172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
180-as ping...nálad van a gáz o.O -
ACE #32675 Vegyél valami szuttyer hangkártyát, pl. SB Live, de alaplapit ne használj... -
de nekem nem a lövéshang hanem minden elnémul.
és csak disconnectel tudom visszahozni a hangok.
feltettem a legújabb drivereket meg minden, de most hogy egy kicsivel
több ram van egyre ritkább, de mocskosul idegesítő! -
ACE #32673 Nekem eleinte a Center-ből nem jött a lövéshang, de egy idő óta megjavult, és nem csinálja... -
BF2 elnémulással még nem találkozott senki? -
ACE #32671 Érdekes lehet a kapcsolatod, vagy töltöttél közben, illetve valami trojan dolgozik a háttérben, nekem a magyarokra 20-25-ös pinget ad vissza rendszeresen, még ha full-os, akkor is. És most már nincs szerencsére az álló hulla effektus, meg a lag, valamit állíthattak rajta. -
haxoror #32670 tippre a videokártya -
Project Reality Mini-Mod 0.1 -
meg egy ok,miert nem jatszok a magyar rankedeken...pedig a nemetek tavolabb vannak,es meg az amcsi szervereknek is jobb a pingjuk...
[IMG][/IMG]
-
ugyanugy szamolja tovabb!!!tapasztalat:) -
ha átírom a keyt akkor lehetséges h amit szerzek pontokat azt tovább nem frissíti ?
BF2/Support/key átíró
meg a regeditesre
gondolok... -
CéZé #32665 Egyéb kérés? :) -
boncmesters #32664 Szegasztok írjatok egy pontosserver címet bf2-höz Csak magyart -
[IMG] [/IMG]
-
irkalok az sg-be mar masfél éve kb és nem vagyok görény.aki meg akarja venni tudni fogja a szamomat sot el is jöhet erte és akkor azt is tudni fogja hogy hol lakom.
eszem agaban sincs leirni a keyt. -
ACE küldtem egy privát üzit! -
ACE #32660 Nem, rendeltem külföldről majd' féláron... -
szereztél keyt tehát megvetted az eredetit? -
ACE #32658 Ezt meghazudtolnám, mert én épp azért szereztem key-t, mert idegesített hogy már sehova nem tudtam bejutni, csak az 1.0-ás EA US serverekre... -
azt én sem tudom, de általában tört játékkal este 6után bármelyik rankedra fetudsz menni -
jah... -
FlatlineHun #32655 Ööö... hát ezt én így nem mondanám. Szerintem kifejezetten lassú, nagy, zsíros madár az égen. -
FlatlineHun #32654 Meg betegnek lenni.... betegácsiban voltam szinte egész héten. Napi 12-15 óra játék.
NABFFE (Nem Anonim Battlefield Függők Egyesülete) gyűlés, nyitóbeszéd:
Szevasztok. Flatline vagyok, és függő. :) -
hát a dc-nek nem a grafikája az erőssége meg hát van egy kis időkülönbség a két játék között. a bf2-ben valóban finomított a helivezetés (a zuhanást és a tüzelést illetően) de a dc-ben sztem valósághű a nagy tehetetlenség.
mert a bf2-ben a BH harciheliket meghazudtoló fürgeséggel repked, ugyanakkor a dcben sztem érezni lehetet hogy egy többtonnás nagy dögöt vezetsz.
-
CBPeti #32652 Te jó ég, ennyire le vagyok maradva? nekem csak 15K-m van:( -
CBPeti #32651 Dehogynem, az a lényeg, hogy teamwork score legyen, amibe mint tudjuk beletartozik minden, a zászlós szarok, a medic/supprot/engineer pontok, és a kill damage assist + még a driver kill assist is...
Hiába nem íírják a kill assist-okat oda, a teamwork score a lényeg... -
Felpakoltam ismet a DC-t, anno sose vezettem helit benne, most bepotoltam ha mar van joyom...Szuz kezek lassuk mit tapasztaltok :)
szerintem a szokas hatalama beszel azokbol akik istenitik benne az iranyitast..
Egyfelol nehezebb iranyitani ez teny, mert olyan elkepzelhetetlen tehetetlensege van a heliknek, mintha egy x ezer tonnas teherhajot probalnak kormanyozni a dunan.ezt tulzasba vittek bar meg nem vezettem eloben helit, masfelol meg iszonyat konnyu mert keptelenseg lezuhanni vele, szinte meg a magassaga sem csokken ha fuggolegesen /orral a foldnek repulok/ siman szetlossz barmit a foldon, mert kb fel orad van ra mig a talaj kozelebe ersz.. ellenben itt a bf2ben 1 sec alatt a foldben vegzed.
A repuloket, meg ugy lehet forgatni a tengelyuk korul a levegoben, mintha egy ringlispilbem ulnel :)
szerintem sokat javult a mozgasuk a kettoben, persze egyszerusodott is a helie, de keves emberek koze tartozom akik azt mondjak jobb a kettoben a helit vezetni.
amen.
Bar ez nem az iranyitassal kapcsolatos de ebben a dc finalban amikor lovod a raketekat helibol, olyan mintha ego gyufakat dobalnal le, rohadt zavaro :)
-
Én tűzfalra gyanakszom, legalábbis nekem emiatt csinált annó hasonlót -
átírtam de igyse engedbe :( -
ja megvan FAQ :P -
az I-es serverre tegnap este beengedett, de általában nem szokott mert CD-key hibát ír
az V-ös , VI-os serverre mindig beenged
ez mér van ? -
nekem már csak 1500pont kell a 10500hoz :D
juhhéj

-
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy sehová sem enged fel a game. El kezd kapcsolódni, majd visszadobja a serverlistát. -
nem -
Valorous Unit Ribbon
"· 25 Global Hours as Squad Member
· 25 Global Hours as Squad Leader
· Team Score of 55 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying, Capturing/ Defending/ Neutralizing Control Points)"
Ebbe az 55 pontba beleszámít, ha segítesz egy gyilkolásban???
akinek magvan pls. írja le. -
jobbat mondok!:)
Egyik nap belementem egy fullos BH-ba.Látom valaki megbüntetett, ezért megnéztem a pontokat, hogy mennyi maradt. Akkor látom, hogy -24 mert átrakott a másik csapatba, és TEAMKILL-nek írta be a 6 főt... -
rohadt alma #32640
-
ACE #32639 dettó -
ACE #32638 jóis, akinek nincs más dolga, csak jáccani... -
Global 20597 lassan jon a 25K.:)