172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tomikake #31313 a statisztika a legfontosabb
kicsit unatkoztam nem jöttek ki új játékok, hát megcsináltam Az OLDALT -
azert nyomozzak,egyszeru gyermek -
CéZé #31311 Tévedésben élsz, itt sg-n is látni :)))) -
Az ilyen kis szarlama 12 eves kis buziknak a szulei mit csinalnak mikor ez a gep elott ul? Sose neznek ra hogy a kisfiuk mekkora egy fos lett? -
tomikake #31309 ááá
nyomoznak, hogyan?
nem tudják a i.p-met -
beszartunk.komolyan.nem bant minket.leccileccilecci -
tomikake #31307 na!!!!
nem pofáztok mert...

-
CéZé #31306 Jó lesz ha sűrűn cserélsz ip címet mert már nyomoznak utánad ! -
jah,lehet amikor szuletett,az orvos sirt fel eloszor...
-
Ez csodas. Vedd elo a kis pocsodet es jatsszal vele inkabb. -
tomikake #31303 ne pofázzato
megleöztem egy knight-rider
oldalt 32. helyen vagyok -
CéZé #31302 A torrenteket honnét loptad? Piratebay? -
jah,es a 'realisztikarol' meg:lattal mar tankot elesben menni?nos en lattam T-72 ot,amit a koma kicsit felrenavigalt,es ledaralt vele egy jo 1mx1m betonculapot ugy 2 meter hosszan,es csak akkor vette eszre,mikor az a csoka,aki navigalta,nagyon elkezdett ugralni...ehhez kepes egy kicsit gyorsabban megyek at egy vasuti toltesen,mar serul.no,meg ne feledkezzunk el a stoptabla vs. T-90-rol,ahol a tank felrobban kozben... -
Jobb is ha tobbiek nem latjak, ilyen hanyas szar oldalt meg eletemben nem lattam. Apad is inkabb samlit csinalt volna helyetted. En a helyedben elsullyednek szegyenemben ha ilyen szart adnek ki a kezembol, nemhogy hirdetnem... -
tomikake #31299 nézzétk
had nöljön a statisztikám, please -

-
oregem,az ilyen megesik...de legalabb kuldtel utanpotlast
-
tomikake #31296 Láttad már?
Még nem?
AKKOR KLIK IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabe18 #31295 "csürhe squad "
Ez jó. -
Gabe18 #31294 Most mér bántod...
Inkább mondja meg neki valaki hogy a pirosakat kell lőni,mert szerencsétlen igy nem érti miért van mindig minuszban amikor csak ugy hullik körülötte sok ember.
-
Polemius #31293 Látod, nem kell váltogatni a leader személyét. :) A zászlót védők meg nem csak a zászlóra, hanem a leaderjükre _is_ spawnolhatnak. A leader meg ne hősködjön, nem azért van. Szervezze meg a tennivalókat, osszon lőszert, intézze a támogatást, döntse el merre tovább stb. És vigyázzon a seggére.
A hatékonyságról is egy jól működő squaddal összevetve írtam, hogy romlik. Ha mindenki teszi a dolgát, jó a leader, akkor csak felborul a squadon belüli összhang. Az utolsó bekezdésed is mintha ezt erősítené meg. :)
Persze egy szetdett-vedett csürhe squad (akinek nem inge..) növelheti ez által a hatékonyságát, de az meg engem nem érdekel. -
Gabe18 #31292 Hát igen,a realizmus néhol erősen hiányzik.Mondjuk a heli lehetne sérülékenyebb,talán nem mindenki azzal akarna repkedni ha könyebb lenne szétlőni.
A leader-re spawn meg valószinű csak egy újabb ok,amivel az embereket a squadokba akarják tömöriteni.Ugye igy squad tagként kap egy újabb feléledési pontot.
-
Amd gyart fegyvert is ? Mindig is tudtam hogy komoly ceg
-
Mester01 #31290 Edig összesen 73 TK csinaltal szandekosan a shoton is latszik!
Gratulalok!
Édes anyád büszke lehet rád hogy egy igazi gy*kér a fia! igy tovabb fa** láma k*cs*g!
Sry ezek mindig folidegesitenek! -
FlatlineHun #31289 Hát bocsánat, de a realisztikus játékélményről.... el tudnád képzelni mi történne, amikor egy heli vezetőfülkéjét telibe lövöd egy tankágyúval? Vagy a haslövéses cimborádat bekötözi a medic, és felpattan, mint ha misem történt volna? Vagy a support gyerek 48 féle kaliberű töltényt hordoz magával, ideértve a 120mm abrams töltényét is? Egyáltalán... ki gondolja komolyan, hogy akár csak egy kicsit is realisztikus a játék? Én pld az AMD-65 típusú magyar gyártmányú gépfegyverrel 27 pontot lőttem 30-ból, 100 méteren fekvő helyzetből. Itt 300 méteren sniperfegyverrel is alig találod el a célt....
Bocsi a szófosásért... -
Xian #31288 Szegény leveskocka hasalt a mezőn mikor fejére dobtam egy nagy dobozt.
-
FlatlineHun #31287 Konkrétan én specopsként védtem a bázist kissé távolabb elrejtőzve. Amíg a többieket lőttem láttam hogy szalad, azt hittem, hogy csak fedezéket keres, és amúgy sem értem volna oda időben...
Mellesleg ne haragudj, de nem értek azzal egyet, hogy a módszer nem hatékony, ugyanis ha csak mindenki helyben újraszületik (ahelyett, hogy a legközelebbi bázisról kellene odagyalogolnia) nemcsak időt nyernek, hanem gyakran a zászlót is.
