172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
DrKotasz #25654 Szeretném kérni az ultimátum hsz számát és egy névsort, akik aláírták az ultimátumot kösz. -
Azert megy 'normalisan' a formumozas mert akit tudtal meg elore PUben figyelmeztettel hogy kussoljon, igy nem nehez ;) 4 napja inkabb nem is szolok hozza, inkabb olvasok, bar lehet abbol is baj lesz lassan. -
Borg #25652 Keresel szervert ahol vannak, és bemész hozzájuk. -
JÖNNE VKI MP-NI?????????
-
jön vki játszani mp-t????? -
Borg #25648 Tetszik a tettetett értetlenségetek, de már unalmas kissé. Érdekes, hogy akik elfogadták az ultimátumot, azokkal napok óta probléma nélkül fórumoztunk itt (lehet visszaolvasni), pedig nem egy és nem kettő régi BF-es van köztük. Most idejöttetek szart keverni, és tessék, megint ez megy.
Segítség képpen 3. 5. pont, és az utolsó mondat. Olvasd, értelmezd.
Aki folytatja itt a témát bármilyen reakcióval, az ugyancsak moderálva lesz.
Még1x: Aki nem fogadja el a normális fórumozás érdekében született megegyezést, és a fórum szabályait, annak NEM KÖTELEZŐ ITT FÓRUMOZNI. -
Persze ok... Csak hát melóhelyről nem IRC-ek, majd pénteken délután felm1 felétek aztán helpeltek 5letek meg javítások terén. Na előre is kösz -
Mert szar a game, patchel próbáltad már, állítólag az segít rajta, vagy nem. -
lécci, kérdezzed már meg helyettem is. :) Köszi! :D -
En RendszeruzenetBuntetoPontot kaptam :D A Matrix haraxim ram :D
IRC lehet alkalmasabb lenne ilyen dolgokra nem? Meg hivhatod a gormanot is mert mostanaba o pengeti itt a lantot :D -
Nekem is bejon... ez azt jelenti, hogy veszelyes szemelyiseg vagyok. De mivel a borg fele n-parancsolat valamelyik (gyanitom pont a k-adik) pontjat szegtem meg majd PU" ben, erted PU"-ben :DD, irok a kedves elvtarnak, hogy egeszen konkretan mely pontokat szegtem meg melyik hozzaszolasomban, illetve egszen konkretan melyik uzimet masoltam be ujra, es egesz pontosany hanyszor :D -
Hát az indokot mindkettőtöknek gyorsan copy paste-zta ;> -
DrKotasz #25641 Hát itt a bf2 topikban az a ciki, ha nincs olyan valakinek ;-) -
Lol, látom téged sem szeretnek errefele. :D Te mit kaptál indoklásnak??? küldd már el PM-be lécci :D Én itt fexem a melóhelyen hallod, márvagy 2x leestem majdnem az indok miatt a székről :D
Figy CAD, egyébként jer a BF.hu-n a Magyar Battlefield bajnokság topicba, mert kellene egy kis szakértelem is oda. :) Csinálgatom a kinézetét az oldalnak ami alkalmas lesz a kupa lebonyolítására faszául, csakhát te vagy a szekértett művész oldalkészítő, szóval majd hétvégén kellene egy kis segítség hogy mit pofásítsak rajta szerinted. Kösz előre is.
Továbbá, szerintem a C4-zés az ellenfél bázisán akkor is gerinctelen, pont mint az artielly. De megállítani nem lehet publicon, ez van. Ezt kell szeretni :D
Commanderkedni meg szerintem is sniperrel lehet a legjobban. Lőni egy-egy csókára, majd dobni az artit, a supply-t, stb. A supplyt lefobva meg úgyis megtudod javítani a szétszedett cuccot szóval nem kell ahozz Mérnöknek lenni. Az meg hogy ottmarad a pálya végéig kizárt. Általában körbenéz hogy dobom-e rögtön a csomagot, vár 10sec-t és már el is megy onnan a robbantó. :) -
HElló!
AZ miért van h ha belépek a serverbe egy kis idö múlva kidob az asztlara?!
-
Cadaisten elvtárs jók az egyéb veszélyt jelző közúti tábláid ^^ -
Hat attol fugg ki lesz a moderator... ha erted a celzast :D
Amugy sztem jo 5let... csak szerezd meg a nagyobb klanok / oldalak tamogatasaat, es akkor biztos nem lesz sikertelen. -
Vedd meg a játékot és akkor lesz egyedi kulcsod, vagy próbálj a reg-.ben kulcsot cserélni. A faq-ban van hogyan kell. -
Borg, most leírtad magad előttem örökre... //most én leszek feltüntetve gonosznak, mert igyekszel mindent kitörölni!
mellesleg, csak érdeklődöm hogyha lesz BF2 magyar bajnokság (elvégre is csinálgatom az oldalt hozzá), akkor lennének-e olyan csapatok akik esetleg indulnának ilyen összevergődött csapatokkal [szóval akiknek nincs klánjuk, csinálnának-e klánokat azért hogy induljanak] (szeptemberben lenne vmi), mert ha igen akkor csak szólok hogy legyen idejük összevergődni ilyen fun csapatoknak vagy akár klánoknak addigra. :) --- sajnos számolgatásom szerint 12 csapat lenne a minimum amin célszerű lenne indítani, szóval azért szólok csak. :) -
Polemius #25634 Ha felraktad a patch-et (amit az EA nem tanácsol
) akkor lehet, az alap játékkal nem. CD kulcs probléma meg nem az ASE sara.
