172102
  • Rafia
    jah, abban landoljanak a repülősök ha tudnak (én tuttam :)
  • Deniboj
    LHX-et ismerte valaki? Az volt a király helis game!
  • 3TOMI3
    :D
  • Me0w
    Nem, egy kacsa seggen at latod a vilagot es amikor hapog akkor van elotted cel. Ugy kell hasznalni, hogy 8-asra eloveszi a kacsat, es raaplikalja a fegyver csovere, ez kicsit undorito, de utana voicecommon hallod mikor hapog, akkor kell loni...
  • rigo28
    De jó, hogy ennyi nagytudású van itt jelen, akkor biztos azt is eláruljátok, hogy hogyan lehet használni? (mazohista vagyok ne kiméljetek :p )
  • Borg
    F19 vagy mi volt az?:) Fasza vektorgrafikás 386 game :D
  • Me0w
    Retaliator. Tessek, mondtam jobbat :P
  • TDC Geronimo
    ;D
  • 3TOMI3
    Amonnál :D
  • Titan
    ismerős sajnos..:((((
  • Borg
    Nálam nem dobott ilyen hibát, szal ezen a ponton sajnos nemtok segíteni.
    Csak tippelni tudok, hogy esetleg ne tedd olyan verziószámos könyvtárba, hanem csak simán BF2-be. Lehet nem szereti a pontokat benne...
  • 0Fritz0
    Dudák?! Hol?!
  • 3TOMI3
    ...
    igen drága kedves rigo 28 van
  • rigo28
    Skacok sniper módban van zoom a távcsövön?
  • BEAST #20935
    :ÐÐÐÐÐ
  • 3TOMI3
    ki sír?
  • Amon Serrano
    Akik amiatt sírnak, hogy kár volt megvenni, hát.... tudom sajnálni őket! Sírjatok csak! A hibákat kurva könnyű keresni! Mondjatok jobbat ennél a gammánál! Ez egy CSÁSZÁR a hibáival együtt! Elég a nyavajgásból! Asszonyok vagytok, ASSZONYOK!
  • Snipa
    Legyszi valaki segitsen, egy linuxos dedikalt bf servert szeretnek futtatni,
    mikor inditanam a start.sh -t akkor ezt a hibauzit kapom:

/home/snipa/bf2/bf2-linuxded-1.0.2442.0/bin/ia-32/bf2_f: relocation error: /home/snipa/bf2/bf2-linuxded-1.0.2442.0/bin/ia-32/bf2_f: symbol _ZNSbIwSt11char_traitsIwESaIwEE20_S_empty_rep_storageE, version GLIBCPP_3.2 not defined in file libstdc++.so.5 with link time reference

neten keresgelek mar fel oraja mi a tokom a baja de nem talalok semmit.
    a linux debian sarge fenn figyel libstdc is es semmi :(

ha van olyan aki talalkozott server inditaskor ezzel a problemaval legyszi valaszoljon!

koszi elore is
  • 3TOMI3
    az lehet de a eredeti szerver csatlakozásnás ellenőrzi a cdkeyt
  • Borg
    A kliensek semmiben sem különböznek, tehát a generált kulcsos accot is ugyanúgy kell felküldenie.
  • 3TOMI3
    az eredeti gondolom és egy központi számítógépen regisztrálva van
  • Borg
    És ha valaki egy eredeti kulcsot talál el a generátorral? Akkor az ő accát tiltják le, vagy azét aki megvette?
    Mert ilyen formában akkor nem tud különbséget tenni az acc szerver köztük.
  • Deniboj
    Azt hallottam, hogy ha egy új kulcsot generálsz, azzal bemehetsz játszani, semmi gond. Viszont a kód tiltólistára kerül, azzal soha senki többet nem tud felmenni. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb (inkább utóbb) elfogynak a generált kulcsok, és csak eredetivel lehet felmenni. Szerencsére.
  • Borg
    Pl a fent látható SG szerver sem nézi. Mondjuk a "tört" megfogalmazás nem pontos, hiszem magában a BF2 szerverben nem kell ehhez módosítani semmit :P
  • GanXstaZoleeWrk
    hát kb. :) de hogy nehogy spammeljek itt a szinekkel irnom kellett egy on-t is beléje :DD
  • 3TOMI3
    még egy bann
  • cold-fire
    van olyan szerver ahol nem nézi a key-t???
  • TDC Geronimo
    ööö acc regisztrálásnál nem nézi a keyt. Simán átírod a registrybe és kész. Bár valóban nem tört szerverre nem fogja beengedni
  • Borg
    Ez nem hangzik logikusan. Ha egy accountot regisztrál valaki egy key-el (akár tört akár nem), az bent lesz a rendszerben. Azzal nem enged újabb accot regelni. Szal két embernek két accon nem lehet ugyanaz a key-e.
    Ha valahova nem engedi be, akkor az valszeg nem "tört" szerver volt.
  • 3TOMI3
    vedd meg eredetibe
  • Borg
    Ez csak annak a szervernek a hibája, ahova menni akarsz. Van amelyik ellenőrzi, van amelyik nem. Olyanra menj, ami beenged az adott key-el.
  • TDC Geronimo
    Igen. Cseréld le a cd-keyt addig amíg nem lesz jó....sajna ez az ára annak h tört gémed van :)
  • 0Fritz0
    Ellopták a tört kulcsot... ez kedves. :)

"'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben."
  • cold-fire
    hali segítsetek! leszedtem a játékot, hozzá key-t emg minden tegnap tök jót játszottam, ma akarok belépni egy multi serverre és az tírja ki hogy már használják a kódomat, és valószinüleg ellopták. próbáltam más key-el de ugy sem emged be multiplayer pályákra . Mit tehetek? HELP!!!
  • Mr Manson
    lakakilom ki hanyadik ... nem erröl kell szolnia, ugy tudtam bf2 csapatjaték
  • Col Andrew
    én 76 ezredik :)de mostanában nem tudok gamelni :(
  • 3TOMI3
    700 valahanyadik vagyok
  • arty
    sztem sincs olyan, hogy "legjobb" játékos ... mivel ez csapatmunka. max olyanokat lehet kimondani, hogy "legjobb helis", jó "kommander" stb ...
  • BEAST #20908
    a ranked ladder szart sem ér :) az hogy Lbandi benne van az első 120ban semmit sem jelent ... ha valaki napi soksok órát tölt el ranked serveren ... és a fragvadászat legjobb módszereit használja 1-2 nap alatt eléri ezt ... hiába jár pont a támogatásért és a csapatmunkáért ... vannak olyan gyilokmódszerek amik 100x több pontot érnek ... ennyit arról hogy Lbandi a legjobb magyar játékos :DDDD
  • arty
    majd ezt mondogtaom magamnak, mikor zuhan a tikettünk :))