172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na megvan a private firts class egy nap alatt :D -
Borg #20309 Erre is had reagáljak, mert marha nagy félreértés lakozik benned.
Miért kellene itt bárkinek is megismernie a nick mögött lakozó embert??? Itt a fórumon mindenki olyan, amilyen a megnyilvánulásai. Lehet akármilyen jófej ember a valóságban, ha itt egy bunkó a fórumon. Szal ez nem érvelés, hogy nem ismersz akkor ne mondj véleményt. Pontosan ismerheti ő is, hogy ki milyen itt. Méghozzá abból, ahogy egyesek hozzászólnak itt a dolgokhoz.
Vagy szerinted ezek az emberek más arcot mutatnak IRL? Na azt meg megint ne tárgyaljuk ki itt, hogy azt minek hívják.
A fórumon történő dolgokról CSAK az alapján lehet véleményt mondani, ahogy itt hozzászólnak az emberek. És aki itt fórumozik, annak igenis van, és lehet véleménye ez alapján. Ha pedig te, vagy bárki más úgyérzi, hogy IRL jobb ember annál amilyennek itt beállították, AZ CSAK A SAJÁT HIBÁJA. -
ehh..bocs
Patch in Works? - ennek a képe akart lenni -
-
Na működik ez az IP alapján coop LAN-on , de a fagyás és kiugrálás ugyanúgy megvan , erre gondolom még mindig nincs megoldás :( A másik dolog , miért tiltja le a játék a mic bemenetet ??? A saját hangátvitele se műxik és külső programmal se :( Van valami ötlete valakinek arra , hogy ezt , hogy lehet megcsinálni ? -
Majd este felmegyünk és a két csapat yol legyakja egymást. :)
Addig is:
-
én se törődök bele. csak mások a módszereim. pl írom a faq-t szép csendben... :) -
Borg #20303 Gondoltam hogy számodra bántó lesz amit irok, de ezt nem tudtam elkerülni. Mindenesetre gondolom világos, hogy nem rád vonatkozik amit irtam:) A többi meg belátás kérdése.
Én speciel nem szeretek beletörődni, ha valami nem úgy működik ahogy kellene. És nem is adom fel csak azért, hogy pár ember szeressen. Nem szempont, hogy mindenkivel jóban legyek... -
Borg #20302 Lehet meg fogsz lepődni, de az az egyetlen magyar szerver ahol az AWP-sek és magozósok korlátozva vannak 1/team-re pontosan az SG szervere.
Senki nem lázadt a BF szabályai ellen, főleg nem azok ellen aminek értelme is van. A spawnkillt egyértelműen tiltani kell, mert ilyen a játék. A továbbiakat viszont át kell gondolni a BF2 kapcsán. Mindenesetre a téma nem erre vonatkozott. -
Borg #20301 Evvel egyet kell értsek. Én is hibás vagyok abban, ha flamelés van itt, mert olykor nem tudom megállni, hogy ne reagáljak rá, és ezzel csak tovább folytatódik.
De pontosan ahogy írod, a tapasztalt pro-knak kellene sokkal több megértést, és segítőksézséget mutatni a kezdőkkel szemben, és nem folyton fikázni őket. Mert ez a fórum így elsüllyed a flameben csak. Pontosan erre akartam rávilágítani az én litániámmal is. -
Borg #20300 Úgyérzem erre reagálok, mert ebben van értelmes tartalom.
Szal ahogy te is írod, én is tapasztalom azt, hogy vannak a BF scene-ben olyanok akik végtelenül segítőkészek, faqot gyártanak, bannert gyártanak, még portált és fórumot is csináltak az egésznek. Azt hiszem egyértelmű, hogy a mondókám NEM rájuk vonatkozott. De ezt le is írtam.
Azonban, én a BF "scene"-nek csak azt a vetületét látom most a BF2 kapcsán, ami ezen a fórumon van. És be kell valljad, hogy ami itt megy, az igen sokszor gáz. Én abból tudom levonni a következtetéseimet amit itt látok, és ebből itt ez jön le.
