172102
  • FlatlineHun
    "Az kifejezetten érdekes ugyanis gabának olyan cirka 4000 pontja lehet jelenleg. Ezek szerint volt rangja csak nem jelezte ki a szerver."
    - Volt már olyan, hogy valakinek nem jelezte ki a rangját a szerver valaha is?
    - Ha igen, mennyi az esélye, hogy egyszerre 5 embernek nem jelzi ki?

Hiába csinálsz több accot, ha kivág a pb akkor a serialoddal együtt vág ki, ergó irány a boltba játékot venni újra. Szóval mielőtt nekiálsz csíterezni járd körül ezt a témát mert klánt nem érhet nagyobb szégyen mint hogy csaláson érik.
    - Akkor most még lassabban, hogy te is megértsd: ez nem érdekel. Az érdekel, hogy NEM volt rangjuk, csak unlockolt fegyvereik. Mellesleg a klántagoknak kötelezően úgy kezdődik a nevük, hogy "JCSR-"? Mert Odiné így kezdődött, és neki jelezte a rangját, míg ezeknek az embereknek nem volt kötőjel a JCSR után, ami megerősíti a gyanúmat, hogy nem a rendes acc-ukkal játszottak.

De nincs annál szarabb sem mikor kiderül hogy az állítás nem állja meg a helyét. Tudod, a kritika kétélű penge, megvághatja a gazdáját is. Mellesleg gaba az itt jelenlevő csapatok közül pl a trs-ben is játszott ha jóltudom. Azt hiszem megerősítenek benne hogy egy nagyon korrekt, rendes és csendes óriás.. :D"
    - Adja isten, hogy így legyen. De akkor arra milyen magyarázatot tudsz (és ez nem terelés, csak mellékvágány) hogy a nagyon korrekt emberek bejönnek öten, beállnak egy oldalra, majd miután mindenki melléjük áll, legalább három partit játszanak 2-6 emberes fölénnyel, elrontva másik 15 ember játékát? Én ezt távolról sem nevezném korrekt dolognak. Valaki benyomott ma egy shot-ot az egyik partiról (ott nem voltak JCSR tagok) láthattad, kétszeres túlerő az egyik oldalon. A nagyon korrekt JCSR emberek gondolom azért nem váltak kétfelé, hogy jobban összeszokjanak, és tudjanak együtt játszani, miközben nem érdekli őket, hogy ezzel hány embernek tesznek kereszbe. Amúgy le a kalappal előttük, nagyon tudnak. De ezzel a találkozással a korrektségnek a leghalványabb benyomását sem keltették bennem.
  • fr3ddy14
    én gyűjtök rá zsozsót, és megveszem
    ez olyan 4-5 hónap
    és meglesz a game!!
  • Cobra.
    Lantee a te gépeden valami nagyon meg va nhalva, ha ilyeneket csinál. Nem a BF2 van rosszul megcsinálva, csak megkívánja a maximumot a rendszertől (ezt ne vegyétek túl komolyan)
  • Polemius
    Ok. Igazad van. Akkor a partaszállás után, előrevágtatva. Elírtam. Bár nem sokkal később volt azért.
  • Lantee
    Na, végre sikerült egy fél órácskát bohóckodnom vele. Úgy döntöttem, hogy amíg nem érkezik egy masszív kis patch, addig inkább kijátszom a GTA-SA-t! :(

ps. Úgy 3 perce léptem ki a játékból, de még mindig szól a zenéje...
  • joebacsi
    öö market gardennek már nemsok köze volt a partraszálláshoz :)
  • Polemius
    Egyrészt azért a zászlófoglalást ne azonosítsuk már egy város elfoglalásával. :)
    A zászlók csak kis, strarégiailag fontos pontok, ami mellett még vannak persze más fontos pontok is egy pályán.
    Valamint utalnék arra az apró hadműveletre (Operation Market Garden), amit a partraszállás során előrevágtatva illetve deszantosokat ledobva hajtottak végre a szövetségesek. Ennek egy (fontos) része volt az Arnhemi híd elfoglalása, biztosítása. Olyan, mintha az egy zászló lett volna. És ebben a hadműveletben bizony több "zászlót" megpróbáltak elfoglalni a németek hátában. Mégsem reklamált senki (vagy nem hallgatták meg ). Ráadásul úgy rémlik, hogy a Battlefield előző részében ezt konkrétan fel is dolgozták.
    Mint mindenki tudja, a híd túl messze van...

