• Lantee
    Először a válasz --> Röhögni fogsz, 999ms!!! De ez még a patch és egyéb teendők elvégzése előtt volt.

-= Elnézést, kicsit OFF=-
    Most, hogy túl vagyok egy tűzfal konfiguráláson, egy router konfiguráláson, két reboot-on, asszem jogosan mondhatom a következőket:

Menjen mindenki a jó büdös {@&#^ßðÐ - be, aki még egyszer azt hangoztatja, hogy igenis Vásároljunk Legálisan Játékot! EZÉRT??? 2 órája próbálom működésre bírni ezt, és csak azért nem tapostam az uninstallra, mert 12 ropit nem szeretnék kivágni az ablakon. Hogy van pofájuk egy ilyen játékot kiadni/eladni?
    Mi megoldjuk, mert nem vagyunk lámák, meg tudunk egymástól kérdezni, de mi van azzal az apukával, aki nagy boldogan megveszi a 12 éves gyerekének, aki aztán egy órán keresztül bámulja az animált kettest?!
    Bevallom őszintén, régen vettem boltban játékot, de most eldöntöttem, hogy soká is fogok!! Majd ha tényleg elérjük azt a szintet, mint egy konzolnál, hogy "berakom és megy", akkor majd talán megint hajlandó leszek kiadni némi pénzmagot egy-egy játékért!

Na, mindent elmondtam, ami bosszantotta a csőrömet, úgyhogy most bekussolok, és megyek játszani!

Peace