Amit velem kapcsolatban irsz, abban is van igazság. Tudom, hogy egyesek ellenszenvesnek tartanak, mert moderátor is vagyok, és rendet kell tartanom, ami sokszor ellenkezik egyesek túlfejlett szabadságérzetével itt... Én ez alatt a 6-7 év alatt, amióta az SG-nél dolgozok megtanultam élni azzal, hogy a moderátori munkának mindig van negatív feedbackje, akármit tegyen az ember. Ezen már rég nem húzom fel magam, leperegnek rólam. Azt viszont nem hagyom, hogy a kezdőket, újakat válogatás nélkül elüldözzék egyesek erről a fórumról. A saját klánfórumukon azt csinálnak amit akarnak, de ez egy public fórum. Akár tetszik akár nem, az SG a legnagyobb játékos portál ami a fórumot illeti, ide jár ezzel együtt a legtöbb kezdő is. Magyarul maga a portál nem engedheti meg magának, az újakkal szembeni bunkóságot. (itt reagálva egy másik hszre: Persze, aki erre rávágja hogy én vagyok az új, az megint magát jellemezte csak...)
Tegnap délután óta 17db PÜ-t kaptam. Ebbúl 12db mélységes egyetértését fejezte ki, 3 ember eszmecserét kezdeményezett, arról amiben egyetért, és amiben nem, a maradék pedig nem ezzel kapcsolatban érkezett. Ahogy egyiküknek ki is fejtettem, 550km-re vagyok BP-től, tehát nem járok ilyen lan rendezvényekre. Ennek ellenére, itt a fórumon, vagy akár hétvégén MSN-n bárkivel szivesen beszélgetek erről.
(PS: leirtam, hogy nem rád vonatkozott a dolog, csak a te hsz-edre irtam válaszként. Szal peace.) -
Hát én csak 2 napig nem voltam és 994 hozzászólás születet :) -
szepjo reggelt mi ez a rengeteg spam? :)) -
Reggelt neked is
most már én is nyugodtan kelek mivel megvan az érettségi
-
TS Zolly #20296 Há nem a reklámra. Floodra. Régen hallottam már ezt a szót, de akkor még azt jelentette, hogy soxor egymás után irogat be az illető oda nem illő, vagy oda illő postot. Mai szóval szemetel: szpem ahogy Borg irja. Tehát énszerintem a flood majdnem egyellő a spemmel. Vagy ugyanaz. Lényegtelen. A moderálási elvekbet megnéztem, mert érdekelt a bünti pontok adása hogy smint van. Nincs szó büntipontokról sehol. Ellenbe, amit mi csináltunk tegnap arra van szabály amit egy moderátornak tudnia illene. Leforditva: Ha Borg jó moderátor akarna lenni, akkor nem büntipontokat adna szemetelésért, hanem törölné az ilyen jellegű postokat. Legalább tegnap nem lett volna ideje olyan hüle novellát irnia.
Bünti pontok adása jogtalan volt, ezért kérném az összes felkiáltó jelek törlését Borg. Nyálazd végig a topicot és töröld a szemetet. Jó munkát. Ja és a banner alól vagy kiszeded a szabadcsapat linkét, vagy az összes BF2 klánézt odateszed. -
Borg #20295 Hmm csak 4 oldalt szpemmeltetek tegnap óta :) Na elolvasom ki mit reagált... -
reggelt ...
-
Mi8 = Mi2 :( csak még reggel van. -
Mi8-ast vezetni nemtudó-e vagy?
-
Ez megmagyarázza miért kezdenek el néha a csapattársak "minden ok nélkül" társakat gyilkolni.
u.i.: Én még nem vettem észre a jelenséget. -
Csak nem a reklámra gondolsz? 
Ejnye Zolly milyen bunkó vagy!!
MOst aztán kapod majd flémért a büntipontot Borg-tól!

