172102
  • Gabe18
    Hát aki ide jár annak már az 1.2 van fent szerintem,mivel itt már bőven értesülhetett róla hogy azt érdemes feltenni.
  • cold-fire
    ok ok csak én multkor nem találtam.
  • Col Andrew
    "A magyar szerverek listázásához a filterhez %HUN-t kell irni!" köztük találni fogsz
  • cold-fire
    és mi a neve?
  • Rafia
    Egy acchoz tartozo jelszot hogy tudsz megvaltoztatni? Valamilyen gamespy oldalon esetleg?
  • Col Andrew
    igen
  • Rafia
    ettol feltem...de miert?! 64 fovel is szepen futott tegnap este, meg dicsergettuk is, hogy nem laggol.
  • Col Andrew
    amikor meléped a lance corporalt és újrainditod a gamet akkor fog megjelenni
  • SigS
    Hali!

Rajtam kivul valakit dobal meg ki az RDHA szerver a csatlakozasnal?
  • cold-fire
    hali van magyar cracked szerver?
  • Skill
    :D muhahaha ez jo volt
  • Bczky
    hello

a fegyvert mikor lehet unlockolni most 1000 pontom van ?
  • vsly
    "az egy olyan idgesitö dolog ami miatt felkötik magukat a játékosok"

Akkor te is "lag" vagy????
  • haxoror
    Amikor általában egy-két nagyon magas pingű ember miatt a szerver szaggatni kezd.
    Hogy pontosan mi a definíció azt egy szerverguru majd elmondja)
  • Skill
    mindenre van kereslet .. tapasztalat ;)
  • Skill
    az egy olyan idgesitö dolog ami miatt felkötik magukat a játékosok :)
    a szerver és a géped közt nem egyenletes az adatforgalom, valahol belasul megáll. Edtöl a gépeden megáll megakad a játék amibe bele lehet halni...
    ha nincs szerencséd hosszu másodpercek ha nem épp hogy kizökent a játékbol.
    ez alatt persze történnek dolgok csak te az nem érzékeled a gépeden.

asszem
    ha nincs igazam irjátok le jobban :P
  • haxoror
    Mi értelme lenne rangot venni?
    Rögtön kiszúrni hogy vkinek nincs annyi tapasztalata mint amilyen rangja van ráadásul semmivel sincs előnyben egy magasabb rangú, talán kivéve az unlockot de azt pillanat alat bárki összeszedheti
  • rohadt alma
    Mi a lag?
  • Yamee
    Nem is magamról írtam, csak eszembe jutott, hogy ennél a játéknál is fel fog merülni szerintem az acc kereskedelem. Már, ha nincs hozzákötve a cd kulcshoz, de úgy tudom, hogy nincs. Egyesek pénzt keresnek vele, mások meg vásárolt rangjelzésekkel büszkélkedhetnek majd, mint a wow-ban, az americas armyban, és sok más online játékban. Ha nem írom le erről a véleményem, az nem azt jelenti, hogy szimpatizálok a dologgal.
  • haxoror
    Aki ide jár az tudja hogy kijött a pecs, amnit felrakott és ezért nem jár már oda :)
  • Skill
    oda helyett ide :)
  • Skill
    mig nincs meg a megoldás nem adom fel :)
  • Skill
    ne már hogy aki ott játszik senki nem jár oda? mitöl van néha fullon az a szerver ? botok mennek?
  • Skill
    ezen ne muljon felrakom én 1.0 ast...
    csak mond azt hogy müxik 1.0 assal...

"De én csak egy hülye degenerált idióta vagyok (töki)."

te mondtad...

még mindig várom azt az embert aki azt mondja 1.0 aval bf2hu jelszoval bejutott arra a szerverre!
  • Gabe18
    De a szerver nem 1.2-es,hanem 1.0-ás.Tehát itt már megbukott akkor a próbálkozás,a jelszótól függetlenül.
  • Borg
    Fejezzétek már be ezt a baromságot.
  • Polemius
    Nem vakarom, és nem is próbálok bejutni. Ugyanis én felraktam az 1.02-es patcht, és saját kútfőből arra jutottam, hogy a büdös életben nem fogok tudni 1.0-ás szerverre 1.02-es gaméval belépni. De én csak egy hülye degenerált idióta vagyok (töki). Te csak várd az okosokat.

