• Robogo
    Na elolvastam ezt a rengeteg hozzászólást..Lehet jobban tettem volna ha el sem olvasom....Na azt hittem,hogy a BF scene jól össze fog jönni mint ahogy a BFV-ben(Szerintem a BFV jó scene volt kivéve egy-kettő veszekedést:P),de már most vannak flame-k sajna a BF2-ben.:(Szerintem az lesz a legjobb ha mind a kettő fél megbeszélné ezt maguk közt és nem a fórumba rendeznék le ezt a vitát mert így több ember beszál a flémbe és ez így tovább terjed a scene-re.Emlékszem már én is voltam benne ilyen flémekbe de utána akivel csúnyán össze kaptam azzal megbeszéltük rendesen msn-en vagy ts-en a dolgokat és már minden jó volt.Holnap egy új nap lesz és szerintem induljon mind a kettő fél tiszta lappal és ne legyen veszekedés.Ez az én szerény véleményem.Na én is megyek byezzzz.

U.I.:Lac coo:És különben amit mondtál arról,hogy aki már több éve játszik bf-et annak elönye van a játékba és a bf scene elég furcsán viselkedik az újakkal,kezdőkkel ehhez azt teném hozzá,hogy szerintem a BF2-őbe mindenki kezdőnek számit.(de ez is csak az én véleményem)Na most már tényleg byezzz.És ne legyen flém hanem próbáljunk egy jó bf scene-t össze hozzni mint ami volt a BFV-be.:)