FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lol, látom téged sem szeretnek errefele. :D Te mit kaptál indoklásnak??? küldd már el PM-be lécci :D Én itt fexem a melóhelyen hallod, márvagy 2x leestem majdnem az indok miatt a székről :D
Figy CAD, egyébként jer a BF.hu-n a Magyar Battlefield bajnokság topicba, mert kellene egy kis szakértelem is oda. :) Csinálgatom a kinézetét az oldalnak ami alkalmas lesz a kupa lebonyolítására faszául, csakhát te vagy a szekértett művész oldalkészítő, szóval majd hétvégén kellene egy kis segítség hogy mit pofásítsak rajta szerinted. Kösz előre is.
Továbbá, szerintem a C4-zés az ellenfél bázisán akkor is gerinctelen, pont mint az artielly. De megállítani nem lehet publicon, ez van. Ezt kell szeretni :D
Commanderkedni meg szerintem is sniperrel lehet a legjobban. Lőni egy-egy csókára, majd dobni az artit, a supply-t, stb. A supplyt lefobva meg úgyis megtudod javítani a szétszedett cuccot szóval nem kell ahozz Mérnöknek lenni. Az meg hogy ottmarad a pálya végéig kizárt. Általában körbenéz hogy dobom-e rögtön a csomagot, vár 10sec-t és már el is megy onnan a robbantó. :)