172102
  • TDC Geronimo
    180-as ping...nálad van a gáz o.O
  • ACE
    Vegyél valami szuttyer hangkártyát, pl. SB Live, de alaplapit ne használj...
  • DrColt
    de nekem nem a lövéshang hanem minden elnémul.
    és csak disconnectel tudom visszahozni a hangok.
    feltettem a legújabb drivereket meg minden, de most hogy egy kicsivel
    több ram van egyre ritkább, de mocskosul idegesítő!
  • ACE
    Nekem eleinte a Center-ből nem jött a lövéshang, de egy idő óta megjavult, és nem csinálja...
  • DrColt
    BF2 elnémulással még nem találkozott senki?
  • ACE
    Érdekes lehet a kapcsolatod, vagy töltöttél közben, illetve valami trojan dolgozik a háttérben, nekem a magyarokra 20-25-ös pinget ad vissza rendszeresen, még ha full-os, akkor is. És most már nincs szerencsére az álló hulla effektus, meg a lag, valamit állíthattak rajta.
  • haxoror
    tippre a videokártya
  • Nyers
    Project Reality Mini-Mod 0.1
  • leveskocka
    meg egy ok,miert nem jatszok a magyar rankedeken...pedig a nemetek tavolabb vannak,es meg az amcsi szervereknek is jobb a pingjuk...
    [IMG][/IMG]
  • leveskocka
    ugyanugy szamolja tovabb!!!tapasztalat:)
  • fitutufi
    ha átírom a keyt akkor lehetséges h amit szerzek pontokat azt tovább nem frissíti ?
    BF2/Support/key átíró
    meg a regeditesre
    gondolok...
  • CéZé
    Egyéb kérés? :)
  • boncmesters
    Szegasztok írjatok egy pontosserver címet bf2-höz Csak magyart
  • leveskocka
    [IMG][/IMG]
  • zoli80
    irkalok az sg-be mar masfél éve kb és nem vagyok görény.aki meg akarja venni tudni fogja a szamomat sot el is jöhet erte és akkor azt is tudni fogja hogy hol lakom.
    eszem agaban sincs leirni a keyt.
  • DrColt
    ACE küldtem egy privát üzit!
  • ACE
    Nem, rendeltem külföldről majd' féláron...
  • DrColt
    szereztél keyt tehát megvetted az eredetit?
  • ACE
    Ezt meghazudtolnám, mert én épp azért szereztem key-t, mert idegesített hogy már sehova nem tudtam bejutni, csak az 1.0-ás EA US serverekre...
  • fr3ddy14
    azt én sem tudom, de általában tört játékkal este 6után bármelyik rankedra fetudsz menni
  • DrColt
    jah...
  • FlatlineHun
    Ööö... hát ezt én így nem mondanám. Szerintem kifejezetten lassú, nagy, zsíros madár az égen.
  • FlatlineHun
    Meg betegnek lenni.... betegácsiban voltam szinte egész héten. Napi 12-15 óra játék.

NABFFE (Nem Anonim Battlefield Függők Egyesülete) gyűlés, nyitóbeszéd:
    Szevasztok. Flatline vagyok, és függő. :)
  • DrColt
    hát a dc-nek nem a grafikája az erőssége meg hát van egy kis időkülönbség a két játék között. a bf2-ben valóban finomított a helivezetés (a zuhanást és a tüzelést illetően) de a dc-ben sztem valósághű a nagy tehetetlenség.
    mert a bf2-ben a BH harciheliket meghazudtoló fürgeséggel repked, ugyanakkor a dcben sztem érezni lehetet hogy egy többtonnás nagy dögöt vezetsz.
  • CBPeti
    Te jó ég, ennyire le vagyok maradva? nekem csak 15K-m van:(
  • CBPeti
    Dehogynem, az a lényeg, hogy teamwork score legyen, amibe mint tudjuk beletartozik minden, a zászlós szarok, a medic/supprot/engineer pontok, és a kill damage assist + még a driver kill assist is...
    Hiába nem íírják a kill assist-okat oda, a teamwork score a lényeg...
  • alma2
    Felpakoltam ismet a DC-t, anno sose vezettem helit benne, most bepotoltam ha mar van joyom...Szuz kezek lassuk mit tapasztaltok :)
    szerintem a szokas hatalama beszel azokbol akik istenitik benne az iranyitast..
    Egyfelol nehezebb iranyitani ez teny, mert olyan elkepzelhetetlen tehetetlensege van a heliknek, mintha egy x ezer tonnas teherhajot probalnak kormanyozni a dunan.ezt tulzasba vittek bar meg nem vezettem eloben helit, masfelol meg iszonyat konnyu mert keptelenseg lezuhanni vele, szinte meg a magassaga sem csokken ha fuggolegesen /orral a foldnek repulok/ siman szetlossz barmit a foldon, mert kb fel orad van ra mig a talaj kozelebe ersz.. ellenben itt a bf2ben 1 sec alatt a foldben vegzed.
    A repuloket, meg ugy lehet forgatni a tengelyuk korul a levegoben, mintha egy ringlispilbem ulnel :)
    szerintem sokat javult a mozgasuk a kettoben, persze egyszerusodott is a helie, de keves emberek koze tartozom akik azt mondjak jobb a kettoben a helit vezetni.
    amen.
    Bar ez nem az iranyitassal kapcsolatos de ebben a dc finalban amikor lovod a raketekat helibol, olyan mintha ego gyufakat dobalnal le, rohadt zavaro :)

• PsyhoApu
    Én tűzfalra gyanakszom, legalábbis nekem emiatt csinált annó hasonlót
  • fitutufi
    átírtam de igyse engedbe :(
  • fitutufi
    ja megvan FAQ :P
  • fitutufi
    az I-es serverre tegnap este beengedett, de általában nem szokott mert CD-key hibát ír
    az V-ös , VI-os serverre mindig beenged

ez mér van ?
  • fr3ddy14
    nekem már csak 1500pont kell a 10500hoz :D
    juhhéj
  • stp4trick
    Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy sehová sem enged fel a game. El kezd kapcsolódni, majd visszadobja a serverlistát.
  • leveskocka
    nem
  • Crem
    Valorous Unit Ribbon
    "· 25 Global Hours as Squad Member
    · 25 Global Hours as Squad Leader
    · Team Score of 55 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying, Capturing/ Defending/ Neutralizing Control Points)"

Ebbe az 55 pontba beleszámít, ha segítesz egy gyilkolásban???

akinek magvan pls. írja le.
  • Crem
    jobbat mondok!:)

Egyik nap belementem egy fullos BH-ba.Látom valaki megbüntetett, ezért megnéztem a pontokat, hogy mennyi maradt. Akkor látom, hogy -24 mert átrakott a másik csapatba, és TEAMKILL-nek írta be a 6 főt...
  • rohadt alma
  • ACE
    dettó
  • ACE
    jóis, akinek nincs más dolga, csak jáccani...
  • Promi #32637
    Global 20597 lassan jon a 25K.:)