Persze nem lenne semmi egy olyan léptékű fps, amiben komplett városok vannak, de azt hiszem ahhoz még pár évet várni kell, hogy a hardwer bírja (a BF2 fényében).
    Arról nem is beszélve, hogy sokkal nehezebb lenne egy esetleg több száz fős csatát koordinálni. Mindenki látja, hogy még ebben a játékban se egyszerű. De talán idővel mindenki belejön. :)

De ha a különbséget jobban meg akarod érteni, ajánlom a SQUAD Guide végén lévő olvasmánylistát. Akit érdekel, mondok további FM-eket.
    A Guide-t az alant jelzett oldalon éred el:

• joebacsi
    :)
    - van a dobozon egy 16+ felirat (12éves gyerek kilove)
    - valószínú, hogy aki nem ért hozzá az nem tűzfal, illetve router mögül netezik, szal amíg a spyware-ektől nem pusztul meg a gépe, addig menni fog neki a bf2 :)
  • Lantee
    Először a válasz --> Röhögni fogsz, 999ms!!! De ez még a patch és egyéb teendők elvégzése előtt volt.

-= Elnézést, kicsit OFF=-
    Most, hogy túl vagyok egy tűzfal konfiguráláson, egy router konfiguráláson, két reboot-on, asszem jogosan mondhatom a következőket:

Menjen mindenki a jó büdös {@&#^ßðÐ - be, aki még egyszer azt hangoztatja, hogy igenis Vásároljunk Legálisan Játékot! EZÉRT??? 2 órája próbálom működésre bírni ezt, és csak azért nem tapostam az uninstallra, mert 12 ropit nem szeretnék kivágni az ablakon. Hogy van pofájuk egy ilyen játékot kiadni/eladni?
    Mi megoldjuk, mert nem vagyunk lámák, meg tudunk egymástól kérdezni, de mi van azzal az apukával, aki nagy boldogan megveszi a 12 éves gyerekének, aki aztán egy órán keresztül bámulja az animált kettest?!
    Bevallom őszintén, régen vettem boltban játékot, de most eldöntöttem, hogy soká is fogok!! Majd ha tényleg elérjük azt a szintet, mint egy konzolnál, hogy "berakom és megy", akkor majd talán megint hajlandó leszek kiadni némi pénzmagot egy-egy játékért!

Na, mindent elmondtam, ami bosszantotta a csőrömet, úgyhogy most bekussolok, és megyek játszani!

Peace
  • Death90
    Most végre megy a játék, csak azt mondjátok meg, hogy lehet-e hozzá az All Seeining Eye szerverkeresőt használni, és ha igen, hogyan, mert nekem nem igazán sikerült vele pl. szerverre csatlakoznom. Nekem nem eredeti játékom van, ezzel azt írja a FAQ, tört szerverre tudok csatlakozni, mégsem megy sehova. Pl. a Süniland (vagy mifene ) azt írja ki hogy a CD-Kulcs már használatban van. Egyedül a DeathFellows and Sly -re tudtam felmenni, de az meg kidob az asztalra egy két perc után. Help pls!!
  • kovsol
    1 gigás vonal ??? és milyen pinged van ?
  • kovsol
    magyarosítás megvan már?
    ha igen valaki küldje el pls a [email protected] címre mert sajna nem áll modomban forumot nézni mostanában
  • kovsol
    hát nekem a gépem
    A64 3000+ @ 2400Mhz 2*512MB ram és egy GEF 6600GT 128Mb 500/1000Mhz
    BF2 1024*768 minden maxon csak AA van offon és AF medium látótáv 100% és egy akadás se...
  • joebacsi
    nm, aztán hajrá :)
  • Lantee
    Köszi, de annyira ideges voltam, hogy nem is néztem, csak írtam!
    Most már lehiggadtam egy kicsit, úgyhogy bogarászom a topicot, hátha olvasok valami okosat! :)

KöszönöM!
  • joebacsi
    talán segít...
  • Lantee
    Egy picit ideges vagyok!
    Boldogan estem neki a frissen vásárolt BF2-nek, erre úgy egy órányi sz@rakodás után MÉG MINDIG nem sikerült játszanom!!!
    Miért? Install -> 10 perc ; Játék betöltése -> 5 perc (pedig elég jó gépem van) ; Szerver keresés -> 10 perc (mindegyik tele) ; Pálya betöltés -> 5 perc!!
    Mire végre sikerült egy Unranked magyar szerverre feljutnom (természetesen az összes ranked fullon van), 3 és fél másodperc játék után kivág, hogy probléma van a kapcsolatommal!! AZ 1Gigás vonallal????

Kérlek, mondjátok, hogy van megoldás, és csak én vagyok a láma, mert menten felrobbanok!!