-
Öreg, te mióta is vagy itt a BF fórumon ? Valahogy kicsit szerényebben kellene megjelenned. Talán gyere el 1-2 BF találkozóra és utána nyilatkozzál ha ismersz valaki is személyessen. Addig a nicknevek mögött fogalmad sincsen ki milyen ember is. Majd (jó)pár sör közben eldumálhatsz velük és akkor rájössz hogy Zsolt1 vagy Geronimo milyen ember. Amúgy is kicsit higult a társaság mert az eddig külön utakon járó BF1942 és DC valamint a BFV -s csapatok mind itt kötöttek egyben ki. Ez két eléggé eltérő gondolkodású csapat és mégsem enyáznak egymásra és BF talin is együtt vannak. Erre jösz te, a 20. senki és véleményt formálsz rólunk. Hát szerintem kicsit legyél szerényebb és türelmesebb is.
-
Semmi extra, csak flémelgetünk egy csésze kávé mellett... :) -
TS Zolly #20287 Csak mellékesen bekopizok egy részt a moderálási elvekből:
,,# Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén. ,,
Utcsó mondat. -
TS Zolly #20286 Jó reggelt all!
Mijatököm van? Nem tudtok még aludni??????? -
"Vannak esetek, mit pl.:#20268-as SEGÍTSÉG KÉRÉS, amikor szerencsétlen emberke azt sem tudja, hogy nevezik azt a kütyüt, amiről infót akar, de keressen rá valahol?! Ez vicces!!!! És hogy keressen rá? AZ A KÜTTÜ AMI LŐŐŐŐŐŐŐŐŐ?"
Én, mint az isteni ősöreg BF-es kijelentem, hogy bizony itt bizony minden kütyű lő!
Sztem a delikvens a tüzérségre gondolt(??). Ez esetben viszont ez is benne van a FAQ-ban.
Tessék utánaolvasni. Szvsz ez sem igényel doktorit.
Nincsenek rejtett információk, minden le van fordítva magyarra, csak rá kéne kattintani az ikonra.
Jah és: A bannerben megtalálható a BF2 irc-es csatijának a linkje, tessék használni. -
ja, es ha most miattatok elkesek a melobol, akkor szolok a zsoltinak, es lesztek intezve, az biztos
-
ja, es komolyan, aki nem tud nem flame-elve temahoz hozzaszolni, az hibernalja magat plz :)
(#20261, #20244, vagy a meg jobb #20248 (Beképzelt majmok vbagytok mert már ezelőtt évekkel játszottatok BF-et ...Csak úgy árad belöletek a nagy képű duma !!!))
Szal legyszives csak epitojellegu hozzaszolast!!!! ;)
lac coo: meg annyit, hogy Borg hozzaszolasa EGY velemeny, de nem biztoshogy az abszolut igazsag, foleg annak tukreben, hogy kulonbozek vagyunk, maskepp gondolkodunk. (ez #20255-re) -
loal, nem tudom mit lovagoltok ezen az osbf-es teman :DD
valaki egyszer beirta, nem volt igaza, azota 200+ hozzaszolas errol szolt :D
van egy fogadasom mar azt se tudjatok ki(k) irtak be :DD -
Páran 1 kicsin túlzásba viszik a nagy öregkatona dolgot! Már bocs!
Vannak esetek, mit pl.:#20268-as SEGÍTSÉG KÉRÉS, amikor szerencsétlen emberke azt sem tudja, hogy nevezik azt a kütyüt, amiről infót akar, de keressen rá valahol?! Ez vicces!!!! És hogy keressen rá? AZ A KÜTTÜ AMI LŐŐŐŐŐŐŐŐŐ?
Nem ezek az emberek lámák, és lusták, hanem akitől a segítséget várnák, azok a rugalmatlanok!
Ja és én sem most keztem!
És jut eszembe, a nagy istenek, akik akkora katonák, mint a ház, félreinformálják azt az emberkét, aki single módhoz tesz fel kérdést!
Na akkor hol van a NAGY ÖREG "határ"?
Két hete van kint a játék, de már vannak nagy öregek????
