• Borg
    Úgyérzem erre reagálok, mert ebben van értelmes tartalom.

Szal ahogy te is írod, én is tapasztalom azt, hogy vannak a BF scene-ben olyanok akik végtelenül segítőkészek, faqot gyártanak, bannert gyártanak, még portált és fórumot is csináltak az egésznek. Azt hiszem egyértelmű, hogy a mondókám NEM rájuk vonatkozott. De ezt le is írtam.

Azonban, én a BF "scene"-nek csak azt a vetületét látom most a BF2 kapcsán, ami ezen a fórumon van. És be kell valljad, hogy ami itt megy, az igen sokszor gáz. Én abból tudom levonni a következtetéseimet amit itt látok, és ebből itt ez jön le.

Amit velem kapcsolatban irsz, abban is van igazság. Tudom, hogy egyesek ellenszenvesnek tartanak, mert moderátor is vagyok, és rendet kell tartanom, ami sokszor ellenkezik egyesek túlfejlett szabadságérzetével itt... Én ez alatt a 6-7 év alatt, amióta az SG-nél dolgozok megtanultam élni azzal, hogy a moderátori munkának mindig van negatív feedbackje, akármit tegyen az ember. Ezen már rég nem húzom fel magam, leperegnek rólam. Azt viszont nem hagyom, hogy a kezdőket, újakat válogatás nélkül elüldözzék egyesek erről a fórumról. A saját klánfórumukon azt csinálnak amit akarnak, de ez egy public fórum. Akár tetszik akár nem, az SG a legnagyobb játékos portál ami a fórumot illeti, ide jár ezzel együtt a legtöbb kezdő is. Magyarul maga a portál nem engedheti meg magának, az újakkal szembeni bunkóságot. (itt reagálva egy másik hszre: Persze, aki erre rávágja hogy én vagyok az új, az megint magát jellemezte csak...)

Tegnap délután óta 17db PÜ-t kaptam. Ebbúl 12db mélységes egyetértését fejezte ki, 3 ember eszmecserét kezdeményezett, arról amiben egyetért, és amiben nem, a maradék pedig nem ezzel kapcsolatban érkezett. Ahogy egyiküknek ki is fejtettem, 550km-re vagyok BP-től, tehát nem járok ilyen lan rendezvényekre. Ennek ellenére, itt a fórumon, vagy akár hétvégén MSN-n bárkivel szivesen beszélgetek erről.

(PS: leirtam, hogy nem rád vonatkozott a dolog, csak a te hsz-edre irtam válaszként. Szal peace.)