Előre is köszi!
  • joebacsi
    teleszel majd a reklámarcunk a faq-ot népszerüsítő új kampányban, tudod valami olyasmi, mint az elégedetten vigyorgó háziasszonyok a mosóporreklámban :D
  • gergod
    A connection probléma szerver oldali hiba is lehet, mert nagyon ritkán nálam is előfordul, de magától meg is javul. Nézem, de közben jól megy a net.
  • jefferson83
    Nekem se élet-halál kérdése a fordítás, az angollal sincs bajom csak sokkal kellemesebb a szememnek ha magyar feliratokat látok (még ha nem túl sok is) :P
  • mohus
    nekem két hibám volt

az egyika punkbusteres...az hamar orvoslódott

a másik meg a "there is a problem with your connection" stb

a routernek kiadtam hogy mi mindent engedjen ki ahogy le volt írva
    plusz kikapcsoltam az antivirusomat...

és most fasza
  • gergod
    ugyanmár nekem semmi baja a HT-nek. Mielőtt azt kikapcsolja, próbálja ki az összes többi variációt amit ajánlotál és csak utána kapcsolja ki, de ha úgyis baja van, akkor meg kapcsolja vissza.
  • arty
    valóban, de ők nem foglaltak el városokat ;) nem arrol van szo, h ne mehessenek oda, irtani, szabotálni, stb, nade h zászlot foglaljanak, az azért unreal :)
  • emberke
    Biosban lehet kikapcsolni, egész pontosan az Advanced-CPU Configuration menü alatt lehet engedélyezni vagy tiltani . De kétlem hogy bármi hiba okozója lenne.
  • arty
    valoban, az alaplap biosában lehet kikapcsolni a HT-t.
  • BurnBaby
    emilben megkérdezte egy fiatalember, h hogy kapcsolja ki a hyper-threadinget. szomorúan bevallom nekem fogalmam sincs, mintha valami biost emlegettetek volna. szal vki átsegítene a problémán, h meg tudjam válaszolni? :)))
  • BurnBaby
    :)
  • ev1l FlOwEr
    loál
  • mobal
    srácok ebben a gémben láccik ,hogy hány megás a vidkari. a 256mb s javára.
  • joebacsi
    ezt tökéletesen imitálta kezdetben a superman bug :DD
  • Poggyász
    Volt is nagy csíterezés :)
  • Polemius
    De már ott, Normandiában is dobtak le az ellenség háta mögött ejtőernyősöket. :)
  • arty
    ugy kéne, mint az ut2k4ben, hogy nem teljesen lineárisan, de legyenek összefüggő zászlók ... reálisabb lenne ... omahát sem berlin felől rohanták le, ha jól tudom :D
  • Krinyo
    mit kell ezen lefordítani? join game?
  • TheGOro
    baze ez nem RPG ^^
  • jefferson83
    Tud valaki valamit a magyarítással kapcsolatban? Folytatódik még egyáltalán, mert 50%-nál úgy beállt mint a gerely.
  • gaba75
    Üdv mindenkinek!

Szóltak, hogy nézzek már rá a forumra mert szidják a JCSR-t. Megtettem és visszaolvastam pár oldalt. Szomorúan olvastam a dolgokat és láttam, hogy engem is megemlítettek ez ügyben. Csít? Hát ezt nem hagyhatom szó nélkül.
    Nekem nincs tudomásom, hogy közülülünk és bárki is használná a játék ezt a fajta módját. Sőt! Ha megtudnám, hogy közülünk bárki ezt csinálná azonnal ki is lépnék! A BF-et csak azért játszuk mert szeretünk együtt játszani és kiváló a társaság! Nem pedig azért mert örökélet, öröklöszer, meg mittudoménmi istent játszak. Azt hogy miért nem jelezte ki a rangunkat a szerver nem tudom, de annyit elmondhatok, jul. 3-4-i hétvégén már megvolt az unlock-os fegyverem, ugyanis reggel 7-től késő estig nyomtam a gamét, azalatt csak össze lehet szedni 1100 pontot :) és remélem nemsokára meglesz a kövi ami 11000 körül kapom.
    Végezetül szeretném megköszönni a többi klános társamnak, hogy kiálltak a JCSR mellett ez ügyben.

u.i. üzenem FlatlineHun-nak nézze már meg ki szokott egy kör alatt legtöbbet elhalálozni? Én, én, én, én, én!!!!
    Hi
    Az uj peccsel belehet már álitani a bill. konfigot vagy még mindig át kell irni ahogy a FAQ ba van ????
  • mohus
    thx
  • rush21
    Nem muszáj leszedni a demót!Legalább is én nem szedtem le!