Attól senkisem lesz az, hogy minden fegyverről tud mindent /papíron/! Attól még csak infóban gazdag emberke! Akkor kitől kérjen segítséget?????????????
Rugalmatlan népség!
-
Na elolvastam ezt a rengeteg hozzászólást..Lehet jobban tettem volna ha el sem olvasom....Na azt hittem,hogy a BF scene jól össze fog jönni mint ahogy a BFV-ben(Szerintem a BFV jó scene volt kivéve egy-kettő veszekedést:P),de már most vannak flame-k sajna a BF2-ben.:(Szerintem az lesz a legjobb ha mind a kettő fél megbeszélné ezt maguk közt és nem a fórumba rendeznék le ezt a vitát mert így több ember beszál a flémbe és ez így tovább terjed a scene-re.Emlékszem már én is voltam benne ilyen flémekbe de utána akivel csúnyán össze kaptam azzal megbeszéltük rendesen msn-en vagy ts-en a dolgokat és már minden jó volt.Holnap egy új nap lesz és szerintem induljon mind a kettő fél tiszta lappal és ne legyen veszekedés.Ez az én szerény véleményem.Na én is megyek byezzzz.
U.I.:Lac coo:És különben amit mondtál arról,hogy aki már több éve játszik bf-et annak elönye van a játékba és a bf scene elég furcsán viselkedik az újakkal,kezdőkkel ehhez azt teném hozzá,hogy szerintem a BF2-őbe mindenki kezdőnek számit.(de ez is csak az én véleményem)Na most már tényleg byezzz.És ne legyen flém hanem próbáljunk egy jó bf scene-t össze hozzni mint ami volt a BFV-be.:) -
Miért mikor voltál??? :))) -
"A spam csökkentése érdekében, olyan kérdésért, amire a válasz a FAQ-ban (fent, vagy ide kattintva), vagy a topik keresővel a topikban (lent), illetve a topikban max pár oldal visszaolvasással megtalálható, automatikusan BÜNTETŐPONT JÁR!" - Ez áll piros betűkkel a banneren.
Hadd kérdezzem már meg eddíg hány büntipont lett kiosztva?
-
Hát én nem tudom, de annó mikor én kezdtem nem arcoskodtam ennyire ,mint itt egyesek. Még láma koromban én úgy emlékszem nem firkálgattam hülyeségeket a fóruba hanem szép csendben olvasgadtam, aztán mikor úgy éreztem tetszik ez a társaság akkor elkezdtem irogatni. Most meg mi megy ,3 napja játszik valaki és leszűri azt ,hogy az "öregek" ótvaros fasszopó társaság akik egymást seggét nyalogatják na ezen kéne kicsit elgondolkodni mielött hülyeségeket irkálunk be.
Más ez nem ovoda, ha valaki arra nem képes ,hogy olvasson egy kis faq-t netálán rákeresne googleben ,az nem ide való ,kicsit legyünk már önállóak.
Az újoncokkal meg nincs semmi bajom, de az értelmesebbek nem irogatnak a fórumba.. még.
Remélem elég értelmetlen lett,már nem vagyok a toppon
-
Nem "tagadom", ez így van.
Ismétlem: Ha annyi esze sincs, hogy megnézze a bill. kiosztást, akkor inkább fel se jöjjön játszani.
Szted érdekel, hogy hány éves?
Anno én elővettem a kis szótáramat és szépen megnéztem, hogy melyik gomb mit is jelent. Csupán annyit várok el tőlük, amennyit magamtól. :) -
Ilyen csúnya lennék? :)
Ezek szerint 10 évesen mindenki szent? :)
Már számtalanszor elküldtek az anyámba, le DTK-ztak játék közben és érdekes módon a delikvensek túlnyomó többsége 16 alatt volt.
-
joccaka... -
a 16+ szted mit jelent a játék dobozán?
najo mostmár tényleg joejt... -
És ha már válaszolsz . akkor nem lehet elmondani neki , hogy "w" bill, hanem le kell lámázni?
Mert hiába tagadjátok ezt csináljátok !!! -
JÓCCAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!