Képzeld el az alábbi helyzetet: 5 ember támad, 5 véd. Mindkét csapat helyben újraspawnol, de a védők ezt csak addig tehetik, amíg a zászló nem lesz fehér, a támadók meg addig, amíg legalább egy ember életben marad... Kinek van nagyobb esélye? (természetesen az időközben lespawnoló járműveket mindkét fél igénybe veheti)
Nekem többször sikerült pontot elfoglaltatni a squaddal úgy, hogy nem támadtam be közvetlenül, hanem elrejtőztem a közelben, és a társak rámspawnoltak. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy helikopterbalesetből kifolyólag a dragon valley kínai főbázis-zászlója melletti épületének a tetejére kerültem, és sorban spawnoltak mellém a cimborák, és ugrottak le zázslót foglalni. Én csak akkor jöttem le, amikor már milyen volt a zászló, addig fentről próbáltam segíteni. (páncélosok ellen jól védett hely a magassága miatt, sniper, heli nem volt a közelben.)
-
Polemius #31286 Azt hiszem, aki realisztikus játékélményre vágyik, az nézze meg inkább a Flashpointot, AA-t, vagy a SWAT-ot.
-
Picador #31285 Hat a squaqdleader respawn lehetőség nagy baromsaga a játeknak (kb, mint a mi-8 respwn vietnámban). Remélem megszűntetik mihamarabb, ugyanis ezzel is csorbul a realisztikus játékélmény. -
penge17 #31284 Szia
Koszonom, megprobaljuk. -
"ha az utolsó ember van talpon az adott oldalon, és nincs zászlója a csapatnak, akkor nem etikátlan, ha a squad belőle csinál leadert, illetve, ha az üres helyekre a többiek beugranak, hátha sikerül zászlót foglalnia.. "
? :) -
Polemius #31282 Nem is írtam ilyet. Olvasd el még egyszer. :)
(Tudok ám jóval hosszabb körmondatokat is írni.
)
-
ez a kérdés majd meccseken lesz mókás... -
Gabe18 #31280 Hát a rossebnek lenne kedve örökké ki-be lépegetni az adott squadból...
Amugy ebből taktikát kreálni szerintem teljessen helytelen.Ha játék készitői ezt igy gondolták volna akkor a squad összes tagjára lehetne spawnolni alapból,nem pedig csak a leader-re.
Tehát szerintem ezt kihasználni etikátlan. -
Tehát akkor kevés lenne a ramom? Mert nincs felhúzva. AMugy 768ramom van... -
Ha a csapatodnak nincs már saját zászlója, nem tudsz a squadleader mellé spawnolni. -
Polemius #31277 Így már értem, mire gondoltál. A konkrét esettel kapcsolatban: ha láttátok befutni a ház mögé, miért nem nyírtátok ki? :)
A kérdés nem egyszerű, és tipikusan olyan, hogy mindenkinek meglesz róla a saját (többiekével nem egyező) véleménye. :)
Véleményem szerint nagyban függ attól, milyen gyakran, milyen helyzetben, milyen célból használják ki ezt a lehetőséget. A többség valószínűleg azon a véleményen lenne, hogy ha az utolsó ember van talpon az adott oldalon, és nincs zászlója a csapatnak, akkor nem etikátlan, ha a squad belőle csinál leadert, illetve, ha az üres helyekre a többiek beugranak, hátha sikerül zászlót foglalnia.. (Ez persze nem egészen az általad leírt dolog, de hasonló.) Szigorúan az én véleményem, hogy az is elfogadható, ha a leader előre vágtat, és a többiek mellette spawnolnak.
Azt viszont nem tartom a játék koncepciójához illőnek (a játék szellemiségéhez, ha beszélhetünk ilyenről :) ), ha folyamatosan kihasználja ezt a lehetőséget. Viszont nem tartom akkora játékrontásnak sem, mint amikről sok helyen beszámolnak az emberek. (Eléugrik járműnek, point-farming, stb).
Nem lenne az sem korrekt ha nem írnám le, hogy egyszer egy squadban belementem ilyenbe, bár nem folyamatosan csináltuk ezt.
Az inkább elő szokott fordulni, hogy azért lépegetnek ki meg vissza emberek, mert nem akarnak leaderek lenni. :) Magam is inkább foglalkozom a harc közvetlen formájával, minthogy a térképet tanulmányozzam, meg a Commanderrel ordítozzak.
Tehát, hogy etikus-e kihasználni ezeket a lehetőségeket? Attól függ...
Azt viszont gondolom sejted ezek után, hogy ezt a lehetőséget nem fogom említeni a Guide-ban. Már csak azért sem, mert az a csapatmunkáról szól, márpedig egy olajozott (hadi)gépezetként működő squad (főleg épkézláb Commanderrel megerősítve) csak veszítene a hatékonyságából ezzel. Még egy önmagában álló, összeszokott (legalábbis tapasztaltabb) squaddal szemben sem sok esélye van az ezzel élő squadnak. Csak a fragot viszik házhoz, tálcán. -
cyberbob29 #31276 unlock fegyverekről van valahol részletes info?
-
3. The Meritorious Unit Ribbon:
· 26 Minutes in a Squad
· Team Score of 40 in 1 Game (Revives, Re-supplying, Repairing or
Capturing, Defending, Neutralizing Flag Points) -
1. Viktor GRAT! Mennyi az Overall Accuracy-d??
2. Nemsokára corporal leszek, szerintetek melyik fegyvert érdemes unlockolni? a Medic már megvan, az anti-tank és az assaulto közül szeretnék (szerintem azok jók)
3. Nekem már megvan, de a haverom nem tudja megcsinálni (én se tom hogy kell, egyszer csak meg lett ) a Meritorius ribbont- Mit kell hozzá csinálni?