletben tartásával kommunikáljatok. kb. ugyan akkora energia leírni azt, hogy 'kattints fent a bannerban a faq feliratra', mint azt, hogy ´ÿ²°`^¢¸·´²~½ÿ^` hát nem látod h ott van fenn-a...?! esetleg kevesebb...