FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #25602 Azért ez csak egy játék, és nem ugyanazok a szabályok mint egy háborúban.
Szerintem nyugodtan lehet ejtőernyősre vagy úszó emberre lőni. Egyrész az ejtőernyős vissza tud lőni, másrészt ha bárki le tud lőni miközben ejtőernyővel ereszkedek, akkor meg is érdemlem. :) Megvan rá a technika hogyan lehet megúszni, majd a guideba be is rakom.
Úszni meg ne ússzon egyedül senki, a társai fedezzék a partról, meg ne a legszélesebb részen akarjon átúszni.
Ja, hogy egyedül rambózik, vagy egyszerre úsznak mind? Úgy kell nekik. Én is járok néha így, nem is reklamálok ha lelőnek. :D
Másrészt ugye a bc-t sem szereti senki, pedig egy valódi háborúban ez megengedett és megszokott, sőt cél. (Hogy pl. a fővárost bevegyék.)
Az már egyéni véleményem, hogy szerintem az ellen bázisán szétverni a cuccost, be C4-ezni a járműveket, esetleg egyet-kettőt lenyúlni keifelé menet nem etikátlan. Szabotázsakció.