• gaba75
    Üdv mindenkinek!

Szóltak, hogy nézzek már rá a forumra mert szidják a JCSR-t. Megtettem és visszaolvastam pár oldalt. Szomorúan olvastam a dolgokat és láttam, hogy engem is megemlítettek ez ügyben. Csít? Hát ezt nem hagyhatom szó nélkül.
    Nekem nincs tudomásom, hogy közülülünk és bárki is használná a játék ezt a fajta módját. Sőt! Ha megtudnám, hogy közülünk bárki ezt csinálná azonnal ki is lépnék! A BF-et csak azért játszuk mert szeretünk együtt játszani és kiváló a társaság! Nem pedig azért mert örökélet, öröklöszer, meg mittudoménmi istent játszak. Azt hogy miért nem jelezte ki a rangunkat a szerver nem tudom, de annyit elmondhatok, jul. 3-4-i hétvégén már megvolt az unlock-os fegyverem, ugyanis reggel 7-től késő estig nyomtam a gamét, azalatt csak össze lehet szedni 1100 pontot :) és remélem nemsokára meglesz a kövi ami 11000 körül kapom.
    Végezetül szeretném megköszönni a többi klános társamnak, hogy kiálltak a JCSR mellett ez ügyben.

u.i. üzenem FlatlineHun-nak nézze már meg ki szokott egy kör alatt legtöbbet elhalálozni? Én, én, én, én, én!!!!