-
DrKotasz #25632 A legegyszerűbb, hogy csinálsz egy új accot.
Én mondjuk eleve klántag voltam és úgy regisztráltam, hogy legyen klánprefix. -
rigo28 #25629 Sziasztok!
Légyszive segítsen valaki, egy url kellene ahonnan leszedhetem a fegyver unlock-oló alkalmazást, unlock előtt állok, és ki szeretném próbálni a fegyvereket mielőtt valamelyik mellett döntök. Köszönöm! -
Death90 #25628 "Most végre megy a játék, csak azt mondjátok meg, hogy lehet-e hozzá az All Seeining Eye szerverkeresőt használni, és ha igen, hogyan, mert nekem nem igazán sikerült vele pl. szerverre csatlakoznom. Nekem nem eredeti játékom van, ezzel azt írja a FAQ, tört szerverre tudok csatlakozni, mégsem megy sehova. Pl. a Süniland (vagy mifene ) azt írja ki hogy a CD-Kulcs már használatban van. Egyedül a DeathFellows and Sly -re tudtam felmenni, de az meg kidob az asztalra egy két perc után. Help pls!!" légyszi válaszoljatok az előző kérdésemre! köszi! -
Nem vagyok benne biztos, hogy az EA-s webes regisztracio barmilye nkapcsoaltba lenne a jatekon beluli accountoddal.
Ha klanba belepsz es megkovetleik termeszetesen ki kell tenni a stuffot, amit jelen pillanatban csak uj accal tudsz megtenni.
De pl en is klantag vagyok, megsincs kint klanprefix... mert igy sikerult :D
ui: Gyorsan dolgoznak am itt az elvtarsak :D Jomunkas emberek. -
szaharin #25626 !!!Valaki legyszives Segitsen!!!
Amit regelek nevet az ea.comon az lehet a nevem a jatekban is???mert nekem epp Szaharin5 a nevem es simam szaharin-t akarok, hogylehet megoldani???es akit felvesznek egy klanba??csinal uj accountot hogy ele irja a klannevet hogy hogvanez???????valaki mindenkepp irjon vissza
-
Polemius #25614 Olyat nem is szoktunk(tam). Besunnyogunk, aztán a robbantások után minél gyorsabban pucolás kifele. Úgyis pillanatokon belül ott terem valaki.
De azért ha van rá idő, rakok C4-et járművekre is, és vessetek meg miatta, de amikor kifele menet elhúz felettünk a madár vagy le akar tarolni egy jármű vigyorogva nyomom meg a gombot...
-
Kicsit koran erdeklodsz, majd megnezzuk a programtervet.
-
mentségemre legyen hogy nem mindig ezzel szórakozom, ha normálisan játszom, akkor medicként követem a kedves csapattársakat :) -
Ma én is leszek egy kicsit magyaron, kik hol lesznek 9 óra tájt?
-
Ma délután-este leszek RD serveren! :) -
Én elfoglalhatatlan bázist szinte soha nem támadok, artilyeryt is csak akkor nyomok oda, ha épp nincs hova lőni, de akkor is csak járművekre/UAV kocsira. -
FlatlineHun #25608 Egyetértek. De amikor öten beállnak a bázisba, csak azért, hogy a lespawnoló embereket leszedjék....
Amúgy szasz Crokin, jót nyomtunk a múltkor :) -
Jó, akkor megnyugodtam, mert én is simán lövök mindenkit :)
Úszó embert ha lehet azért megvárom, míg kiér a partra, de ha nem látom hogy hol jön ki akkor
-
Borg #25606 Na erre viszont már egyes helyeken basecampet ugatnának :P
(nálunk nem, csak a kempelésből spawnkill tiltott) -
én hasonlót szoktam, csak helikopterekre, és vadászgépekre rakom, majd elbújok az erdőbe és nézem ki mikor szál fel :) -
Igaz, csak tobb szalon fut az agyam sorry.:) -
De aljas.
-
Polemius #25602 Azért ez csak egy játék, és nem ugyanazok a szabályok mint egy háborúban.
Szerintem nyugodtan lehet ejtőernyősre vagy úszó emberre lőni. Egyrész az ejtőernyős vissza tud lőni, másrészt ha bárki le tud lőni miközben ejtőernyővel ereszkedek, akkor meg is érdemlem. :) Megvan rá a technika hogyan lehet megúszni, majd a guideba be is rakom.
Úszni meg ne ússzon egyedül senki, a társai fedezzék a partról, meg ne a legszélesebb részen akarjon átúszni.
Ja, hogy egyedül rambózik, vagy egyszerre úsznak mind? Úgy kell nekik. Én is járok néha így, nem is reklamálok ha lelőnek. :D
Másrészt ugye a bc-t sem szereti senki, pedig egy valódi háborúban ez megengedett és megszokott, sőt cél. (Hogy pl. a fővárost bevegyék.)
Az már egyéni véleményem, hogy szerintem az ellen bázisán szétverni a cuccost, be C4-ezni a járműveket, esetleg egyet-kettőt lenyúlni keifelé menet nem etikátlan. Szabotázsakció.
-
hmm. mintha én is erre utaltam volna :) -
Ezert kell a commandernek engineer -nek lennie.