• Skill
    köszönöm végre egy régi jo arc...
    hogy nem zülöttél le itt sgn?

de a kérdés maradt mi a pass? :D
  • Skill
    all seeing eyet használom
    102 van fent...
    ne fejed vakard töki hanem probálj azzal a passal bejutni arra a szerverre...
  • HUmanHunter
    ugyanijen joyom van
  • Domikee
    Ezzel a témakörrel más fórumon kéne foglalkozni, inkább beismerem:
    lárva vagyok, amiért megvettem a fifa-t.
    Elvtársak, ne lőjetek! :-)
  • lac coo
    Jó FC-vel mi lesz ? :-DDDMinden FCH-s átmegy BF2-zni ?
  • FCH kari
    SZERETNÉM JELEZNI HOGY MEGALAKULT A =SAC=KLÁN.SZIVESEN VÁRUNK JELENTKEZÖKET.HAMAROSAN INDUL A SAJÁT SZERVERÜNK IS! szerettünk volna rankedservert bérelni de sajna a jelenleg 2 magyar ranked kizárolagos jogot kapott 3honapra!ha valakit esetleg érdekelne akkor privibe adok elérhetöséget.
  • fr3ddy14
    már csak 32-es
    tegnap mondta a szerver admin, hogy leveszi 32-esre
    vele voltem egy squadba
  • FCH kari
    ha téged ez boldoggá tesz akkor tedd azt.érdekes én nemvadászom a pontokat jön az magátol is.álltalában az elsö 4-ben mindig ottvagyok.de azért mi probáljuk a squad érdekeit figyelembe venni.
  • retteneteske
    nekem már a tegnapelőtt estit is számolta.
  • FlatlineHun
    Megjegyeztem, akkor ha majd te jössz szembe, rakok C4-et. Egyébiránt lámaság nem lelassítani (2mp veszteség) majd berohanni az ellen zászlójához, megpróbálni egyedül elfoglalni. (3x annyi ideig tart, mint ketten) Csak hát az önző köcsögök (általánosítás, nem személyeskedés) csak azzal törődnek, hogy NEKIK legyen élvezetes a játék, szarnak a csapatra, és (néha) a pontokra is. Én mindig megvárom, ha valaki be akar szállni, mert 2 embernek sokkal jobb esélye van foglalni, mint egynek, és nem is tolok ki mással.
  • mohus
    "Én nem akarom neked megmagyarázni,csak nem tudok egyetérteni a büntetési módszereddel.Ettől még Te azt csinálsz amit akarsz.
    Engem is lelő néha a saját emberem,elgázol amikor fel akarok szálni a kocsira,stb...De ha jól emlékszem Bf2-es pályafutásom alatt eddig egyszer nyomtam büntetést,amikor a sötétben rossz gombot nyomtam le véletlenül...
    Mert egyszerűen nem érdekel.Elüt,lelő,és akkor mi van?Hülye agyammal feltételezem hogy nem igy akarta.Ettől még én is elkáromkodom magam,vagy az elmeállapota minőségéről is elmorfondirozok amig várok az újraéledésre,de nem fogom agyba főbe büntetni csak hogy akkor már neki is legyen rossz.
    Olyan meg még nem esett meg velem hogy valaki módszeressen engem akart volna kiirtani a saját csapatomból folyamatossan.
    Szóval én nem csinálok ebből az egészből akkora problémát."

egyetértek én is veled....
    én általában olyan csapatba kerülök, ahol csapatmunka folyik és szeretem ha a mikrofont is használják....
    a csapat ált együtt van és egymást nem lövöldözzük le stb..hanem mondjuk együtt szállunk helibe..
    nem értem CSOCSO problémáját...vagyis általában vannak ilyen pechvogelek:)

mindenki emlékszik ált isiben, ahol mindig volt "ügyeletes" bénabéla, aki mindig kapott intőt...nálunk az volt a neve a srácnak hogy Kerülő Zsolt...ilyen névvel esélytelen volt

lehet Csocsó nevet kéne változtatnod:)
  • leveskocka
    hat,amikor neked 50000 lesz lehet mar szart sem fog erni...bar nem tudom most mennyid van:)
  • Yamee
    Itt is lesz majd farmolás :) Eladom majd az 50 000-es accomat az ebayon jó kis zsozsettáért :D loller