FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #31287 Konkrétan én specopsként védtem a bázist kissé távolabb elrejtőzve. Amíg a többieket lőttem láttam hogy szalad, azt hittem, hogy csak fedezéket keres, és amúgy sem értem volna oda időben...
Mellesleg ne haragudj, de nem értek azzal egyet, hogy a módszer nem hatékony, ugyanis ha csak mindenki helyben újraszületik (ahelyett, hogy a legközelebbi bázisról kellene odagyalogolnia) nemcsak időt nyernek, hanem gyakran a zászlót is.
Képzeld el az alábbi helyzetet: 5 ember támad, 5 véd. Mindkét csapat helyben újraspawnol, de a védők ezt csak addig tehetik, amíg a zászló nem lesz fehér, a támadók meg addig, amíg legalább egy ember életben marad... Kinek van nagyobb esélye? (természetesen az időközben lespawnoló járműveket mindkét fél igénybe veheti)
Nekem többször sikerült pontot elfoglaltatni a squaddal úgy, hogy nem támadtam be közvetlenül, hanem elrejtőztem a közelben, és a társak rámspawnoltak. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy helikopterbalesetből kifolyólag a dragon valley kínai főbázis-zászlója melletti épületének a tetejére kerültem, és sorban spawnoltak mellém a cimborák, és ugrottak le zázslót foglalni. Én csak akkor jöttem le, amikor már milyen volt a zászló, addig fentről próbáltam segíteni. (páncélosok ellen jól védett hely a magassága miatt, sniper, heli nem volt a közelben.)